היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo15.gif

הערב ב-20:00 בפורום שיחות עם אלוהים יתארח מנחם דייך, מתקשר, מדריך רוחני ומאסטר ברייקי, שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. ב-21:00 אנחנו פותחים רשמית את חגיגות הסיום של פרוייקט Y2. הילה טוביאן, מנצחת הפרוייקט, ורן יצחקי יהיו כאן ויענו לשאלותיכם ב- blogtv כולם מוזמנים!

Yuvalenko

New member
תגיד...

מאותגרים פיגמנטית... תגיד - מחזירי אור, אתיופים בנגטיב, אלי לוזונים קטנים.. תגיד "היה כתוב עליהם לכבס הפוך ובנפרד, אבל בכל זאת שמו אקונומיקה".... תגיד האנשים היחידים שיודעים בדיוק מאיפה לעזאזל מגיע "בשר לבן"... תגיד כשנשפך להם חלב על הבגדים אומרים להם "מה זה, יש לך חור בחולצה!".. תגיד לפעמים הם נשכבים לך באמצע הכביש ואתה לא מבין למה עד שאתה קולט שזה בכלל מעבר חציה... אבל אל תגיד לבקנים. תהיה מיסיסיפי. או פי סי. מה שבא לך.

kfm

New member
פשוט תגיד

במחבואים נשענים על הקיר ונסגור עניין.

../images/Emo32.gif

נכון לא נורא שניצלתי? הפורום גם ככה מת וחוצמזה אני חולה ומשעמם לי וזה כן תירוץ. [
] רציתי לשתף אתכם ב- 2 דברים חשובים, אולי אפילו 3. 1- אין אפילו הודעה 1 בעמוד הזה שאביעד כתב ולא נמצא שם הסמיילי החביב ( :) ). אף פעם לא השקעתי בזה יותר מדיי מחשבה אבל זה ממש נחמד ואני מתכוונת להעתיק (סתם, אל תלחץ). אבל אני ממש מרגישה שהוא חלק מאיתנו ואני חושבת שצריך להעניק לו שם. חוצמזה שאביעד חזר מארה"ב אז שרשור "ברוכה הבאה-איך היה-התגעגנו" מגיע לאיש (וסליחה אם זה נשמע ציני, זה לא ככה)!
2- אלינור (המלכה)
חזרה אלינו אחרי הרבה מאוד! אז גם לה מגיעות כמה ברכות! ואני רואה שאף אחד כאן אפילו לא אמר על זה מילה ואת האמת שזה טיפה מאכזב לגלות שזה מרגש רק אותי. (וסליחה אם זה נשמע ציני, זה...טוב.לאחשוב).

Yuvalenko

New member
איזה באסה שהמחלה הזו לא משתקת את

האצבעות..... למה, למה את חייבת לכתוב, הא?
הרי כל דבר שאת כותבת נשמע ציני. הכל! גם כשאת מתעקשת שזה לא! אבל מצד שני, את צודקת במאה אחוז. צריך לפתוח שרשור לאביעד, דחוף. ואכן מגיעות ברכות לאלינור שלנו, שחזרה אלינו, בו זמנית עם חזרתה של התוכנית למרקע.
יפה!

Kido2222

New member
הנה הודעה בלי :)

שיט! :) סתם... תודה רבה... על הברכות... :) וצריך להעניק לי שם? מה הכוונה?

Yuvalenko

New member
כן, גמני לא הבנתי את זה כל כך...

הנחתי שזה בגלל המחלה, אתה יודע.. אולי נקרא לך... אביעד?! מה אתה אומר?

"בגלל המחלה"!!!

טוב שאתה לא מציג אותי כאילו אני מינימום נשאית איידס סך הכל דלקת גרון!!! אל תמהר להספיד אותי. [ :) :) :) :) :) :) ]

greeneye

New member
נאמממ

-ברוך השב לגבר-גבר אביעד! ששב אלינו ואפילו קנה מין קפסולות שהופכות לכלמיני ערים. -ברוכה השווה אלינור!!! -נקרא לסמיילי קיסוס. כי הוא חמוד. ועע קוטר שוב חולה ויש לו אינפוזיה כזאת ברגל ואסור לו לצאת, והוא רוצה לצאת החוצה ואני לבד איתו בבית והוא בוכה בכי נוראייייייי.

Kido2222

New member
תודה תודה! :)

וכן יש לי את מה שגל אומרת... ולא קוראים לו קיסוס... :) אני לא מרשה... :) חפשו שם אחר... :)

Yuvalenko

New member
נכון, גמני לא. יש כבר קיסוס.

מתן המציאה (ושוב צל"ש ענקי למתן על הסטארט-אפ) סמיילי אביעד קיסוס -

למעלה