היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo63.gif

בשעה 14:30 יתארח בפורום חרדים העיתונאי קובי אריאלי, כתב מעריב וערוץ 10, ויענה לשאלות הגולשים.
ב 19:00, תתארח הסופרת יהודית קציר בפורום ספרים וספרות ותענה על שאלות. האירוח הפעם יהיה בבלוג TV, אתם מוזמנים להשתתף - ואת האירוע תוכלו לראות מאוחר יותר בארכיון האירוחים. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
ב-20:50, מיד לאחר הפרק היומי ב"טלנובלה בע"מ", קוקו מאחיו, השחקן הכובש מ"המורדים" ו"פלוריסיינטה" יתארח היום בערב בתפוז אנשים במסגרת תפקיד האורח שלו בטלנובלה בע"מ לאירוח יצטרפו שתי גולשות מהפורום שזכו במבצע. ניתן להעלות שאלות בקישור שנפתח בפורום כבר עכשיו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1000&msgid=55081107
וב- 22:00, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך2", יתארחו בפורום המודחים הטריים. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו לשרשור השאלות.

KaUrO DoNo

New member
בהצלחה לכולם

לי זאת תעודה אחרונה! יאי אני מסיימת 12 שנות לימוד. אני מתרגשת

Aviad1987

New member
לא קיבלת כבר תעודה?

אנחנו קיבלנו ב19 למאי תעודה של שליש שני והתעודה הבאה תהיה תעודת הבגרות. זתומרת אנחנו כבר לא לומדים חודשים בגלל הבגרויות והמגנים (אני בטוח שגם את). יום חמישי הבגרות האחרונה (אזרחות) ואחר כך כל האירועים הרשמיים והלא רשמיים וכל הבלה בלה וכן זה קצת עצוב

Aviad1987

New member
אה וואלה

טוב בכל מקרה בי'-י'ב כל עניין התעודות הוא לא יותר מעניין פורמלי. בפועל מסיימים ללמוד באפריל-מאי

f10

New member
גם אנחנו לא למדנו חודשיים בגלל

המסכמים והבגרויות. ואני ב י"א.

f10

New member
אההה לא ראיתי

אבל כל התיכון זה לא רק י-י"ב אצלנו (גבעתיים) גם ט' זה תיכון. אין חטיבות.

בהצלחהההה!!! ^_^

אני מריחה את החופש במרחק של שמונה ימים עד לבגרות *האחרונה* בהיסטוריה. טיהייייייי ^_^

f10

New member
אני מריח מחר את הבגרות בפיזיקה

מה שאומר שאני לא יודע אם אני אכנס לפה בהמשך היום. ואני מריח חוץ מהגרות בהיסטוריה גם את המועד ב' של הבגרות במתמטיקה (14 ביולי).
ואז חופש

Aviad1987

New member
אני מריח (סתם לא - אני מצונן)

את הבגרות בפיזיקה גם ואת הבגרות האחרונה באזרחות ביום חמישי !!

f10

New member
../images/Emo2.gif גם אתה מצונן כל ימות השנה../images/Emo35.gif

מצאתי את אחי האובד
לכולם זה נראה מוזר שאני תמיד מצונן. אם גם אתה מצונן כל ימות השנה לפחות עכשיו אני יודע שאני לא המוזר היחידי. היפ היפ

Aviad1987

New member
זה חילופי מזג האוויר האלה..

זה לא קורה לעתים תכופות. אז אתה עדיין לבד

f10

New member
אוף איתכם../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אין פה אף אחד חוץ ממני שמצונן כל ימות השנה
Anybody

mikmik000

New member
נצל"ש חשוב! בקשר לאתר של אוליביה!

טוב אז כמו שרשמתי פה לפני כמה ימים בניתי אתר לאוליביה ווילד, [אלכס, למי שעוד לא יודע.], והיו לי בעיות בלמצוא שרת שיוכל להכיל את האתר. לאחר שיכנועים רבים, אבאשלי הסכים לשאול מישהו מהעבודה שלו על שרת שכזה. התברר שלאותו בן אדם יש שותפות בשרת של 80 ג'יגה (!) עם 2 חברים והוא הסכים לתת לי 10 מ"ב בחינם!!! מכיוון שהאתר די קטן והוא רק 5.25 מ"ב החלטתי שלפני שאני מעלה אותו לרשת אני אגדיל אותו קצת. אז קודם כל אני רוצה להכריז באופן רשמי ש- האתר הישראלי היחיד של אוליביה ווילד יפתח בקרוב מאוד! אני מקווה מאוד שזה יהיה אפילו בשבוע הקרוב..! טוב, אז אחרי שהודעתי את זה, אני צריכה את עזרתכם. בגלל שאני עכשיו מרחיבה את האתר עוד קצת אני רוצה להוסיף עוד לינקים, הורדות [רקעים וחתימות], ואולי אפילו תמונות מעבר למה שיש לי. אשמח אם תשרשרו לי לפה הצעות ללינקים [אתרים של האו-סי בכלל או של אוליביה בפרט] ורקעים או חתימות שעשיתם [גם כן של האוסי\אוליביה], וכמובן שתקבלו קרדיט באתר! חוץ מזה רק רציתי להגיד שהפורום שלנו כבר בלינקים של האתר שלי כמומלץ!
מקווה שתעזרו, תודה מראש! מיכל.

Tinty

New member
סחתיין על הניסוח ../images/Emo3.gif

"האתר הישראלי היחיד"..

למעלה