היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo186.gif ../images/Emo184.gif

היום ב-10:00 פורום להיות הורים מארח פאנל מומחים מ"הקו החם" שיענה לשאלותיכם בנושא התנהגויות מיניות חריגות אצל ילדים. שימו לב, כי בשל רגישות הנושא נפתח הפורום לאורחים- וניתן לשאול שאלות גם בעילום שם.
הערב ב-19:00 יתארחו בפורום אופניים ראשי איגוד האופניים בישראל, שיענו לשאלותיכם בעקבות החלוקה החדשה לקטגוריות בתחרויות השנה.
פורום רובי וויליאמס מאפשר לכם לכתוב באופן אישי לרובי לקראת יום הולדתו, לספר מעריצים מיוחד מישראל- שימסר לו אישית
שלחו את המסרים שלכם לכתובת [email protected] פרטים נוספים בפורום רובי וויליאמס

האירוח מתחיל עכשיו..

ו- מה שנשאל שם הכי הרבה הן שאלות על אוננות , וגם - בנים בבגדי-בנות... שווה ללכת להציץ

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif קראתי עכשיו את כל השירשור

ואני חייב לציין שאני "חושד" ב85% מהאורחים שם (אלו עם הכוכבית) שזו את. אני מת עלך

האמת?

גירדו לי האצבעות לכתוב שם יותר... אבל- הצבעונית אמרה לי לשמור את האצבעות בכיסים... אז- הסתפקתי בהודעה האחת . יש בעיה באירוחים כאלה... בד"כ משתתפי הפורום נותנים תשובות טובות יותר מאלו של האורחים...

איך... איך... איך...

הוצאת לי את המחשבות מהראש ישר למקלדת. ואפילו לא חתמת בשמי...
. אישית, אם היתה לי בעיה כלשהי (אני? בעיות? פחחח...) הייתי מעדיפה לפנות אליכם או לפורומים להורות (אבל אין הרבה נחמדים כמו פה...) מאשר לכל מיני "מומחים" שהמון פעמים כל מה שניתן לעשות איתם זה "הכה"...

ללמד ילד להגיד לא

זה מה שהיא אמרה. אפילו מבוגר מתקשה להגיד לא אז ילד? אני שונאת ממומחים כאלה. היתה שם משהי שכתבה שאומרים לבת שלה שהיא סקסית והיא כל מה שהיה לה להגיד זה ללמד אותה להגיד לא
ילדה בכיתה א' סקסית ??????????????.

אוי סליחה הסקסית היא בת 3

שנתיים ושמונה חודשים עוד בגיל שסופרים חודשים ואומרים לה שהיא סקסית מה קורה כאן. והמומחה אומרת לה ללמד את הילדה להגיד לא. שתגיד היא לא בעצמה.

../images/Emo46.gif מזעזע

סקסית בת שלוש... או שהשואלת לא רצינית והשאלה שלה היא בדיחה מטומטמת.. או שהשואלת בבעייה רצינית...

למעלה