היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo72.gif

ב-18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" יתארח בפורום ביקור בית ד"ר דניאל בן דב, מנהל מיון מבית חולים כרמל ויענה לשאלות בנושא רפואת חירום
ב-21:00 יתארח שמר ארזי, M.A בחינוך מיוחד, מנהל "מרכז העצמה למתבגר" בתיכון עירוני י"א בת"א, מסגרת במענה אישי לתלמידים בעלי צרכים מיוחדים בתחומים הרגשי, ההתנהגותי והלימודי. ארזי יענה על שאלות הנוגעות לדרכי הטיפול בכלל ולשירותי בית הספר בפרט עבור תלמידים לקויי למידה בבית הספר התיכון. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום הפרעות קשב ADHD, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם
יחיאל אלקבץ- עומר שגיא והטייס הכי חתיך ב"טרנס איירליינס", יגיע ב-21:40 ל-BlogTV ויענה על שאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום פיק אפ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1308&msgid=61841110
תפוז אנשים ו- NMC מחלקים לכם 4 כרטיסים זוגיים להופעה של אפרת גוש . רוצים לזכות בכרטיס? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37481

ברררר

New member
../images/Emo2.gif למה לא אמרו לי שתערובת אסקוט

זה ג'נגו אמדורסקי וירמי קפלן?!!?! |מתעלפת| הייתי טורחת ללכת כמה מטרים ולראות את אותם בניצנים במקום לאכולללללללל

ברררר

New member
../images/Emo9.gif מתביישת בעצמי

ומאוכזבת מהטמטום הגובר שליייייייייייייייייייייי

dsol

New member
אוף נו אני לא יכול ללכת להופעה של

אפרת שיש חלקוה של כרטיסים שלה
אני רוצה הופעה של אפרת !!!!!!!

dsol

New member
אני מזה רוצהההההה !

אבל כיפור
אבל נראה כבר אולי כן נצליח להגיע ! ואם אני כן מגיע את באה איתי !

ברררר

New member
עוד ../images/Emo32.gif

מחר שיעור נהיגה ראשון. למי? לי
אבל אני מפחדת קצת

dsol

New member
בהצלחה !

ואין לך מה לפחד שיעור ראשון זה סבבה !! הכי הרבה תדרסי 3 זקנות וחתול לא יקרה כלום...חחחחח סתםםםםםם בהצלחה מתוקה ! זה הרבה יותר קל לנהוג ממה שחושבים

ברררר

New member
תנקס....../images/Emo10.gif

אני מפחדת לעשות פאדיחות מול המורה לנהיגה ולא לדעת בגרוש לנהוג!!!

dsol

New member
בגלל זה הוא מורה ואת תלמידה !

את צריכה ללמוד לנהוג את לא אמורה לדעת כבר לנהוג אין לך מה לדאוג בכלל

ברררר

New member
כן אבל אמרו לי ששיעור הראשון הוא

פשוט מסביר טיפה ואומר לי לסוע

Amber

New member
בהצלחה ברברונת../images/Emo70.gif

אל תפחדי... שיעורי נהיגה זה כיף!