היום בתפוז אנשים

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

i love lucy

New member
בקשר להתפרצות העצבים על יוקו... אז

סליחה ותדע לך שאני מתחילה לחשוב שהיא לא עד כדי כך גרועה... אז סלח לי?

i love lucy

New member
איזה חמוד!../images/Emo140.gif תודה... אולי אם

תצליח לשכנע אותי למה אתה כל כך אוהב את יוקו אז אולי גם אני ישתכנע... (תנסה זה אתגר!)

מאור 87

New member
אממ.. בעיקר כי היא יפה..

סתאאאם... אני גם לא כל כך אוהב אותה כמו שכולם אומרים.. אני פשוט לא שונא אותה כמו כל השאר.. אני חושב שסתם נעשה לה עוול בזה שמאשימים אותה בפירוק הלהקה.. אין לה שום קשר לזה!! הרי פול בעצמו הודה שהוא הגורם העיקרי לפירוק הלהקה.. אני גם לא מבין למה כולם כל כך היו נגד הפרויקט של ג'ון ויוקו לקידום השלום.. אני חושב שזה היה רעיון ממש טוב ויפה מצידם.. אקיצר היא מלאך!!

Another Girl

New member
לא שהיו נגד...

אבל כל הקונספט באיך שהם עשו את זה היה די פלצני...בחייך,להיכנס למיטה ולהגיד שיהיה שלום? בקיצור-הכוונה טובה,הדרך-לא משהו....

i love lucy

New member
../images/Emo13.gifכנראה... או שמא

הדרך לגן עדן רצופה כוונות רעות ...? (במקרה של חביבתינו...)

i love lucy

New member
זה עניין שנוי במחלוקת אתה מבין...

גם אני חושבת שעניין קידום השלום היה מאוד נחמד מצדם ושמגזימים איתה קצת.... אבל אני עדיין יודעת שהיא כן קשורה לעניין פירוק הלהקה.... הרי איך זה שאף נישואים קודמים לא השפיעו על הלהקה? ופתאום יוקו נכנסת ודוחפת את האף שלה קצת יותר מידי... היא קצת מניפולטיבית אבל לא נורא... אף אחד לא מושלם.... לפול זה הגיע כבר עד לפה (*דמיין מצח*) ! אבל זה לא חשוב כי משהו כבר היה רקוב שם וזה היה חייב להגמר... כמו שאומרים הלהקה הייתה מוכנה לפירוק וזהו זה היה חייב להסתיים.... אבל מה שיוקו עשתה עם ג'ון לאשתו התמימה והראשונה...?!?! זה ממש לא יפה... היא לבשה את הבגדים שלה! ובגדה עם ג'ון ואז היא תפשה אותם... וזה היה עצוב... טוב בקיצור יוקו היא ככה ככה לא רעה ולא מלאך.,...

מאור 87

New member
מהההה??? מזתומרת??

לא שמעתי על הסיפור הזה.. מה יוקו עשתה לסינתיה??

Another Girl

New member
יש סיפור כזה ../images/Emo13.gif

שסינתיה הייתה מחוץ לבית לכמה ימים,וכשחזרה גילתה את יוקו בבית,בבגדים שלה,כאילו לקחה את מקומה...
באמת לא נעים הקטע...ג'ון יצא קצת טמבל מהעניין.כאילו,תחשוב קצת....

מאור 87

New member
חחחחח באמת טמבל.. ../images/Emo6.gif

פעם ראשונה שאני שומע על הסיפור הזה..

קראתי על זה ../images/Emo13.gif

יש לי ספר על שניהם, ג'ון ויוקו. נורא מעניין, נהנתי ממנו מאוד...כדאי לכם לקרוא אותו אנשים

למעלה