היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo80.gif

אוה מדז´יבוז´, מנכ"לית רדיו תל אביב 102FM, תתארח הערב בשעה 19:00 בפורום רדיו ותענה לשאלות גולשים. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו
פורום תרבות ומוזיקה ברזילאית מחלק לכם כרטיסים חינם לסרטים במסגרת פסטיבל הקולנוע הברזילאי שמוצג בסינמטקים. בכל יום תתפרסם בפורום חידה בנושא קולנוע ברזילאי, והראשונים לענות יזכו בזוג כרטיסים חינם לסרט ברזילאי בסינמטקים של ירושלים, חיפה או תל-אביב. השתתפו כעת

בעייה

אני מנסה לעשות דיאטה לבד, אבל, שאני אצל אחרים אין לי בעיה שלא לאכול אפילו אם מציעים עוגה או גלידה פשוט אומרת בקלות "לא. לעומת זאת בבית אני הולכת בלי הפסקה ולא מצליחה הדיאטה. אומרים לי כי אני מתביישת או משו כזה לאכול כמו שאני אוכלת בבית, לכן, בגלל זה אני לא מצליחה לעשות. אני רוצהלהוריד רק כמה קג מיותרים. מה לעשות עם זה
בבקשה

עוד משו

אני מנסה לא לאכול בורקסים קוראסונים עוגות וכל אלה, חטיפים שוקולדים גם לא. זה בסדר
אני מנסה למצוא מאכלים לא משמינים, עד שאני ארזה.

Revital118

New member
זו לא חוכמה

להפסיק לאכול מאכלים משמינים עד שמגיעים למשקל הרצוי ואז לחזור ולאכול את אותם דברים שנמנענו מהם. מה שיקרה - שתשמיני חזרה ואולי אפילו יותר ממה שהיית. החוכמה היא לצמצם במינונים ובכל זאת לשלב אותם בתפריט (פחות כמובן). אם תמנעי בכלל - בסוף רק תתנפלי יותר.

בעייה

רק את יכולה לעשות, ועד שתקבע תור לדיאטן/ית כדאי שתדאגי לכך שלא יהיו "מוקשים" מעין אלה בבית, כי כשאת לבד שם....אמרת בעצמך.

למעלה