היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

משה פרסטר, הלא הוא העוזר בסדרה המצליחה "השמינייה" יגיע הערב ב-19:30 להתארח ב-BlogTV של תפוז אנשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בשרשור בפורום השמינייה. לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
הערב, בשעה 20:10, לירז צ'רכי תתארח לייב ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו את שאלותיכם בפורום לירז צ'כי
ענבל שמיר בעלת B.A בפסיכולוגיה, בוגרת קורס מטפלים וקורס מאבחנים בשיטת ורדי ובעלת ניסיון בעבודה עם תינוקות ופעוטות עד גיל 4, תענה לאורך היום בפורום להיות הורים לשאלות הגולשים בנושא מוטוריקה

MichelleLev

New member
תמונת הפורום

חברה שלי, אדר, עשתה לנו תמונת פורום מהמפגש עם הבואהאהאהא. ואני אמרתי לה מה לרשום.. הכתוביות לא משהו (מה שכתוב) ואדר >< ביקשתי לצנזר אותי!!

Sakura K

New member
אנחנו פרסומת סמויה לקוקהקולה,

שמתם לב? יש בקבוק קולה בצד 00;

אנחנו נבריח להם את הקונים../images/Emo15.gif

"הם שתו קוקולה, ותראה מה קרה להם! הפכו לתותים ג'ינג'ים שעושים בוהאהא!" לצערי יש אנשים שלא רוצים להיות תותים ג'ינג'יים...

Envious

New member
האא אני בפרק 35 *_____*

אני רוצה רנג'י קשור למיטה עם רוקיה וביאקויה בצד ;.; אבלאבל הכי טובבבבבבב זה ש..ש..המדובבת את אדו עושה את הבישי עם השיער הלבןןןןןןןן T______________T איך קוראים אותו ? ם.ם; האאאאאאא רנג'י/רוקיה ;;

dark max

New member
זה היטסוגאיה

יש לחנ ולי בעלות עליו *_* איצ'י/רוקיה שולט
ואני מתנגדת נחרצות לרנג'י/רוקיה/ביאקויה!!! קודם כל, ביאקויה שלי. שנית, הוא אח שלה!

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif הוא אח מאמץ.

וחוצמזה, ברור לגמרי שהוא אימץ אותה רק כי היא דומה להיסאנה, ולכן ביאקויהXרוקיה זה לא רק הגיוני אלה גם סקסי לאללה. כאילו, לדעתי זה קקע שיפ כי אני סוגדת לאיצ'ירוקייייייי לנצחחחחחחחח אבל... כע. <_<

Hinamori

New member
הספוילר בכותרת םם;;;;;../images/Emo58.gif

לא כי היא דומה להיסאנה, כי הוא הבטיח להיסאנה שהוא ימצא את אחותה ויאמץ אותה.

dark max

New member
הוא בכל זאת אח שלה ../images/Emo58.gif

ואם לא בגלל זה, אז בגלל שהוא התחתן עם אחותה, מה שהופך את זה לפסול
בנוסף לכך, הוא שלי!>>

למעלה