היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo72.gif

ב-18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" יתארח בפורום ביקור בית ד"ר דניאל בן דב, מנהל מיון מבית חולים כרמל ויענה לשאלות בנושא רפואת חירום
ב-21:00 יתארח שמר ארזי, M.A בחינוך מיוחד, מנהל "מרכז העצמה למתבגר" בתיכון עירוני י"א בת"א, מסגרת במענה אישי לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים בתחומים הרגשי, ההתנהגותי והלימודי. ארזי יענה על שאלות הנוגעות לדרכי הטיפול בכלל ולשירותי בית הספר בפרט עבור תלמידים לקויי למידה בבית הספר התיכון. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום הפרעות קשב ADHD, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם
יחיאל אלקבץ- עומר שגיא והטייס הכי חתיך ב"טרנס איירליינס", יגיע ב-21:40 ל-BlogTV ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום פיק אפ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1308&msgid=61841110
תפוז אנשים ו- NMC מחלקים לכם 4 כרטיסים זוגיים להופעה של אפרת גוש . רוצים לזכות בכרטיס? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37481

TheCharm

New member
אה, זה ../images/Emo3.gif

אממ... לא זוכר. נראה לי פייטון. לא הרבה שלחו בחירות.

yasminale

New member
איכ, פייטון?

ג'וני, שומע את הצליל הזה? כן, זה הלב שלי נשבר!! (אוי, אני דרמטית)

shawn 1

New member
נצל"ש

לא בא לי לדעת ספוילרים או משו, אבל: בOC בעונה 3, ב"מגרש ביתי" בעונה 3, ובאוורווד בעונה 4- כול החברה שם יילכו כבר לקולג' ?? רק בכן או לא... תודה!

Aviad1987

New member
מה כל כך לחוץ לך על הקולג'?

סמולוויל 5, מגרש 3, האו סי 3 ואברווד 3 הן השנות האחרונות של כולם. שחושבים על זה לאנשי סמולוויל לקח המון זמן להגיע למעמד. כנראה נשארו כיתה.

TheCharm

New member
נממ,

לא העונה הרביעית היא האחרונה לתיכוניסטים ב"סמולוויל"?

Aviad1987

New member
נופ

הוא גם אמר את זה בפרק של היום שזאת השנה האחרונה שלו בבית ספר ובלה בלה ידה ידה.

TheCharm

New member
כן, זה מה שאמרתי.

התכוונתי, העונה הרביעית של סמולוויל היא העונה האחרונה בה הם תיכוניסטים. והוא היום בפרק אמר שהיום זאת השנה האחרונה שלו בבית ספר...

Aviad1987

New member
עדיין לא הבנתי מה אתה אומר לוגית

העונה החמישית היא העונה האחרונה בה הם תיכוניסטים. ("זאת השנה האחרונה שלי" - מה פה משתמע אחרת?)

shawn 1

New member
לא לחוץ לי על קולג', פשוט

כשהם ייעזבו את בי"ס, התוכנית תשתנה ברור... רק רציתי לדעת, כי זה ברור שאחריי שהצעירים יעזבו את בי"ס התוכנית תשתנה לגמריי! הם בסופו יהיו או בקולג' או שלא ילכו וזהו או משו כזה.... סתם רציתי לדעת אם העונה ה2 במגרש ביתי זה העונה שבה הצעירים אמורים צריכים לעזוב תיכון והעונה ה3 זה הזמן בה ענייני הקולג' נכנסים לתמונה...ועכשיו שמדברים על זה... שימו לב שגם אוורווד OC סמולוויל ומגרש ביתי כולם עוזבים את בי"ס....(אוו...הציפורים שלנו עוזבים את הקן...חח)

Aviad1987

New member
כמעט בכל הדרמות האלה

הם ישר עוברים לקולג' אחר כך. כמובן לחלקם יהיו בעיות כמו - לא יתקבלו, יצטרכו לעבור וכו' וכו'.

TheCharm

New member
כבר כתבתי מה אני חושב על OC

בפורום שלהם. לפי דעתי הכי טוב יהיה אם העונה הרביעית (שתבוא עלינו לטובה ב"ה) תהיה מין שנת הפסקה. הם לא ילכו לקולג', לא לאוניברסיטה, לא לכלום, הם יקחו לעצמם הפסקה. זה נראה לי אחד מהדברים היותר נחוצים שצריך, כי ב-2 העונות, הפרקים שלא כללו את בית ספר היו בד"כ המהנים ביותר, כי הם היו מהנים ביותר, וזה נראה לי קצת נחוץ שיעשו מין כזאת עונה שבה כל פרק לוקח אותנו למקום אחר.

למעלה