היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo62.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, יתארח בפורום התוכנית פרופ' מוטי שוחט - מנהל המכון הגנטי, מרכז רפואי "רבין" אשר יענה לשאלות בנושא גנטיקה
ב-19:00, פורום חופש מארח את ד"ר צביה גרינפילד, אישה חרדית יו"ר "מפנה" הדוגלת בחינוך לדמוקרטיה וחשיבה ליברלית, מועמדת לכנסת ה-17 מטעם "יחד". אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו.
"המתנחל עמנואל לוינגר" (שרון פלטי) מהתכנית מכת מדינה מגיע להתארח בפורום הערב בשעה 19:00. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מכת מדינה
סמי הורי ואנה ארונוב, הזוג הסוער של התכנית רוקדים עם כוכבים יגיעו הערב ב-19:00 להתארח ב-BlogTV של תפוז ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום רוקדים עם כוכבים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=66217854
בשעה 21:00 הכירורג ד"ר אנדרי קידר מהדסה עין כרם יענה לשאלות הגולשים בפורום קיצורי קיבה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=19&msgid=66250585
עוד בשעה 21:00 תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, יפה שיף, דיאטנית קלינית, מומחית לתזונת ילדים, אשר תספק ייעוץ מבוסס מדעית על התזונה המומלצת לילדים בעלי הפרעת קשב עם/ללא היפראקטיביות, על השפעת תוספי תזונה ומאכלים שונים על ההפרעה, ועל התזונה המומלצת בזמן טיפול תרופתי. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=66240036

ToXic BoY17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

מישהו ראה אתמול "רוקדים עם כוכבים"
ראיתם בדודו טופז את שירי

../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif

ראיתי את שניהם...
בדודו טופז שירי היתה מדהימה
וברוקדים עם כוכבים לדעתי אליענה צריכה לזכות..היא רוקדת ממש יפה

ToXic BoY17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

בהחלט מדהימה
ואליענה גם לדעתי צריכה לזכות. היא רוקדמת ממש כמו רקדנית מקצוענית

../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ראיתי את שירי לא ראיתי רוקדים עם כוכבים

ראיתי את שני התוכניות../images/Emo13.gif../images/Emo90.gif

ב"רוקדים עם כוכבים" אני מזה רוצה שבקי כבר תעוף! היא כל הזמן נשארת בשני הזוגות שקיבלו את הניקוד הכי נמוך ואז איכשהו נשארת!!
אני מחכה כבר שיעיפו אותה
מזה הצטערתי שאבי עף - זה היה היומולדת שלו
איזה אנשים מניאקים!! אם כבר שהיה עף שבוע הבא אבל דווקא ביומולדת שלו - זה היה באסה ובמיוחד בשבילו
כמובן שהסיכויים הגדולים ביותר לזכות הם שם סמי ואליענה ואני בהחלט אוהבת את שניהם ואשמח עם שניהם יישארו האחרונים
בקשר לדודו טופז... אני לא רואה את התוכנית שלו אבל חברה שלי התקשרה להודיע לי שכוכבי הפסטיגל יהיו אז ראיתי רק את הקטע הזה והיה ממש יפה!
שירי בכלל נראה מדהים

כתבתי לפני ששמת את הכתבה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

באמת זה היה נראה כאילו היית פה מלא זמן והדס לא כותבת לנו....

ToXic BoY17

New member
אממ אממ../images/Emo103.gif

אמורה להיות כאן עוד מנהלת...אם היא תיכנס זה בכלל יהיה נס

tutana

New member
וואלה. השם שלה עדיין למעלה.

ובכלל.. הפורום די מוזנח מבחינת מנהלות לאחרונה.... יש 4 שמות למעלה. אז אחד מהם הוא להודעות ומה עם שני האחרים? < כי הילי כותבת קצת..> טוב נמאס לי מהעניין הזה באמת... כבר שנה שאני אומרת על זה ומדברת על זה ואפחד לא מקשיב לי!

../images/Emo6.gifפעם בחצי שנה....../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

וזה רק כשהיא כותבת לנו פרסומות לכל מיני דברים

למעלה