היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo95.gif

הערב בשעה 20:00 יהודה מלול מורה לפלדנקרייז ומדריך בכיר בשיטת Child´Space יענה לשאלות הגולשים בפורום הורים לתינוקות.
בשעה 22:00 תתארח איריס שני – B.ED בחינוך מיוחד ו- M.A בסוציולוגיה של החינוך, אשר תענה על שאלות הנוגעות לקשיי קשב וריכוז ולבעיות התנהגות, עם דגש על עיצוב התנהגות ושילוב הילדים במערכת החינוך הפורמלית. שרשור השאלות אליה כבר נפתח בפורום הפרעות קשב ADHD , ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
רגע לפני עליית הדרמה הפסיכולוגית היומית של HOT- בטיפול, אתם מוזמנים להיכנס לפורום, להתרווח על הספה ולקחת חלק באירוע הטלוויזיוני שיכניס אתכם לטיפול מידי ערב. כל החוויות מהטיפול הפסיכולוגי שלכם, הבדיחות, השמועות והאמת
ZooZ בתפוז מנהלי פורום של תפוז מגישים את תכנית הנוער לצעירים בבלוג TV, היום ב 16:30 בשידור חי
לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
אלופים בעיבודי תמונות
בואו להציג יצירתיות וכשרון באתגר העיבוד הדיגיטלי של פורום דיגיטל ארט קלאב D35 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1342&msgid=59807360
פורום מופע שנות השבעים מזמין אתכם לתחרות הלוגואים לפורום. גם אתם יכולים לעצב לוגו מדליק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=757&msgid=59723172

f10

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo101.gif

היום הלכתי עם חבר לבית ברבור (מקום שמשחקים בו טניס - למי שלא מכיר). התחלנו לעשות מין חימום כזה. התמסרנו אחד עם השני, ואחד הכדורים שהוא הביא לי היה גבוה, ובא לנחות מאחורי. אז אני רץ ברוורס (לא הסתובבתי אחורה והתחלתי לרוץ כי אני צריך לראות לאן אני מכה את הכדור), קופץ תוך כדי תנועה אחורה ונוחת. בעיה קטנה - לא נחתי על שתי כפות הרגלים. נחתי עם רגל אחת באופן לא יציב, ואז היא התעקמה, והלך לי הקרסול. בשתי דקות הראשונות לא הרגשתי את הקרסול, ורק אח"כ התחלתי להרגיש אותו. ולצערי מה שהתחלתי להרגיש היה כאבים.
בסוף נחתי 20 דקות, אח"כ התאמנתי על סרבים (סרב=חבטת הגשה. ולא צריך לרוץ ולהפעיל כל כך הרבה את הרגליים בשביל חבטת הגשה, וכך בעצם נתתי לקרסול לנוח עוד קצת), וכשעה אחרי הפציעה התחלנו לבסוף לשחק. במערכה הראשונה הפסדתי. במערכה השניה עבדכם הנאמן התאושש וניצח. מערכה שלישית וקובעת לא הייתה - כבר הלכנו כל אחד לביתו הקט. טניס זה כיף (אפילו כשנפעצים) נהיגה זה כיף (עוד מעט יהיה לי שיעור נהיגה. אגב, אביעד, תתחדש על הרשיון
) פיצה זה כיף (הלוואי שאני אוכל פיצה אח"כ). בקיצור, אם אני אוכל פיצה (ולא עובר תאונה בשיעור נהיגה), יהיה זה יום מושלם לאנושות. למרות שנפצעתי.

איימיס

New member
זה סיפור מרתק ממש!!!

אני כל כך שמחה שאתה בסדר עכשיו
טניס זה כיף - אם לא גרועים בו כמוני
נהיגה זה באמת כיף - אבל רק עוד 3 חודשים אני יכולה להתחיל ללמוד
פיצה זה נפלא - אתמול אכלתי 4 חתיכות של פיצה

f10

New member
תפנית בסיפור

קודם כל - כל הכבוד על הפיצה. ועוד 4 חתיכות. זה בכלל טוב. דבר שני, יש תפנית קלה בסיפור. הקרסול התחיל ממש לכאוב לי, וכשהורדתי את הגרביים מסבתר שהוא ממש (אבל ממש) נפוח. אז הלכתי לשכן לי, שהוא אורטופד, והוא אמר לי שכנראה נקרעה לי הרצועה

JoHnYmYsTeR

New member
כמה זמן אתה משחק טניס?

שיחקתי איזה 4 שנים והפסקתי לפני שנתיים..עומס יתר..

f10

New member
לא יודע

שיחקתי כשהייתי מאוד קטן (לא זוכר את הגיל), הפסקתי לכמה זמן וחזרתי. ועכשיו שוב הפסקתי מחוסר ברירה. לצערי, אני לא רואה את עצמי חוזר בחודשים הקרובים
. לפחות אולי אני אהיה פטור משיעורי הספורט הכל-כך משעממים בבית ספר שלנו. אגב, המצב מחמיר ככל שהזמן עובר. עכשיו אני כבר בקושי מסוגל ללכת.

JoHnYmYsTeR

New member
יעבור..

אני מדבר מניסיון.. אין לך מושג כמה פעמים נתקעתי ברשת/בעמוד של הרשת בריצה לוולי..או שפתאום אתה מעקם ת'רגל ככה סתם... תן לזה שבוע גג..

f10

New member
חחחח

אני דווקא זהיר במידת האפשר בריצות לוולי. ואני משחק לא רע קרוב לרשת.

למעלה