../images/Emo41.gifSaw - ביקורת רשמית!../images/Emo41.gif
אז הסרט כפי שידוע לנו עד עכשיו, יצא לארצנו הקטנטונת בסביבות 3 שבועות - חודש, מכיוון שראיתי אותו כבר, אני עכשיו, אתן ביקורת רשמית לסרט שאנו מחכים לו כבר מיולי - תחזיקו חזק.. זה יהיה מעניין! אז איך אני אתחיל...? הסרט מפחיד! אנו יודעים טוב מאוד שמגיע לישראל (שלא כל כך נחשבת למדינה שמגיעים אליה סרטי אימה) בחודשים הקרובים גל די גדול של סרטי אימה - כבר "הכפר" הגיעה אלינו בתחילת אוקטובר שעל סרט זה דיברנו הרבה, "הנוסע השמיני נגד הטורף", הגיע אלינו שבוע שעבר, ולא לשכוח שלפני כחצי שנה הגיעו אלינו שני סרטי אימה שהצליחו לסחרר את המדינה - "פרדי נגד ג'ייסון" ו"שחר המתים", שלדעתי אלה הסיבה שהחליטו לשחרר אלינו עוד כמה סרטים שהעם הישראלי יהנה קצת.. "הנשכחים" ו"ים של פחד" הם גם שני סרטים שלא הגיעו לפני זמן רב לישראל, ואיך אפשר להתעלם מהסרטים שיוצאים אלינו עוד חודש - חודשיים, "מגרש השדים - ההתחלה", והסרט שאנו מחכים לו כבר מלא זמן "The Grudge" וכמובן - סרט ההמשך להצלחה שכבשה את המדינה - "הצלצול 2". Saw, הוא הינו סרט אימה שאמור להגיע אלינו בעוד 3 שבועות, זה סרט שמשלב אימה, מתח, פסיכולוגיה, חולניות וכמובן שהסרט נחשב כסרט הזוי לגמרי! אז על מה ההסרט בעצם? מה העלילה? תיהיו בטוחים שאני לא מתכוון (וגם לא כל כך יכול), לספר הרבה אני יכול אך ורק לספר את הבסיס שלו, כך שלא יהיו ספויילרים למיניהם. מסופר על שני אנשים שלפתע הם מגלים את עצמם במין מרתף מוזר, קשורים לקירות, ובאמצע האולם ישנו גופה מתה (כן כן, בול כמו קיוב רק הסביבה שונה וישנם כמה תוספות..). העלילה מצולמת תוך כדי שהF.B.I עוקב אחר כל הרציחות שנובאו מכל הקטע ששמים אנשים במרתף וגורמים להם לעשות דברים חולניים ומסוכניים כדי לשרוד, מה שאומר שאם אחד יצטרך להרוג את השני, הרוצח מטורף שאומר להם לבצע את הכל, לא עשה שום עבירה, הוא גורם להם להרוג אחד את השני או את עצמם. גם מראים את העד היחידי שהצליח לשרוד, מתארים מה הוא ראה, איך זה היה (הקטע שכמעט הכי החיד אותי בכל הסרט).. הסרט משלב בוא פסיכולוגיה, כי מגלים דברים פרטיים על האנשים שנמצאים באותו מרתף ומנסים לשרוד. הסרט הזוי לחלוטין! כל הקטע שתוקעים שני אנשים במרתף איפשהו בעולם הזה, וכשאתה מחובר בשלשלאות ברגליך לעמודי חשמל אשר אם אתה תעשה מעשה פזיז אתה תתחשמל הוא בכלל קטע הזוי, העלילה עצמה הזויה ברמות מטורפות, אני ראיתי את הסרט בלי תרגום, ולא היה קל להבין, ההתחלה, האמצע, והסוף הזויים לגמרי. אז אין עוד מה להגיד, ומבין כל הסרטים ששחוררו עד עכשיו לישראל, הוא ה-מפחיד, זה פשוט סרט שאם הוא לא מגיע לארץ זאת תיהיה אכזבה ענקית. הציון: ##### (מתוך 5!!!) זה הסרט, שלדעתי הוא אחד מהפחידים ביותר שנראה בזמן הקרוב, ולדעתי, אחרי שנתיים של חובב משובה של סרטי אימה, הסרט הזה הוא סרט משובח, אשר לא ישכח לעולם על ידי כל החובבים את הז'אנר! לילה טוב.