היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo88.gif

היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות

קרלוצה

New member
../images/Emo124.gifנ"ש ../images/Emo113.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo113.gif

לא שירשרתי לשירשור הקודם כי הוא כבר לא יקפוץ
מקווה שהפעם לא תגלו כל כך מהר

Moreiro

New member
אויש כן../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

זה סרטון כ"כ שולת
בכלל יש לאליאס מלא פארודיות - שהם עושים או אחרים והן ממש מצחיקות
במיוחד הזה עם קולומבו

חח רגע......../images/Emo42.gif

אחרי שהצעתי חזיר, וכנראה שזה לא, אולי מרשל
טוב אם זה לא אז תסלחו לי מאוד, אבל אני גרועה בדברים האלה.....

המ.........*חושבת*../images/Emo42.gif

אולי נוח
(הטמבל והמכוער
) לא לא רגע............ אולי............... מייקל
יש לי יש לי!!!!!!!!! זה ההוא! המגעיל הזה שעובד עם מייקל והלשין על סידני או משהו כזה, שרצו בגללו לקחת למייקל את התיק של סידני! הרשע! שג'ק איים עליו! זה בטווח הוא! ואם לא - עוד ניסיון אחד....
*פליז אל תהרגו אותי כי ניסיתי הכל* זה ההוא שעובד עם מייקל
וויס או איך שלא קוראים לו
השמן ששיחק בפליסיטי, לא

קרלוצה

New member
כל מה שאמרתם לא נכון../images/Emo13.gif

מה שחסר עכשיו ש varty תבוא ותגיד שהיא יודעת ושזה מובן מאליו

varty

New member
זה מובן מאילו ../images/Emo6.gif

קרלוצה , את חמודה. אבל זה באמת מובן מאליו...זאת סידני . ואם טעיתי...אז זה לא מובן מאליו.
דרך אגב מישהו שם תמונה של סלוהן עם אף של חזיר ואמר שזה מתוך קליפ. אפשר לקבל את הלינק???? תודה.

קרלוצה

New member
חחחח ישששש לא גילית לראשונה../images/Emo6.gif

ושלחו לי את הקליפ הזה, תני לי את המייל שלך ואני אשלח לך

varty

New member
זה קשה הפעם... ../images/Emo45.gif

זה צריך להיות משהי\משהו עם שיער שחור וארוך ואולי גם עור כהה?!?! לא בדיוק אפשר לראות. אז זה לא דיקסון ולא פרנסי. אולי תני רמז. זה דמות משנית או ראשית? אולי אמא של מייקל ווהן? לא ראו אותה אף פעם אז זה בטח היא
אולי זה מייקית (מהסיפור של פליצי בריסטול) אני אתן ניחוש, הפעם הגיוני. זה....ח זה נראה כמו אישה ולא גבר...אמממ...זה, אולי אמא של סידני (ארנה??? שכחתי את שמה)

למעלה