היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo156.gif../images/Emo158.gif

היום ב-17:00 פורום אומנות מארח את טל דנאי, אוצר התערוכה המהפכנית Ar2Go, המאפשרת רכישת יצירות אמנות במחירים עממיים- (מתנה מצויינת לחג הפסח!). לכל המתעניינים באמנות- זה המקום בשבילכם! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. ב-18:00 פורום סטודנטים מארח את המזכירה האקדמית של קמפוס אילת באוניברסיטת בן גוריון, שתענה לשאלותיכם בנושא מסלולים אקדמיים, תנאי קבלה וכדומה. הערב בשידורי הניסיון של בלוג TV: ב-20:30 תוכלו לפגוש שוב את "המטרטלים"- תוכנית סאטירה בכיכובן של הבובות המוטרפות, וב-21:00 שלומי והמצריה שלו ילמדו אותכם עוד דבר על ריקודי בטן. כדאיי לראות!

נ"ש-ביום שישי הזמנתי מיס את הצלצול

וזה היה בשבילי אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי השנה,פשוט כל קטע השאיר אותי עם רצון לדעת עוד,אבל בכל זאת,יש כמה דברים שלא הבנתי:
מדוע סמארה רוצחת את כל מי שרואה את הקלטת
האם הילד של רייצ'ל הוא כמו סמארה,יודע ורוה דברים
איך קייטי מתה
למה התעוותו לה הפנים
מדוע סמארה לא יושנת אף פעם
ואיך לעזאזל הצליחה סמארה לצאת מהטלויזיה
(=איך רייצ'ל הצליחה להוציא את הזבוב
)
מראש לכל מי שיענה לי.

אז רק כמה תשובות

1.אני לא יודעת למה היא רוצחת......היא רוצחת כי שוכחים אותה ולא מעבירים את המסר שלה הלאה 2. הילד של רייצ'ל לא מת כי הוא הקליט את הקלטת שוב והוא סתם ילד מוזר לא רואה דברים ויודע דברים....הוא פשוט מחבר את חלקי הפאזל 3.קייטי ראתה את הקלטת עם חבר שלה והפנים שלה התעוותו כי היא קבלה שבץ גם הפנים של מוח התעוותו..... 4.סמארה לא יושנת כי הסוסים מפריעים לה ועושים רעש 5.אני לא יודעת איך היא יצאה מהטלויזיה והזבוב יצא גם מהטלויזיה נראה לי בגלל שהקלטת שלה היא ספוקית מדי נ.ב תברוו מתי נותנים את הסרט אקס פיילס בסינמות (כבלים דיגיטלים)

למעלה