היום בתפוז: המומחה בכלכלה עונה

../images/Emo32.gifשירשור בובות...../images/Emo54.gif

אם למישהו משעמם הוא יכול להוסיף כאן בובות שעשה או שמצא אז תוסיפו!!!

נ"צלש ../images/Emo54.gif

שלום, במהלך השבועות האחרונים נחלצו חברי פורום זכויות בעלי-חיים לעזרתו של כלב מיוחד. ספיריט זכה לבתים זמניים בלבד, ולכן החלטנו להרחיב את המבצע. אנו קוראים לחברים מפורומים נוספים לסייע בהפצת הבקשה המרגשת לכל עבר. אומנם יש הרבה מקרים של כלבים וחתולים שזקוקים לאימוץ, אך זהו סיפור מרגש במיוחד. ספיריט הוא כלב מקסים, מתוק וחברותי, שנמצא מתגורר בשדות של רמת ישי (על יד טבעון). הוא שתה מבריכת דגים ואף דג ממנה דגים למאכל, וכך שרד בטבע - לאחר נטישה על-ידי בעלים אכזריים. היות ובריכת הדגים עברה ייבוש, לקחתי על עצמי את המשימה למצוא לו בית. לאחר שבוע של חיפושים נמצאה משפחה מתאימה, כולם היו מאושרים ובאתי לקחת את ספיריט מן השדות. אך לרוע מזלנו, ספיריט נמצא חולה. הוא היה משותק ובקושי הצליח להזיז את רגליו. אני ודליה מ"לב לחי" לקחנו אותו לוטרינר בטבעון, שעשה לו עירוי דם ונתן לו אנטיביוטיקה, ואמר שהשיתוק יכול להיגרם משתי סיבות: או הרעלת מזון או כלבלבת (מחלה חשוכת מרפא, שקצה בגסיסה איטית וממושכת). לקחנו את ספיריט המסכן לביתו החדש כשהוא משותק לחלוטין, חסר אונים ומדוכא. הוטרינר אמר שאם מצבו של ספיריט ישתפר, סימן שזו לא כלבלבת. ואם יחמיר -אין דבר שנוכל לעשות על-מנת להצילו. אך תוך יום-יומיים ספיריט הגיבור התחיל ללכת, וחזר להיות הכלב החברותי והקופצני של תמיד! זו הייתה רק הרעלת מזון ועירוי הדם הציל אותו ברגע האחרון! שמחנו והאמנו שבעולם יש ניסים, אך אז גילינו שמכיוון וספיריט אינו מאולף ואינו מחונך, המשפחה לא רוצה אותו! אין להם זמן ולא כוח לחנך אותו, יש לו "בעיות התנהגות", והם שמו אותו בכלבייה שבה הוא אינו יכול להתרוצץ. לכלב כמוהו שזקוק למרחבים, היה זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות. מייד העברנו אותו לכלבייה של אורי בקמן, אחד ממאלפי הכלבים הטובים ביותר בארץ, וכעת ספיריט מחכה למשפחה המיוחדת שלו. כדי להיפטר מ"בעיות" הנטישה של ספיריט, אומר אורי בקמן, הוא צריך אדם מיוחד מאוד, שלא ינטוש אותו, שירצה אותו לתמיד, וירצה להשקיע בטיפולו. אורי בקמן מבטיח להעביר לספיריט ולבעליו החדשים טיפול בפחדי נטישה, וכך ספיריט יוכל להסתגל לבית. הוא אומר שספיריט הוא כלב נפלא ונהדר, ושבעיותיו ההתנהגותיות נגרמו לו רק בשל ניסיון הנטישה שחווה. עכשיו אנו מחפשים את האדם הנדיר הזה: אדם שיקח על עצמו את האחריות, או, ליתר דיוק - החוויה הנפלאה - שבגידולו של כלב שהיה למספר חודשים "כלב טבע". ספיריט סבל הרבה, ועם זאת הוא מעניק הרבה-הרבה אהבה, במיוחד למי שאוהב אותו. ספיריט הוא בן 7 חודשים, מעורב בזאב, ויהיה גדול. הוא אנרגטי וזקוק לבית עם חצר ובעלים שיעניקו לו יחס חם ואוהב... והכי חשוב: תמידי. לפרטים: מירי [email protected] ICQ 249898438 או במסרים אישיים ל-Spirit in heaven

מי שמתכוון לעזור שיעשה../images/Emo45.gif../images/Emo107.gif

+

../images/Emo54.gif help!!! ../images/Emo54.gif

@#$%^&*)*&^%+^&*)(*&^%^&($%^T$%#%^%*&)^%%$%%^#^%$&^ תעזרו לי פור גאד סייק!

hila rojas

New member
../images/Emo41.gifכנסי../images/Emo26.gif

אפשר לעשות בובות מהאתר הזה זה לפחות מאיפה שאני עושה....ויש כל מיני סוגים..של בנים של בנות של מכשפות כל מיני..

תודה לאל!!!../images/Emo54.gif

תרדו הכי למטה תעלו קצת למעלה תיהיה כותרת בובות מתוקות ובסוף הקטגוריה 4 סוגי דולמייקרים....תלחצו על איזו אפשרות שתרצו...

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

היי לכולם
קודם כל אני חדשה בפורום הזה וזה פורום יפה מאוד ואממ אני רוצה להראות לכם סקר שאני עשיתי ואשמח אם תענו עליו

למעלה