היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo88.gif

היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות

limilu

New member
חשוב!

אם יש לכם מפות של כל מיני מקומות בעולם הדיסק, כמו רמטופ, קווירם, סטו-לט, סטו-הליט, וכל אלה שבאזור, אז אני ממש צריכה את זה. של אנק מורפורק יש לי... אבל אני ממש ממש צריכה! בבקשה?

limilu

New member
לא, תודה...

יש לי את המפה הזאתי... האאאאא, גדול! חתימה גדולה. סלאמפ. אני מתה על הקטע הזה... סלאמפ.

חדשה!

היי! אני חדשה פה! סתם... זאת אני, לימי לו... יכול להיות שאני אסתובב פה קצת עם הניק הזה... נראה... מה דעתכם על
?

ויימס

New member
../images/Emo98.gif

אם את רוצה לשנות את השם, את חייבת לעשות טקס קבלה!!!!! הא-הא-הא!!!

טוב...

אבל שכחתי את הטקס... אה... 1. ספר אהוב? 2. אה.. לא זוכרת... עזבי, אני לא זוכרת את הטקס, אז שימי שוב אותו, טוב?

ויימס

New member
הממ, זו הייתה בדיחה, את יודעת...

אבל אם את מתעקשת!! ...1. מהי הדמות האהובה עליך? מהם התהליכים הפיזיים, נפשיים ומנטליים שעברה הדמות לאורך הסדרה ו/או הספר? 2. מהו הספר האהוב עליך? מדוע? מי הן הדמויות הפועלות? היכן הספר מתרחש? 3. ספרי לנו על קטע אהוב/ יפה/ נחמד/ שהשפיע עליך רבות ושינה את גורלך? 4. מה מקור הניק שלך? (כאילו שאנחנו לא יודעים) בין הפותרים נכונה יוגרל בורקס פטריות! ...תודה.

RainBird

New member
חשבתי שאת נגמלת מאוכל. למרות שבורקס פטריות זה אחד הדברים היותר טעימים שיש...

ויימס

New member
היי! לא אמרתי שצריך לתת לי בורקס,

רק אמרתי שהוא יוגרל. למרות ששילשום אכלתי בורקס פטריות.

סוף סוף יש לי אינטרנט!!!

יש יש יש! טוב, אז הטקס הוא ככה: 1.המממם, לא יודעת, אני מניחה שמוות. אין לי כח להסביר שוב, אבל אני אתחפש אליו בפורים
2.אחרי שקראתי כל כך הרבה ספרים, נדמה לי שזה, הממם... אחיות הגורל? או שאולי זה מעשי קסמים? למי שקרא את הארי פוטר, שמתם לב שברביעי יש שם להקה כזאת? "אחיות הגורל", זה נחמד, אור, איך קוראים ללהקה הזאת באנגלית? אני מצפה שתדעי! 3.אולי לא שינה את גורלי אבל... אמממם.... סלאמפ סלאמפ סלאמפ... זה היה מצחיק... 4.אה, טוב, אני שמאלית, ואני פריקית. מספיק לך?

למעלה