היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo64.gif

היום בשעה 18:00 ישודר בבלוג טי-וי האירוח של הד"ר מיקי הרן, מנכ"לית המשרד לאיכות הסביבה. בואו לצפות בתשובות לשאלות שנשאלו בפורום איכות הסביבה לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עדי הימלבלוי, כוכבת התכנית "השמינייה" תגיע הערב ב-19:30 להתארח ב- BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. הכנסו כבר עכשיו לשרשור בפורום השמיניה והוסיפו שאלה
מה יהיה הלוגו הנבחר לשנת הלימודים החדשה של פורום לימודים ושיעורי בית
בואו להצביע ולהשפיע

TheCharm

New member
למה יש פה כל כך הרבה

פאקצות?
(בלי להעליב אף אחד. כלומר, אף אחת)

Angelus

New member
פאקצים? ../images/Emo12.gif

פאקצה עוד מילא.. אבל פאקץ? אתה צריך להיות ממש תותח בשביל להפוך לאחד כזה. פרח קטן וצעקני, כן?

TheCharm

New member
כן-כן, כמו פאקצה,

רק עם פין
בעידן של היום לא צריך להיות תותח/גיי כדי להיות פאקץ. זה בד"כ בא בטבעיות, לבד, ומהר. אם תרצה לזהות פאקץ, אתה בעצם תתבלבל ותחשוב שהוא בת, והוא נורא יפגע מזה וישתמש בזה כדי לסחוט אותך כאילו. רק ההבדל הוא, שהוא לא יכתוב )|נ+ בן, הוא יכתוב אני בן, כי הוא לא רוצה לעשות רעש, אבל הוא עושה כשהוא מוסיף את ה!!!!!!!!!!!!!11111111111111111 בהמשך ל"אני בן" ("שעה של מומחיות פאקציזם עם ג'וני"
)

shiri li

New member
אבל למה להכליל?

אני לא רוצה להישמע יפת נפש מנותקת או משהו כזה, אבל מה זה בכלל "פאקצה"? או "ערס" או "פריק", לצורך הענין? כלומר, הפורום הזה בא לאנשים ובני נוער שצופים באו.סי., ואני מצטערת אבל זה לא קשור לצבע החולצה שלהם או לסגנון הדיבור. להפך, הפורום קיים בשביל ליצור קהילה מאנשים שיש להם תחום ענין משותף. במקרה הזה, זו הסדרה המעולה the o.c. וזה לא נראה לך קצת מתנשא ומכוער להגיד "יש פה הרבה פאקצות ופאקצים, עצוב."? כלומר, אני לא יודעת מה נכנס אצלך בקטגוריה "פאקץ", אבל אני יודעת שבכלל לא צריכות להיות קטגוריות לאנשים. אני לא באה להעליב אותך, או לפגוע, להפך - אין לי בכלל כוונה. אבל אני חושבת שהשימוש הזה בסטיגמות ובתויות הוא מה שהורס את החברה הישראלית כולה, ולא רק הקהילה הקטנה של צופי האו.סי. בתפוז. שירי לי.

TheCharm

New member
אני מקווה שאת יודעת

שזה בצחוק, ובכל אופן, פאקצה זה דבר קיים ואין מה לעשות ופאקצה זה דבר מעצבן. בתפוז, פאקצה משתמע ב: אי-יכולות-שרשור, כתיבה עם סימנים (כמו, <9רה). טוב כפרה?
(שוב, אל תשכחי, זה בצחוק)

shiri li

New member
אני מבינה צחוק :p ו...

אני גם מקודם לא כעסתי. אל תהפוך אותי לאייס קווין או משו, רק עניתי לך... בכל מקרה, נכון שיש כאלה שכותבות עם סימנים ולא משרשרות, ונכון שזה מעצבן, אבל "פאקצה" זה יכול להעליב. גם אותי זה מאד מעצבן כל החוסר שרשורים הלא ברור, אבל במקום להעליב את הבנות ולקרוא להן "פאקצות" או כל כינוי אחר לצורך הענין, אני פשוט משרשרת לתגובתם תמונה או את "אמנות השרשור", ואז המנהל מוחק את ההודעה. אפשר להסביר לאלה שלא משרשרים מה זה עושה לפורום, במקום להעליב אותם- דבר שיגרום להם לא לרצות בכלל לכתוב בפורום. ותאמין לי, אם נסביר - כולם ילמדו.
שירילי.

TheCharm

New member
זה מה זה לא חכם

לכתוב
למישהו אחרי שהנמען כותב תשובה שמסבירה את העניין

קמימונת

New member
אופס.. התוכן:

נכון,העניין הוסבר- זה לא משנה את העובדה שאני מסכימה עם הטענה..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה