היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo76.gif

הערב ב-18:00 פורום הורים לחיילים מארח את עו"ד בני קוזניץ המתמחה בענייני הדין הצבאי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום
דודי וירניק, מנכ"ל GPS & More, החברה שיצרה ומשווקת את תוכנת הניווט Nav’N GO למכשירי פוקט, למחשבים המותקנים במכוניות ולמכשירי טלפון מסוג UIQ ו-Series 60, יתארח בפורום פוקט PC הערב ב-20:00 ויענה לשאלות הגולשים.
מחר ,יום שני, בשעה 9:00 תתארח בפורום חתונות מנהלת פורום טארוט בתפוז ותענה מהקלפים לשאלות הגולשים. העלו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום
איפה קיילי? השתתפו בפעילות בפורום קיילי מינוג ותוכלו לזכות בסינגלים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37268
אתם מוזמנים לקחת חלק בחידון בפורום מטרופולין ואולי תזכו בסינגלים. למידע נוסף הקליקו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37275
מה הקשר? מצאו את הקשר לדודו טסה ותוכלו לזכות בסינגלים. כדי לדעת עוד על הפעילות הקליקו כאו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=37345

-בעזרתך אבא-

וואייי! הייתי שבת באולפנא בכפר פינס, עם משפחות ממושב קטיף... איזה חיים היההההההההה

-בעזרתך אבא-

אהלן.. מה שלומכם? רציתי לשתף אתכם במה שהיה שבת באולפנא (לא שזה מעניין מישהו, אבל...) קודם כל, היה פשוט כיףףףף!!!! הייתי עם בת דודה שלי, כתה י', או כמו שאתם קוראים לזה - שישיסטיות (או משהו כזה...). המתנחלים ישנו בחדרים של הבנות, והבנות ישנו במקלטים, מועדונים וכל מקום אפשרי... בערב שבת היינו בחדר אוכל, ת'אמת, זו פעם ראשונה שיצא לי לשמוע אולפניסטיות שרות את השיר הזה עם המילים "ולשדך הבנות", היה פשוט מצחיק... כל המשפחות התחילו לצחוק, במיוחד הבחורים הצעירים... :D בשטיפת כלים, הלכתי עם חברה שלה להסתובב באולפנא, נכנסנו לחדר של אחת החברות שהיתה גרה בקטיף וראינו תמונות מיום הגרוש, מ-ז-ע-ז-ע!! אח"כ הלכתי לראות אם היא סיימה, הם התחילו להיתחרפן שם כמו לא יודעת מה, לקפוץ על שולחנות, להשפריץ מים, הלכו מכות, רצו, צרחו, שרו.. מה לא... בבוקר, המדריכה קמה להעיר אותם ב-8:00, אני קמתי מיד, הרוב נשארו לישון עד 10:00 בערך... אחרי האוכל הלכנו לאיזשהו שיעור של מישהו מקטיף. היו לו יציאות חבל"ז: "שכחתי ת'פסוק המדיוק כי הספרים נמצאים באיזשהי מכולה שמסתובבת בארץ", או שהוא הראה לנו משהו עם מגנטים של פיצריה ושאל אותנו אם אנחנו מכירות, הרוב ענו ש'לא', אז הוא אמר: "מה לא??!! הילדים שלי פירנסו אותם השבוע"...חחח... נקרענו! היה שם איזשהו ילד בן 6-7, שבא אלינו עם מצלמה מפלסטיק שמשפריצה מים. הוא שאל אם אנחנו רוצות להצטלם. אנחנו בשיא הפשטות אמרנו שכן (לא ידענו שזה משפריץ!), תוך חצי שנייה היינו מלאות מים. ברחנו משם, והוא בא אחרינו ואמר "נו, בקשה, עוד תמונה אחת שתהיו מפורסמנות...) הרג אותנו מצחוק! הלכנו לחדר, התחלתי לקרוא משהו, אין לי מושג איך אבל נירדמתי כמו לא יודעת מה. פתאום הצילצול של הלימודים התחיל לעבוד. קפצתי תוך שנייה, פתאום כולם עירות, היה מצחיק.. אח"כ עשינו חאפלות במקלט, בדיחות, סיפורים על הגוש על המשפחות ו****... היה מצחיק ומפחיד... צאת שבת היה הרקדה ועוד כמה דברים.. הקיצר, חיים!! (אם יש כאן אולפניסטיות - אולי אני נשמעת מתלהבת כמו לא יודעת מה, אבל זה בגלל שלא הייתי אף פעם באולפנא בשבתות!!)

חח שמניסטית!!! השבת הזאת יש לנו..

גם שבת אולפנא במעלות... (חברה שלי לומדת בכפר פינס!!...)

chagiti

New member
אני השבת יש לי שבת אז אני אספר

לכם חוויות! אנחנו לא אולפניסתיות אבל מתנהגות כמוהן ממש יש בנות באולפנא שהם ממש אולפניסטיות!

chagiti

New member
לי אומרים שאני מאוד אולפניסטית אבל

לא כ"כ נראה לי שאני אולפניסטית

-בעזרתך אבא-

הא, שמעו קטע... בערב שבת מישהי אומרת לי שבת שלום. אני בשיא הפשטות מחזירה לה שבת שלום והולכת... כל היום השתגע לי השכל! הייתי בטוחה שאני מכירה אותה! מאיפה? רק ה' יודע... אח"כ ניזכרתי שזאת נהרה בכבודה ובעצמה! כן, כן, זאת מהפורום (נהרונת* אם מישהו זוכר אותה...

chagiti

New member
ואאוי איזה כייף לך

יום חמישי -שישי-שבת הזה יהי לנו סמנריון(שבת אולפנא)בצפת!!! איזה כייף לנו

noooga

New member
וואלה? בכפר פינס?

חברה שלי (טוב, הא למדה היתי ביסודי.. וקצת איבדנו קשר) לומדת שם.

למעלה