היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo34.gif

היום ב-20:00 פורום "הצבעים שלנו" מארח את מייק המל, יו"ר אגודת ההומואים והלסביות הפעיל גם במפלגת יח"ד, שיענה לשאלותיכם.
לקראת ט"ו באב, חג האהבה, אנחנו מאתגרים אתכם בתחרות חדשה, "בלוג לאהבה" שיכולה לזכות אתכם במסאז' מפנק או בארוחה רומנטית. פרטים נוספים בפורום.

מתי נזכה לראות....

היום בתפוז
היום ב 20:00 פורום "טרי פראצ'ט" מארח את לואיס, האחראי על הסכמים עם הוצאות לאור בחו"ל, והאיש אשר אחראי על סיכומים להוצאת ספרי טרי פראצ'ט, שיענה לשאלותיכם.

smadarbi

New member
ומה הטעם

לעשות איתו פורום אם רורה לנו התשובה שלו מראש? " הספרים של פראצ'ט לא פופולרים בארץ ולכן החברה שלי ל ממש רוצה להשקיע בתרגום שלהם אבל כן אנחנו עובדים על זה ותך 10 מקסימום 20 שנה יהיהו עוד 3 ספרים מתורגמים שלו"

smadarbi

New member
נכון,אבל

לואיס הוא אולי אחראי אבל אני בטוחה שלא מדובר בהחלטה שלו לגבי כמה ובאיזה קצב מפרסמים תרגומים. זה חישוב כלכלי של החברה ומבחינה לכלית לא שווה להם להשקיע בפראצ'ט כי כנראה לפי בתחשיבים שיש להם ממכירת ספרים הם לא מוכרים מספיק בשביל לכסות את ההוצאות של עלויות ההסכמים התרגומים ועיבודים שלהם. לא צריך לדבר עם לואיס צריך לדבר עםהאיש מעליו לא מספיק להתקשר אליו ולדבר בפורום ולהעמיד פנים שהפורום הזה הוא מקדש ללואיס אלא לכתוב מכתבים ולהראות להם עד שאולי אין הרבה מעריצים אבל המעט שיש הם פנאטים שמוכנים לרכוש כל גרסה שיוצאת בעברית גם אם הם קראו אותה בעבר או אפילו קנו אותה באנגלית.צריך להראות להם שישי להם שווה יותר כלכלית . זה מה שמדבר בימנו כסף. ככה זה

עזוב...

מכתב להוצאה זה מסורבל וסביר להניח שתקבל תגובה מנוסחת בעדינות ובצורה 'פוליטית' כזו. תרים טל' ללואיס, תסתחבק איתו, תאמין לי שזה הרבה יותר נחמד. ואישי.

אבל

כבר שלחתי מכתב, וקיבלתי תשובה! למה אף אחד לא קורא מה שאני כותב כאן! חוץ מזה, אני מתבייש מלדבר עם לואיס בטלפון....

קוראים... קוראים...

אבל שיחה אחת עם לואיס שווה אלף מכתבים! תחשוב על הריגוש! על המתח! על הרטט הקל שעובר לך בגוף! על הגמגום כשאתה מתחיל ל... לדב... לדבר עם לואיס! על ההרגשה המדהימה (פיזית ונפשית) כשתהיה לך כשתסיים את השיחה! על זה שתוכל לרוץ ולספר לחבר'ה (לנו)! אח..... לואיס.....

smadarbi

New member
דווקא ויימס

קלטה בול את מה שהתכוונתי להגיד, פשוט לא רציתי להגיד מילים גסות...

keynant

New member
או שאני טועה, או שאתם מתכוונים...

לדברים שיכול להיות שלא חוקיים בכמה מדינות? או לא "נאותים" לכמה מבני(ובנות) הפורום עקב גילם הצעיר?

למעלה