היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo62.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, יתארח בפורום התוכנית פרופ' מוטי שוחט - מנהל המכון הגנטי, מרכז רפואי "רבין" אשר יענה לשאלות בנושא גנטיקה
ב-19:00, פורום חופש מארח את ד"ר צביה גרינפילד, אישה חרדית יו"ר "מפנה" הדוגלת בחינוך לדמוקרטיה וחשיבה ליברלית, מועמדת לכנסת ה-17 מטעם "יחד". אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו.
"המתנחל עמנואל לוינגר" (שרון פלטי) מהתכנית מכת מדינה מגיע להתארח בפורום הערב בשעה 19:00. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מכת מדינה
סמי הורי ואנה ארונוב, הזוג הסוער של התכנית רוקדים עם כוכבים יגיעו הערב ב-19:00 להתארח ב-BlogTV של תפוז ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום רוקדים עם כוכבים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=66217854
בשעה 21:00 הכירורג ד"ר אנדרי קידר מהדסה עין כרם יענה לשאלות הגולשים בפורום קיצורי קיבה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=19&msgid=66250585
עוד בשעה 21:00 תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, יפה שיף, דיאטנית קלינית, מומחית לתזונת ילדים, אשר תספק ייעוץ מבוסס מדעית על התזונה המומלצת לילדים בעלי הפרעת קשב עם/ללא היפראקטיביות, על השפעת תוספי תזונה ומאכלים שונים על ההפרעה, ועל התזונה המומלצת בזמן טיפול תרופתי. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=66240036

kittycatbone

New member
עזרה - עבודה באנגלית..

אנחנו צריכים לעשות בתור פרוייקט באנגלית, בשביל הבגרות בע"פ עבודה. חשבתי, ואני ממש רוצה לעשות עבודה על רדיוהד... על השירים שלהם, המשמעויות... או אולי ההתפתחות המוזיקלית.. או.. אין לי מושג.. אז בקיצור, אני אשמח אם אולי תוכלו לתת לי רעיונות.. כיוונים.. ואולי אפילו קישורים שיעזרו... ואולי אפילו נושא אחר לעבודה שלא קשור?
תודה רבה מראש...
פשוט חשבתי שאם אני אעשה עבודה על רדיוהד, זה יהיה לי מאוד מעניין.. וגם השירים שלהם הם באנגלית אז בכלל פחות קשה לעשות עליהם עבודה

kittycatbone

New member
רעיון שצץ לי..../images/Emo122.gif

ואני אשמח אם תגיבו ותגידו לי מה דעתכם..
אולי אני יכולה לעשות עבודה בעצם על השיר paranoid android, בגלל המשמעויות שלו בקשר למדריך הטרמפיסט לגלקסיה... או המשמעות של השיר בכללי. אני חושבת שזה פשוט שיר כל כך גדול (תרתי משמע) שאפשר אולי לעשות לו עבודה.. או אולי לעשות על רדיוהד בכללי וספציפית על השיר הזה.. מה דעתכם?

michael meiri

New member
נראה לי

שאת צריכה לעשות את זה בכלל על OK COMPUTER כי זה שלב לדעתי מאוד משמעותי בחייהם של רדיוהד ולא נראה לי שפאראנויד יכול בדיוק למקד את זה כל כך טוב, גם זה יכול להיות סבבה לעשות על זה, גם בגלל שהם הקליטו את האלבום בתוך איזה אחוזה וגם כי זה אחלה אלבום ונראה לי שיש עליו הכי הרבה מידע... בכל זאת, אם את צריכה עזרה אז פשוט תכתבי פה איזה הודעה ונראה לי שחכמים ממני יוכלו לענות לך יותר טוב אאההה ואני רוצה לקרוא את זה אח"כ מקווה שעזרתי

