היום בתפוז: מרזים, נהנים ותורמים

היום בתפוז: מרזים, נהנים ותורמים

הערב ב-21:00 תתארח נועה פורט, הילדה המגלמת את גילי בטלנובלה "מיכאלה" המשודרת ב- HOT. נועה תענה live לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לה כבר עכשיו שאלות בפורום "מיכאלה".
באותה שעה, בפורום הרזיה לאחר לידה, תוכלו לפגוש את השף זיו ברנע, שיענה לשאלותיכם ויתן מתכונים רזים וטעימים במיוחד. רצוי להכין שאלות מראש- כבר עכשיו בפורום!
מבצע תרומת הילקוטים של פורום למען הקהילה, מעריב לילדים ופוקס קידס נמצא בעיצומו. אם יש לכם ילקוטים ישנים תוכלו לתת אותם לילדים שאין להם. ניתן לברר בפורום למען הקהילה בדיוק כיצד לעשות זאת.
פורום תל אביב עוזר לאגודת "מזון לחיים" במבצע איסוף ספרי לימוד למען תלמידים ממשפחות נזקקות. פרטים נוספים בפורום תל אביב.
מי שעדיין לא צפה באירוח של אניטה פללי, שהתארחה אמש בתפוז יכול לצפות בו כבר עכשיו און ליין! במהלך האירוח אניטה סיפרה על הכלבה גלורי שפוחלצה, על הקריירה המוזיקלית שלה, ואף שרה שיר מיוחד שכתבה – בהשמעת בכורה!

livnatkris

New member
הפרק של היום ../images/Emo29.gif

אש ניצח....וגארי נתן לו את החצי השני של הפוקדור ....וואי אני אנצור לעד את הקטע הזה והכי חשוב צאריזארד חזר^___^

5 0 6

New member
היו יותר מדי הזדמנויות בהן אש פספס

התקפה. אחרי שצ'ריזרד השתמש בהטלה סיסמית הוא יכל לתקוף, כשבלסטויז ניסה לקום. אחרי שסנורלאקס פגע בארקניין עם קרן-על הוא יכל לשבת עליו כדי שלא יקום. והיו עוד הזדמנויות. בייליף היה ממש חלש היום. הקטע שמאק עטף את בלסטויז היה גאוני. ארקניין עלוב, חשבתי שהוא חזק הרבה יותר. הקרב בין בלסטויז לצ'ריזרד היה מרשים, אבל כמו שאמרתי: הוא יכל להיות הרבה יותר מרשים. גארי השתמש במשאבת מים כל הזמן ואש לא תקף כשהיה יכול.

amitasafzabida

New member
קרב שהיה צריך להיות הרבה יותר ארוך.

זה הקרב שכל צופי פוקימון חיכו לו ומה יש בו? כלום!. הקרב של בלסטויז נגד צריזארד היה מגוחך לגמריי. מי שהיה צריך לחסל אותו זה היה פיקאצ'ו!!!!. רק פ-י-ק-א-צ'-ו-!!!!. לא בייליף, לא צריזארד ולא בלבאזור. הפוקמונים לא היו מרשימים במיוחד בקרבות הללו, במיוחד לא הראו המון פוקמונים עתיקים של גרי, כמו איבי (ההתפתחות שלו), נידוקינג וכו'. הפוקמונים שאש השתמש היו חדשים למדיי ולא הפכו את הקרב לקרב המרתק שחיכתי לו מעונת האינדיגו עם הפוקמונים מאזור קנטו. כמובן, שגם היו הרבה מהלכים מבוזבזים כמו עם מאק, שכיסה את בלסטואיס אבל לא עשה כלום כדי למנוע התפרצות שלו. אכן, הקרב, לדעתי, היה חלש מאוד למה שציפתי בין אש לגארי. במיוחד שהירביות בניהם כבר ירדה...

gloom

New member
תחילתה הרשמית של עונת האדונס../images/Emo66.gif

הקרב הייה קצר מהצופה.... אבל מה זה השטות של להשתמש בטאורוס? וגם הייה יותר מידי מהיר איך שכמה נפסלו (מק, בייליף ונידוקווין וארקניין) ונחמד שבסוף כשאש נלחם בכריסטן (נדמה לי...) אז הוא הוציא את הזיקית שסוף סוף מראה את תחילת עידן ה 381

Houndour

New member
המספר הוא 386 ../images/Emo79.gif

איך זה שאף אחד לא יודע אותו
? חחח הגרסא הנפוצה היא 351..

Yosh Yosh

New member
מממ ../images/Emo58.gif

קפצתי רגע, ויש לי הערה בנוגע למה שאמרת. אש מפרק את הפוכדור ונותן לו חצי בפרק ביום שישי, אם אני זוכרת נכון (פרק ממש עלוב, אגב ;-;)

livnatkris

New member
אני היחידה שרואה את הקטע ../images/Emo29.gif

הין אש וג'ארי והפוקדור לקטע הכי מרגש שהיה @___@ איך שג'ארי אחז בידו של אש ואח"כ אש בקרב אומר: אש: "אני אגרום לג'ארי להתגאות בי" זה כזה @____@

צ'ריזרד

כן לאמה אש נתן לאישה ההיא את צאריזרד שלו הוא היה ממש פראיר אני לא היית נותן לאישה הזאת אבל הכי חשוב שהוא חזר!!!!

Vapory

New member
../images/Emo58.gif קטן לפרק האחרון של עונה 5

לאחר שאש חוזר לפאלט הוא רואה שוב את הו - הו!!!! הוא ראה שהוא עף לאזור הואן ולכן הוא החליט להמשיך את מסעו להואן..

למעלה