היום בתפוז אנשים

כנסו....

יום רביעי הקרוב (19.11) זה קורה שוב! "דיאליזה בארץ הפלאות" בהופעה! המקום : בארבי ת"א! השעה : 21:30 בתוכנית: הופעות רוק חייה ובועטת. ליין השירים המוכרים (מסיבת פיג'מות, ישראל בעליה...) ועוד 2 להיטים חדשים שבושלו בחודש האחרון... לפרטים נוספים השועל 052-991369 * הנחה מיוחדת לנרשמים למועדון החברים של הלהקה באתר הבית! * אתר הבית - www.dializa.4t.com

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif שירשור ה-../images/Emo32.gif

למי שלא יודע, האייקון הזה -
מסמל שהשירשור הזה לא קשור לנושא הפורום. עכשיו בכול הפורומים יש שירשור כזה שבועי... והחלטתי שגם לנו יהיה. אז זהו שירשור ה
ובו תוכלו להכניס את כול הנושאים שלא קשורים בהכרח לריטה להגיב וכו'..

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gifטוב...

אז אם מדברים על ענייני OFF, סתם שתדעו:בן-דוד שלי מתחתן היום!!!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

תשמרי לנו בורקס...

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gifאיזה דיסק? חמצן?

זה עוד כלום... אתה צריך לראות את "המשותף" שלי... החוברת קרועה בכמה מקומות...איפה שהחוברת מוחזקת-קרוע...שני העיגולים שמחזיקים את הדיסקים-שבורים...בקיצור-הדיסק הזה עבר הרבה!!!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gifעד שקלטתי מה אתה שואל..חח..

לא אין לי כלב... פשוט כמו שאמרתי-הדיסק הזה עבר הרבה!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gifעוד משהו שמתאים לשרשור ../images/Emo32.gif

בעעעעעעעעעעעעע! יש לי עוד איזה שלושה שבועות מבחני כניסה!!!
!!!!!!!!!!! וכהכנה למבחנים נותנים לנו דוגמאות של מבחני בגרות........ הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo91.gif

היום ב-21:30, מיד לאחר שידור התוכנית "ספיישל מסך הזהב" בערוץ E! בהנחיית גלית גוטמן, תגיע גלית להתארח בפורום ערוץ E ותענה לשאלותיכם. אפשר להכניס כבר עכשיו שאלות לפורום.
בפורום משחקי השכונה מתארח היום ב-18:00 רונן זוהר, סמנכ"ל השיווק של גלידות שטראוס, שישבור את כל המיתוסים לגבי הממתיק הרשמי של החורף: הקרמבו. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול אתם יכולים לשאול כבר עכשיו בפורום.
היום ב-20:00 פורום כלבים מארח את מאלף הכלבים המקצועי יוסי סמואל שיענה לשאלותיכם ואיך אפשר בלי ה-
הערב ב-18:30 פורום ערוץ YTV מארח את ירון כפכפי, המורה שמלמד את החבר'ה של פרוייקט Y מה זה להיות כוכבים על אמת. אילו סודות הוא יגלה לנו? כל זאת ועוד בצ'ט של פורום YTV
תפוז אנשים מחלקים לכם כרטיסים זוגיים להקרנת הבכורה של הסרט in america. דרמה מרגשת של הבמאי ג'ים שרידן, מי שעשה גם את "בשם האב" ו"כף רגלי השמאלית". כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לאתר של In America, לענות על שתי שאלות ולזכות, אז... קדימה!

למעלה