היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים

היום ב-12:00 פורום פמיניזם מארח את אורית עירון, מנהלת מרכז סיוע לנשים, לרגל יום השנה נגד אלימות במשפחה ואלימות נגד נשים. אפשר כבר עכשיו להשתתף בדיון ולהשאיר שאלות.
הערב ב-19:00 מארח פורום זכויות ומגבלות נכים את הד"ר דינה פלדמן, נציבת שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות, לקראת יום הנכה הבינלאומי שיחול בשבוע הבא. צוות מומחים נוסף ישתתף בדיון ויענה לשאלותיכם. פרטים נוספים בפורום.
הזדמנות אחרונה היום לקבוע מהו השיר הכי טוב של שלמה ארצי.

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif סדרות אקשן!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif

שלום לכולכם!
אם אתם אוהבים סדרות אקשן וסרטי אקשן, צופים בכמה מהם, נהנים מהם, ובא לכם לדבר עליהם..
אז פורום סדרות אקשן זה המקום!!
אתם מוזמנים להכנס ולדבר על כל מה שבראש שלכם שקשור לסדרות ולסרטי אקשן!!!
מקווה לראותכם שם!!
-שירן- פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

נ"ש ../images/Emo32.gif - פורום ג'אג../images/Emo70.gif - חדש!

פורום ג'אג
- חדש! פורום חדש בתפוז - פורום ג'אג
פורום המוקדש כולו לתכנית הטלוויזיה המעולה המשודרת מדי יום בערוץ 3. אם אתם אוהבים את התכנית, או סתם צופים בה לפני השינה, אתם מוזמנים להכנס ולדבר עם מעריצים וצופים אחרים כל דבר שרק קשור. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=903 נתראה, -אלעד, מנהל הפורום

h e n y

New member
הפרק היומי בסטאר../images/Emo58.gif

די זה היה פרק כול כך אבל כול כך עצוב
מסכן מייקל
מריה נפרדה מימנו....והוא קינא באקס שלה מריה עיצבנה אותי
איך את זורקת כזה דבר ועוד בגלל סיבה טיפשית
ומי זה הפוץ הזה שתקעו לה
קייל,כהרגלו, הצחיק אותי
איך הוא אמר:מייקל, אצלנו בני האדם יש רגש כזה שקוראים לו קינאה. ומקס
החזיר לאבא שלו, אך נכשל{שהרגיז אותי
} מייקל הצחיק אותי בכול פעם שהוא קינא הוא שבר משהו{איזה ממי
}אבל הסוף היה עצובבבבבבבבב... שמריה שרה{די יפה
} וראו את מייקל עצוב כזה ונזכר בה.....
.....{או שהפרחים התייבשו
} פרק הבא זה הפרק הכי מצחיק שיש
{איזה ניגודים
} תמונה של הפרק>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

sweetyheart

New member
../images/Emo58.gifהפרק היה מקסים ../images/Emo7.gif

הכי הצחיק אותי שמייקל עשה לה-- "and when you will come back to me?!" איזה מתוק!!!!! אף פעם לא זרקו אותו..... הוא כזה פשושון! והיה לו מבט כזה תמים....הוא היה בשוק.... אבל החלק המפחיד היה שהוא הכריח אותה להגיד לאידיוט ללכת מהבית שלה----הוא ממש איים עליה! (איך היא אמרוה להגיד לו לא כשכל דבר לידה מתפוצץ כי הוא עצבני!) זה היה מפחיד....

h e n y

New member
חחחחחחחחחחח

העתקת לי את זה, אה
נראה לי שאנחנו היחידות שרואות

sweetyheart

New member
בגלל שאנחנו ...

היחידות שראינו גם את העונה השניה וכל אלה שיראו ישר את העונה השלישית בלי השניה אז סתם הם לא יבינו כלום ויהיה להם מלא ספויילרים...

למעלה