היום בתפוז... מתחילים לאהוב

היום בתפוז... מתחילים לאהוב ../images/Emo99.gif

הערב ב-20:00 פורום שירה וכתיבה יוצרת מארח את המשוררת אגי משעול. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו.
העיתונאית דנה פלג תשוחח איתכם הערב ב-18:00 בנושא כתיבה ככלי לצמיחה וריפוי בפורום "להדליק אור בעבודה".
אנחנו שמחים להציג בפניכם את ערוץ האהבה המיוחד שהכנו עבורכם לרגל יום האהבה שיחול ב-14/02/04. תוכלו למצוא שם המלצות וטיפים לקראת יום האהבה, אפשרות לשלוח גלויית ברכה לאהובים שלכם ואפילו להציע נישואין בהפתעה דרך האתר!!!

gaia20

New member
שיהיה לכולם יום אהבה שמח!!../images/Emo23.gif

מלא מלא מלא בנישוקים וחיבוקים...ושאר הירקות

יום אהבה בלי רעידות אדמה

השכנים כבר עברו רעידת אדמה אחת... זה בקשר לגינת הירק של הדרי.
אהה ובמיפגש הקרוב אנחנו נבשר משהו חשוב חשוב חשוב לגבי המיפגש השלישי שקשור לחיי האהבה בבית של גאיה. נשמע מסקרן נכון? אז ככה רמז קל : הדר יודעת. קאריני יש להניח יודעת. וביום שני הקרוב במיפגש כנראה כולללללללם ידעו.

אז הנה רמז ../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif

יו.... אז תהיה הפתעה גם לקאריני.....
טוב נו נגלה לכם... רמז קטן... כשהיא נולדה היא יצאה לאוויר העולם הביטה ימינה הביטה שמאלה. כוללם היו לבושים בתלבושות משונות זהו אז זה הסיפור בערך פרטים נוספים ביום שני. או שהדרי תגלה לכם למי יש.... במיפגש השלישי. ואם היא לא תגלה אני אגלה לכם ביום שני.

gaia20

New member
נו........עוד לא הבנתם????

אוף איתכם!!!!!!!! בלעעעעעעעעעעעעעעעעע

יום ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif שמח לכולם!!!

מה זו חידת החמיצר הזו?? נשמע כמו יום הולדת, אבל להדרי יש ב- 6/3, שזה לא המפגש הבא.. אולי לגאיה? גם היא מזל דגים?? רעידת אדמה בגינת הירק?!? השתובבה לה הכלבלבה והיא בהריון?? לבושים מוזר - פורים?? אוווףףףףף יש פרסים לפותר הזריז? פרסי תנחומים למשתדלים במיוחד?? בכל אופן, יום אהבה מקסים לכולם! עושים משהו מיוחד?

gaia20

New member
עוד רמז

למרות שכבר אמרת את התשובה.... משהו יוכרז במפגש השני- משהו שיהיה במפגש השלישי

קאריני21

New member
נראה לי ש ...

אני יודעת. יום הולדת לגאיה. היום של הדר זה במרץ. או שזה קשור לשניהם. בכל מקרה ....
טרילילילילי!!

למעלה