היום בתפוז: המומחה בכלכלה עונה

עומרז

New member
סקר קצר לאיתור צרכים של בני נוער

ברצוני לשאות אתכם שאלה שמעסיקה אותי והיא הכרחית להמשך העבודה שלי בפרוייקט ברצוני שתענו רק את אחת מהאפשורויות ואם ברצונכם להרחיב אז בכיף שאלת הסקר שלי היא: ממי הייתם מעדיפים לקבל סיוע של עזרה ראשונה במצב של מצוקה נפשית? אמבוגר שעבר הכשרה אך אינו בעל מיקצוע ללא כל הכרות מוקדמת בינכיכם בנער בן גילכם שעבר הכשרה אך גם הוא ללא כל הכרות מוקדמת ביניכם ג זה לא באמת משנה העיקר שיש מי שיעזור ד לא הייתי פונה לאף אחד מן הגורמים תודה מראש לכל המשתתפים ככל שיהייה יותר משתתפים כך הנתונים יהייו יותר מדוייקים ואוכל לקדם את הפרוייקט שלי בצורה הכי יעילה תודה רבה עומר

שלום.בתקווה שהגעתי לפורום הנכון..

היי קוראים לי ליאור ואני בת 18, שמיניסטית(איזה כיף להגיד את המילה הזאת) את עבודת הגמר שלי בסוציולוגיה-פסיכולוגיה אני עושה על "הקשר בין מתבגרים לאמהות עובדות" אני אתן דוגמא: למשל..אמא שעובדת עוד כשהילד בגן, והילד הולך לצהורונים/מטפלות, איך הוא הגיב אז(כעס על זה שהאמא לא בבית כאמא של ילד אחר כן בבית מכינה לא ארוחת צהריים וכו') ואיך הוא מגיב היום (חוסר תקשור עם ההורה/אמא, ריבים,מרידות, התבטאויות כגון:"מה אכפת לך! את גם ככה כל היום במשרד!" או לחלופין האם הקשר טוב בין הנער/ה לאמא) וואי..אני מאוד מקווה שהבנתם לאן אני חותרת פה, אז אם למישהו יש מאמר/חומר להביא לי או אפילו סיפור על בשרו זה ממש ממש יעזור לי!! אפשר לשלוח לי מסר(הכי טוב) או להגיב להודעה הזאת(גם מעולה) או איי סי קיו מס' 170263669(שזה הכי פחות טוב) תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ליאור

למעלה