היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo15.gif

הערב ב-20:00 בפורום שיחות עם אלוהים יתארח מנחם דייך, מתקשר, מדריך רוחני ומאסטר ברייקי, שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. ב-21:00 אנחנו פותחים רשמית את חגיגות הסיום של פרוייקט Y2. הילה טוביאן, מנצחת הפרוייקט, ורן יצחקי יהיו כאן ויענו לשאלותיכם ב- blogtv כולם מוזמנים!

hila rojas

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo182.gifשאלון שינה../images/Emo1.gif

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד? 2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש? 3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית? 4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים? 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים? 6. ספר או טלוזיה לפני השינה? לקוח מקומונה שרוטות בעמ

hila rojas

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo182.gifאיייי../images/Emo26.gif

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד?צדדד 2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש
אחת מספיקה 3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית
נוער.. 4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים
לעמים רק כשאני אוכלת שטויות 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים
כן 6. ספר או טלוזיה לפני השינה
טלויזיה ברור

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ניי ניי ניי

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד? על הבטן אבל אני כמעט תמיד עוברת לצד ונתפסת לי הכתף
2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש? אחת דקה דקה 3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית? רגיל 100*180 עם ראש פנאומטי מתרומם
חדשה מהחופש הגדול... ובטח הרבה מפה יודעים מהצ'טים הליליים שעשינו בחופש הגדול ז"ל... 4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים? דאהה 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים? oui oui 6. ספר או טלוזיה לפני השינה? בדרך כלל לא ומזה השאלות הקצר הזה?? למרות שאני לא אוהבת את הארוכים אבל 6 שאלות?! בחייכם...

עונהההההההההה

1.על הצד 2.כרית אחת מה אני דוב?! 3.מיטת נוער 4.לא 5.כן..לפעמיים שיש פיפי 6.טלוויזיה אוביו!

ליאת275

New member
הילי ביליייייייייייייייי משוגעת שלי

מה נסגר איתך? תתחברי למסן!!!!!!

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif אני עונה..../images/Emo36.gif../images/Emo182.gif

יאיי
1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד
על הבטן..אח''כ על הצד..ואז על הגב..ועל הצד השני..ואז שוב על הבטן חח..
2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש
אחת..
3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית
אממ זוגית.. 4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים
כן..
5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים
אם אני צריכה חח.. 6. ספר או טלוזיה לפני השינה
טלוויזייה
!|

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifYOO../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד?על הבטן ולפעמים על הצד..
האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש?אחת מטריה|מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית?אממ נוער אפילו מיטת יחיד מעדיפה..
האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים?סי אוביו
האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים?אם צריך..

סולדד100

New member
אניי

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד? על הצד 2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש? כרית אחת 3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית? מיטת נוער 4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים? כן 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים? לפעמים 6. ספר או טלוזיה לפני השינה? ספר

dulce nofa

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. צד 2. 2 3. מיטת נוער 4. ברור!! 5. כן.. 6. טלויזיה..

../images/Emo26.gif|../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

1. על הבטן, אבל גם על הצד.. 2. עם כרית אחת 3. ממ.. נוער 4. ברוררר 5. אממ.. כן 6. טלוויזיה

M e Y 2004

New member
אניי../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד? על הבטן 2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש? אחת.. 3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית? מיטת נוער, רגילה..
4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים? בדרך כלל חח 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים? לפעמים 6. ספר או טלוזיה לפני השינה? ספר

FlorBertotti

New member
אניייי ../images/Emo13.gif

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד? על הבטן! 2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש? אחת.. 3.מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית? נוער 4.האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים? יאפ 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים? לפעמים.. 6.ספר או טלוזיה לפני השינה? טלויזיההה

אנייייי

.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד? על הצד 2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש? אחת 3.מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית? נוער 4.האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים? כן 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים? לפעמים 6.ספר או טלוזיה לפני השינה? לפעמים ספר ולפעמים טלויזיה

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifעונה../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo70.gif

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד?אני מתהפכת הרבה אבל הכי הרבה כיף על הבטן
2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש?אחת בהחלט מספיקה
אבל שאני רואה
אז שתיים
3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית?מיטה וחצי
4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים?אוביו
5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים?אם אני צריכה
6. ספר או טלוזיה לפני השינה?

LemonLimeLilach

New member
תשובה

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד? על הבטן והצד 2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש? כרית אחת גדולה נורמלית וכרית אחת קטנה כזאת בצד 3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית? נוער 4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים? כשאני זוכרת חח 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים? לפעמים 6. ספר או טלוזיה לפני השינה? גם וגם

אלין GIRL

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifיזה סקר נחמד../images/Emo9.gif

אני יושנת גם על הבטן גם על הצד וגם על הגב
כרקית אחת מספיקה לי
יש לי ולאחי מיטת קומותים
חי חי מתי שאני לא שוכחת
כן זה תמיד
אני שונאת לקום בבוקר עם לחץ של פיפי

L i T a L 1

New member
אני ../images/Emo29.gif

1.איך אתם אוהבים לישון על הגב על הבטן או על הצד?
על הבטן 2.האם אתם ישנים עם כרית אחת או שתיים או שלוש?
אחת 3. מיטה זוגית מיטת נוער או זוגית?
מיטה וחצי 4. האם לפני השינה אתם מצחצחים שינים?
יאפ 5.האם לפני השינה אתם הולכים לשירותים?
יאפ 6.ספר או טלוזיה לפני השינה?
ספר

למעלה