Mode Designer

New member
המלצה לעבודה + קישור

הי kitty, מנסיוני, בגלל שרוב הבוחנים ממשרד החינוך די שמרניים בכל מה שקשור למוסיקה אני ממליצה לך לא להתמקד בשיר או באלבום, אלא בפרופיל כללי של הלהקה שסוקר היסטוריה, אלבומים ומאפיינים שהביאו אותם להיות אחת הלהקות הטובות בעולם. עשיתי עבורך חיפוש קטן בגוגל ומצאתי עבודה מעולה שמתאימה בדיוק לצרכים שלך. אז הנה הקישור: http://64.233.161.104/search?q=cache:mYUHugRiNs4J:www.uni-koblenz.de/anglistik/subjects/as/papers/siebenborn-hs/start.html+paper+on+radiohead&hl=en בהצלחה, ותרגישי חופשי לשאול ולהתייעץ בהמשך.

kittycatbone

New member
הו!

תודה ממש ממש ממש!! ^^ חשבתי באמת להתמקד בעצם על הלהקה עצמה, על המסרים שלה.. ועל איך היא מבחינת להקה לעומת העולם אולי..
אני אכנס לקישור מאוחר יותרXP (מה לעשות מאוחר
) בכל מקרה, ממש ממש תודה!!!
מקווה שיעזור!

vegetable man

New member
קיטי :)

להבא בבקשה פיתחי הודעה חדשה, בכלל, כל מה שיש לכם לומר שהוא חדש, פיתחו הודעה, אני בטוח שאין קשר למה שיש היום בתפוז אנשים. ואני מאוד בעד הרעיון, העזרי בקישורים שהכנסתי לאחרונה בפורום, ובייחוד אם את רוצה מידע כללי לזה של ויקיפדיה. גם ב-Greenplastic יש מידע רק, וקישורים לעוד מידע מעניין. זה ככה, תשובה ראשונית :)

K i R i

New member
אתם ניגשים לזה בבגרות חורף?!

אצלנו עוד לא העלו את העניין של הבגרות בע"פ.. יש לך רעיון ממש טוב!

kittycatbone

New member
חח תודה..

ותאמת שממש לא הבנתי מתי היא רוצה שנסיים עם זה ונעשה את הבגרות והכל... היא פשוט ביקשה שנגיש רעיונות ונתחיל לעשות את העבודה..

K i R i

New member
אהההההה

הפרוג'קט! את ביא'? בכל מקרה, לפי מה שידוע לי צריכים לעשות את זה בחבורות.. אנחנו שנה שעברה עשינו על תחום משותף כל הכיתה.. אז לא יכלנו לעשות על כל דבר

kittycatbone

New member
חח כן, אני יודעת למה אתה מתכוון..

זה מה שחברות שלי עכשיו מההקבצה השנייה עושות.. הממ, אבל אני מתכוונת לפרוייקט של הבגרות בע"פ, שעלייה אפשר לעשות פריטי מאצ' על מה שרוצים
אני פשוט ב"דוברים", אז אנחנו נעשה את זה השנה

blahblah123

New member
missFlag במעבדה יום חמישי!1.12!

יום חמישי 1.12 בבר ה"מעבדה", שעה 22:00! ירושלים ,רח' דרך חברון 28 להקת missFlag במופע רוק מקורי באנגלית, לקראת צאת הEP הראשון בתחילת ינואר 06. הלהקה הירושלמית מושפעת בעיקר מרדיוהד,מיוז,קולדפליי ושאר גל הרוק הבריטי ודומיו missFlag הם: אסף קראוס - תופים אסא בוקלמן - גיטרה אוהד עילם - שירה,גיטרות גיל אסייס - קלידים שי סעדיה - בס באתר הרשמי של הלקה תוכלו למצוא תמונות, מידע על הלהקה,פורום, EP אקוסטי ראשוני (קלידים וגיטרה) ורשימת תפוצה http://www.missFlag.com

avki

New member
מישהו שמע עליהם דברים טובים?

ממש מתחשק לי ללכת...

didishh

New member
בטח ששמעתי גם הייתי בכמה הופעות

זאת אחת הלהקות הטובות, קשה לי להגדיר אבל זה שילוב של רדיוהד ומיוז (עם המון צבע אישי) אני בטוח אהיה שם! זאת להקה שמכוונת גבוה ולדעתי הם גם יגיעו לשם!!

למעלה