היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo175.gif

היום ב-14:30 מגיעה בקי גריפין לפורום "אהבה מעבר לפינה". תוכלו לפגוש אותה Live מסט הצילומים של הסדרה.
גם היום ימשיכו חגיגות הספר העברי בתפוז. הערב ב-19:00 תתארח סופרת הילדים המוערצת אסתר שטרייט ורצל, שתענה לשאלותיכם בפורום ספרות לנוער. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו.

sagiberg

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifזה שלנו -הכנתם משהו ../images/Emo35.gif

ToryMaster

New member
אמממם

לא קוראת ספרות עברית בדרך כלל, אבל בהחלט אהיה כאן לשאול אותה על תחילת דרכה וכולי

אהיה בהרצאה על ספרות ילדים...

אבדוק מה קורה כשאחזור מת'א .אני דוקא קראתי אותה לא מעט כילדה-זוכרת את "בני דניאל","מן המיצר","מכתבים לצופיה"וכמובן "אורי" ו"אליפים" הבלתי נשכחים אבל מודה שאני קצת במבוכה-מה לעזאזאל אפשר לשאול אותה? עולות לי רק השאלות הבנאליות על הטעם הספרותי שלה,מקורות השראה,ילדות וכאלה.

ToryMaster

New member
נו

ומה רע בשאלות האלו? את מכתבים לצופיה קראתי, אבל ממש מזמן, לכן לא יכולה אפילו לשאול אותה על זה. למרות, שתמיד תהיתי מה מניע סופר לכתוב דווקא את הספר הזה על הנושא הזה ולא את ההוא על הנושא האחר

sigalit33

New member
איזו הרצאה?

באיזה נושא? באיזו מסגרת? סליחה על השאלות, אבל זה נשמע מעניין...

Athaclena

New member
לא צריך להיות שרשור שאלות אז?

ככה עושים את זה בפורום ספרים וספרות לפחות. לא שיש לי שאלות טובות במיוחד, פשוט כי אני לא חושבת שקראתי אף ספר שלה (לא! אל תסקלו אותי!)

ToryMaster

New member
אני מאמינה

שהמנהלת (נו מה, איך קוראים לך?) תפתח שרשור כזה ממש בקרוב

Britush

New member
קראתי רק את "אורי",

מזמן, ודי השתעממתי... טוב, הייתי קטנה.
אז אני לא יודעת מה כבר אוכל לשאול. אולי תהיה אפשרות לארח סופר\ת נוספ\ת מתישהו? בבקשה? *מבט ילדותי מתחנן*

עדידי מ

New member
קראתי את "תפילת הנזיר" שהיא כתבה...

וזאת בדיוק הזדמנות נפלאה להמליץ עליו... זה מספר על נערה יהודיה בהודו שנשלחת להתחנך במנזר ויוצרת שם קשר עם נזיר שגר במנזר סמוך ומנגן באופן נפלא בעוגב. הסיפור מותח וממש מעניין. כדאי לכם לקרוא אותו.

TauraMan

New member
אוווו ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אסתר שטרייט וורצל, אחת הסופרות המעודפות עלי, אבל לא קראתי את הספרים שלה מאד השלוש שנים האחרונות. חבל.

guitar lan

New member
אני צריך ממישהו טובה ../images/Emo4.gif

ראיתי שאסתר שאייט וורצל תתארח פה היום, ואני לא יוכל להיות במחשב בשעות האלו. אז מישהו יכול לשאול אותה כמה שאלות בשמי ואני ויקרא את זה מאוחר יותר? זה לא רציני, זה רק לשאול איזה מהסיפורים שלה מבוססים על סיפורים אמיתיים. ממש מעניין אותי אם " רגעים של אור", "שחר", ו"אליפים". מבוססים. תודה מראש. ניר

למעלה