היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo91.gif

היום ב-21:30, מיד לאחר שידור התוכנית "ספיישל מסך הזהב" בערוץ E! בהנחיית גלית גוטמן, תגיע גלית להתארח בפורום ערוץ E ותענה לשאלותיכם. אפשר להכניס כבר עכשיו שאלות לפורום.
בפורום משחקי השכונה מתארח היום ב-18:00 רונן זוהר, סמנכ"ל השיווק של גלידות שטראוס, שישבור את כל המיתוסים לגבי הממתיק הרשמי של החורף: הקרמבו. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול אתם יכולים לשאול כבר עכשיו בפורום.
היום ב-20:00 פורום כלבים מארח את מאלף הכלבים המקצועי יוסי סמואל שיענה לשאלותיכם ואיך אפשר בלי ה-
הערב ב-18:30 פורום ערוץ YTV מארח את ירון כפכפי, המורה שמלמד את החבר'ה של פרוייקט Y מה זה להיות כוכבים על אמת. אילו סודות הוא יגלה לנו? כל זאת ועוד בצ'ט של פורום YTV
תפוז אנשים מחלקים לכם כרטיסים זוגיים להקרנת הבכורה של הסרט in america. דרמה מרגשת של הבמאי ג'ים שרידן, מי שעשה גם את "בשם האב" ו"כף רגלי השמאלית". כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לאתר של In America, לענות על שתי שאלות ולזכות, אז... קדימה!

backstreet girl

New member
בזמן הקרוב לא נראה לי..............

מה שכן בטוח שבכלל בסידרה הם יהיו ביחד....... ואפילו יכשבו ... אז קיי תיהס להריון............. מיגל לא ידע מזה ויציע לצ'ריטי נישואין... זה מה שקורה בפרקים של ארצות הברית.............

shambi

New member
קיי ומיגל יכשבו וקיי תיהס??????

איזה אסון!!!!! סתם סתם... הבנו נמה התכוונת ותרשי לי להכיר לך את הסימן
[לפעם הבאה..]

backstreet girl

New member
סליחה סליחה........פשוט ניסיתי לכתו

ב מהר....... חחחחחחח............................

python 4

New member
שמבי, לא בא לך להיות מנהלת הפורום?

כי נראה לי שאת עושה את התפקיד מצויין, אבל אז לפחות זה יהיה רשמי... מצד שני אולי לא כדאי, כי אז כל הודעה שלי על קיי תמחק ללא הסבר...

shambi

New member
חח.. ../images/Emo6.gif

בקשר להודעות שלך על קיי, בהחלט יש לך ממה לדאוג ויש לך מושג מה צריך לעשות פה בשביל להיות מנהל? הנהלת הפורמים רוצים שיסעו עד לרמת גן בשביל זה.. למה מי מת??

למעלה