היום בתפוז... יבוא מיוחד

היום בתפוז... יבוא מיוחד ../images/Emo160.gif

הטניסאי מארט סאפין, המדורג בין עשרת הטניסאים הטובים בעולם, נמצא בארץ לאימונים, והוא יפנה קצת זמן כדי לענות לגולשי פורום טניס של תפוז וערוץ הספורט. ניתן להשאיר לו שאלות עד מחר בחצות!
הערב ב-20:30 תענה מיכל גזית, יועצת פסיכו-אסטרולוגית ומנחת קבוצות "דרך האמן", לשאלותיכם בפורום להדליק אור בעבודה.
מחר ב-10:30 בבוקר, פורום הנקה מארח את איילת שלו, המטפלת בתינוקות הסובלים מגזים באמצעות תזונת האם. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.

בוהההההא! לא משרשרת ולא משרשת!

אוקיי אנשים.. הכרות קצרה... אני סוזי מנהלת פורום ג'אג -903 ובאתי לפרגן למנהל המקסים שלכם. אני בטוחה שהוא יעשה עבודה מעולה ויהיה לכם אחלה בית לסדרה שאתם אוהבים. רק תדאגו לא לעצבן אותו יותר מידי ולשרשר..כי לא נעים שלא משרשרים זה יוצר מלא עבודה מיותר למנהל.... נכון עומר?
חחחחח...סתם.. אז בכל אופן תהנו לכם, תבלו תעשו חיים ובואו לבקר גם אצלנו בפורום ג'אג.... וד"א עומר? מאגגגגגגגגגגגגגגגגגגגניב לגמרי לראות אותך כחול....

omer landau

New member
סוזיייייי../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif

הפורום הזה קיים שבועיים ואני ציפיתי ממך ליותר הייתי בטוח שביום השלישי תבואי ותעשי לי:"בוהההההא! לא משרשרת ולא משרשת! " אבל מסתבר שלא חחחח סבבה אין בעיה את יכולה לפתוח עוד אלף כאלה הפורום הזה רק בעמוד הרביעי כרגע אין לי בעיה אבל אני אכן אשרשר
מגניב לראות אותי בכחול???? איזה מוזר זה לראות אותך לא בכחול חחח לילה טוב

למעלה