היום בתפוז... מתחילים לאהוב

סופרסטארית ../images/Emo41.gif בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 רוני דואני מגיעה לפורום המעריצים כדי לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומכם בדיון
טריווית האוסקר הגדולה של תפוז אנשים ויס יוצאת לדרך ואתם יודעים על זה ראשונים. הפרס הגדול - הקרנה פרטית באולם משלכם, אליו תוכלו להזמין את כל החברים, של הקומדיה החדשה וההורסת עם ג'ניפר אניסטון ובן סטילר, "ואז הגיעה פולי". חוץ מזה, יקבל הזוכה המאושר מנוי שנתי זוגי לקולנוע (רשת גלובוס גרופ) הכולל בסה"כ 26 סרטים!!! (13 לכל אחד מבני הזוג). אז אם אתם מבינים משהו בסרטים כל מה שצריך לעשות זה לחייג ל- 068-203080 ולהתחיל לשחק! רוצים קודם להתאמן? כנסו לאתר האוסקר

fishey

New member
אבל מיטל ...

אוף עד שהגעתי אין אף אחד ... איך היה ?

מיטללל

New member
לא ממש יודעת...

נשארתי שם עד שעת השינה שלי..... 21
בעודי נוטשת את אורי..
יום חמישי הקדוש הגיעעעעעעעעעעעע
שיהיה יום נפלא... בלי רעידות אדמה וכאלה

היום בתפוז... מתחילים לאהוב ../images/Emo99.gif

הערב ב-20:00 פורום שירה וכתיבה יוצרת מארח את המשוררת אגי משעול. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו.
העיתונאית דנה פלג תשוחח איתכם הערב ב-18:00 בנושא כתיבה ככלי לצמיחה וריפוי בפורום "להדליק אור בעבודה".
אנחנו שמחים להציג בפניכם את ערוץ האהבה המיוחד שהכנו עבורכם לרגל יום האהבה שיחול ב-14/02/04. תוכלו למצוא שם המלצות וטיפים לקראת יום האהבה, אפשרות לשלוח גלויית ברכה לאהובים שלכם ואפילו להציע נישואין בהפתעה דרך האתר!!!

סופה 20

New member
83-80!!!!!!

איזה משחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 איזה שלשה!!!!! מכבי !! תל !! אביב !! !!

סוזן50020

New member
צפיתי בהתחלה במשחק

והתבאסתי מזה שצסק"א כל פעם צוברת מלא נק' משהו כמו 14 נק' מעל מכבי,ולקראת המחצית האחרונה כשצסקא הובילה במלא נק', אני נאלצתי לכבות את טלויזיה בגלל אירוע חתונה שאליה הייתי צריכה ללכת ובסוף זה סתם שיעמומון גדל, רק שירים גרוזדיניים בלבד! ולא היה שום שיר פופיסטי אחד...ובן דודי הבן שלוש כל פעם התנדנד לי לקחת אותו לשירותים וכאשר הגענו לשירותים שנמצאים שתי קומות מתחת(
), הוא ככה צועק "לא רוצה!" והתחיל עם כמה יפהפיות בשירותי הבנות..יא שובב קטן! אז חזרתי הביתה בחצות בדיוק ובדקתי באינטרנט מה עם המשחק ושיפשפתי חזק עיניי!! מכבי ת"א הביסה צסק"א ועוד בהפרש של שלוש נק'! ובהחלט נרדמתי עם חיוך ענקי...וכל מה שחשבתי זה לראות שידור חוזר למחרת רק כדי לראות את פרצופם של אוהדי צסק"א המעצבניםםםם לאור ניצחון המכבי!

סופה 20

New member
מכבי?

הביסה? את צסק"א ?!?! לא.. מכבי ניצחה את צסקא... מכבי שיחקו אתמול רע ....ברוב המשחק רק רבע אחרון ענק!!! ומשחק רע של הרוסים הקנו את הניצחון. מה גם שמכבי שיחקה מול שופטים מפגרים!! הנצחון הוא העיקר!!

ilana4ka

New member
אופהההההההההההה

איזהההההההההה ניצחון!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כמעט קיבלתי התקף לב. חבלז. לא האמנתי. זה היה נס. אשכרא נס. שארפ!!! שארפ המלך!!!!! איך הוא לקח תריבאונד ועוד קלע 2 נקודות!!! אבל פ-א-ר-ק-ר!!!!!!!!
איזה מלך!!!! איזו שלשה של אנביאיי!!! פאק! אנבליוויבל!!!!!! רק חבל שהפרשי הסלים מכריעים...ומכבי עדיין במקום 2. אבל לא נורא:) שבוע הבא בבית נגד סיינה, ננצח בעזרת השם:) אני הבנאדם הכי מאושר בעולם! צסק"א גנבה לנו תמשחק...ועכשיו אנחנו קנינו להם!!!!!!!!

למעלה