היום בתפוז אנשים

מצמצן

New member
רגע לפני ש "טלעד" יורדת מהמסך...

בואו גם אתם להשתתף בסקר "החם" של
ולהכריע
, מה הכי
ב "טלעד" ?

ron1245

New member
החוליה החדשה

אין לימודים ב1/12- תתקיים שביתת תלמידים ענקית בכל הארץ. תפיצו לכל החברים את האתר של השביתה: http://www.shvita_2005.cjb.co.il

Roy1232

New member
חחחח באיזו התרעה..

גם באמת נראה לך (או לכם, מי שעומדים מאחורי זה) שתלמידים לא יבואו? גם ב"שביתה הגדולה" הקודמת לא קרה כלום.. זה פתטי, המורים לעד ישלטו על התלמידים ביד חזקה, ואם לא נבוא יום אחד יכסחו אותנו למחרת..
. עזוב אותך.

MarishA M

New member
חח זה באמת מטופש..זה כן..

אבל לא יעשו לאף אחד שום דבר עם חצי מדינה לא תבוא לביצפר זה מטופש.. כמו שאמרו ששנה שעברה עשו עם זה משו ובסוף לא עשו לאף אחד שום דבר.. אני מבחינתי שתיהיה שביתה..לי לא אכפת.

aviGODFATHER

New member
קיבלתי את השטות הזאת בICQ

הסיבות ממש ממש לא מספקות. מנסים לחקות את השביתה המצליחה היחסית שהייתה בשנה שעברה ולא יצליח להם.

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

אין שום בסיס לזה,[כלומר, יש מקום לטענות ושיפורים, אבל יש צורה], זה נשמע כמו מצע לבחירות למועצת תלמידים.

MarishA M

New member
וואי זה נראה הכי לא רציני בארץ..

באו חבורת ילדים קטנים וטיפשים וכתבו מה הבעיות שלהם.. אגב חצי מהדברים שרשומים שם אני כן בעדם...לדוגמא אני כן בעד תלבושת אחידה.. או שלא נותנים לצאת באמצע שיעור או לשתות..גאד דאמיט זה מוסד חינוכי..וזה לא דמוקרטיה..אין מה לעשות! השביתה הקודמת הייתה על ועדת דוברת ולדעתי היא הייתה מאוד לגיטימית.. הם סתתם רוצים יום חופש מבית ספר..הם יכולים לעשות את זה כל יום..בלי לערב בזה את כל המדינה. טיפשות.

0mroosh

New member
בית חרושת לשערות סבתא.

[או כמו שאמרו בפרסומת למסטיקים-"צמר גפן סוכר". פוי].

MarishA M

New member
טלעד זה אחת החברות שהובילו את

ערוץ 2 בכמה שנים האחרונות יחד עם קשת אם אני לא טועה...ועשו מכרז מי ינהל ת'ערוץ עכשיו וטלעד הפסידו אז אין יותר טלעד אז נפרדים!!..

Roy1232

New member
טלעד הייתה תת רמה, שלא לדבר

על קשת ורשת הגרועות כנ"ל.. פרשתי מערוץ 2

יופי.

מסבירים לי משהו שאני לא מבינה ובדרך דוחפים עוד שתי מילים לא מוכרות. רשת, קשת, ערוץ שתיים, מה?

למעלה