היום בתפוז אנשים

כי זה מנגד את חוקי המשיכה

מטומטמת מתאימה לאיש חכם כמו סת'
ככה השנינות שלו בולטת יותר
ויהא יוצאת שיטחית ורדודה כמו שאמרת, וטיפשה, ולא אמרת שהיא גם מעצבנת לא קטנה. אבל אני מניחה שזה ברור מאליוX:

Angelus

New member
זאק../images/Emo152.gif

סת' נהיה קרצייה בעונה השניה. פתאום נהיה מאגניב. שלא תבינו לא נכון, הוא מצחיק ברוב הפעמים, אבל חלאס, נמאס לשמוע אותו מתבכיין על הבנות שלו. זאק אחלה בחור, גם אוהב את סאמר, מתייחס אליה יפה, והוא תוספת מעולה לקאסט (אני רוצה את אנה#@!#@! אנה#@!$$#%%$^!@# וגם
סוף 2 במיוחד אחרי שסאמר חוזרת לסת' והוא מפשל, שוב, בשביל השטויות עם הקומיקס הזה (שזה בין הדברים הכי משעממים שהיו בסדרה). בקיצור סת' נהרס בעונה ה-2 ולכן, זאק. למרות שגם הוא נהיה קצת מניאק בקשר למריבה המתמדת שלו עם סת', והגיע הזמן גם.

LemonLimeLilach

New member
סת'

לא סובלת את זאק. הוא משעמם ונבוב. בקשר לסאמר או אלכס... סאמר, בלי שום וויכוח. חוצמזה שהוא עצמו חושב שהיא הכי מתאימה לו והוא מאוהב בה מגיל 3 בערך. אני אוהבת אותו עם אלכס, אבל לקשר כמו שלהם אין עתיד. וגם ראיתי את כל העונה אז יש לי השגות אחרות בקשר לאלכס

joeys pizza

New member
השאלה היא...

זאק או סת' לא מי מתאימה לסת'. וזאק מעצבן ומלא לא אוהבים אותו אפשר לראות את זה שהוא קיבל מלא קולות נגד בסקר למעלה. ואמנם סת' לא קיבל אפילו קול אחד נגד. אז ברור שאני בוחר בסת' ואני בטוח שכך גם רוב הפורום. ואם כבר הגעתם לקטע של מי מתאימה לסת' אז אני דווקא אוהב אותו עם סאמר
ספויילר למטה להמשך העונה השנייה.
ואת אלכס אני לפעמים מעדיף עם....מריסה.

liat tal

New member
בסת-

יש משהו תמים כזה וחמוד, הוא אמיתי ובזאק יש משהו שחצני ומתנשא קצת, כאילו הוא יותר טוב מאחרים

M a D f A i R y

New member
אמממ זו שאלה בכלל?

למרות שבמראה אני יותר זאק.. אבל אין על סת' אז------סת' וסאמר רולזזזזזזזזזזזזזזזז כמה שאני אוהבת אני אלכס אין על סאמר

f10

New member
רק רציתי להגיד:

כי האגיס זה
כמו קרנבל
כמו ללכת בלי חיתול
בלי חיתול בכלל אחד משירי ההאגיס האהובים עלי ביותר (אולי חוץ מ"יומולדת האגיס")

f10

New member
לא חבל על ההודעה../images/Emo4.gif

אני מעביר לכם קצת מהשקפת העולם שלי. תלמדו ותפנימו

למעלה