היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo39.gif

הערב ב-22:30 מיד אחרי התוכנית "פרוייקט Y2" ישודר "הפרוייקט על פי צ'ינו". צ'ינו באולפן של תפוז יקרע אתכם מצחוק ויספר לכם מה באמת קורה בוילה המדוברת ביותר במדינה.
היום ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב, ד"ר חיים עמית, פסיכולוג, שיענה לשאלותיכם בנושא טיפול רגשי והתנהגותי,סמכות הורים. אתם יכולים להעלות שאלות כבר עכשיו.
ירון ידען, יו"ר עמותת "דעת אמת" וחוקר מקרא ותלמוד, יתארח בפורום יוצאים בשאלה, הערב בשעה 20:00 ויענה לשאלות הגולשים.

מ א ג ר ט

New member
דייי!!!!

אין לי כוח יותר... אבל יש לי דווקא רעיון טוב: כאם אתם רוצים לכתוב משהו שהוא לא מספיק חשוב בשביל לפתוח הודעה חדשה, אבל לא נעים לכם לנצל"ש כי זה מרגיז אנשים... תנצל"שו את תפוז. כמו עכשיו לדוגמא...

ואני חושבת...

שמנהלת הפורום היקרה (שבכלל לא פה!!!) יכולה למחוק את ההודעות האלה. וגם אפשר פשוט לשים דברים שקשורים ללואיס. זה עובד.

ויימס

New member
אסור לה למחוק הודעות של תפוז,

היא תיענש על כך על ידי האדון שלה, מו הא הא הא! אוי, זה לא נשמע טוב. אבל בדרך כלל היא משרשרת את כולם ביחד.

מילא אם היא היתה פה...

אפשר אולי לשרשר כל הודעת תפוז חדשה להודעה בעמוד אחורה, וככה הם יעלמו לנו מהעיניים ויערמו בעמודים ישנים... (אבל בשביל זה היא צריכה להיות פה...)

Death of Rats

New member
אני פה! ../images/Emo46.gif

כשמתפתח דיון בהודעות של תפוז אנשים אני לא מוחקת אותן. את הרוב אני בדרך כלל מוחקת או משרשרת אחד לשני בנאגלה מדי פעם. ובאמת אפשר לנצל"ש אותן... וזה גם שירשור עוף, לא?

offler

New member
../images/Emo124.gif תפוז טרולים מודיע...

אולי אפשר לרכך את המכה הקשה של "תפוז אנשים מודיע" עם חלופות מעולם הדיסק...?
הערב ב 22:30 מיד אחרי ארוחת הערב בUU ישודר "המזל על פי סתמרוח". סתמרוח יקרע אתכם בצחוק ויספר לכם מה באמת קורה בעולמו הפרטי, העולם המדובר ביותר בעולם הדיסק.
בפורום חיילים ומשוחררים יתראיין גזר ויספר על השירות.
בשעה 23:23 יתארח יו"ר גילדת המתנקשים והוא מצפה לראות את כולכם. ....................... ואיך קישקשטא אומר, כמעט ושכחתי, שלום. זה הכל בנתיים (אני עוד אשוב. כנראה) offler

ויימס

New member
../images/Emo13.gif מה אתה, עוד אחד מהאנשים שכותבים

אחת לחודשיים? או שאתה חדש שמנסה להסתנן מתחת לאפי מבלי לבצע את טקס הקבלה, הממ..?

offler

New member
כן ולא ../images/Emo9.gif

אני למעשה כותב אחת לחודשיים (אני קורא בפורום כמה חודשים וזו הפעם הראשונה שאני כותב). לא נסיתי להסתנן מתחת לאפך או מתחת לאפו של אף אחד... רציתי רק לבדוק לאן נושבת הרוח
... לאחר יום הכיפורים אני אבצע את טקס הקבלה כדת וכדין (לא שמישהו שהצלחתי לראות ענה על כל הטקסים בצורה מלאה. כרגע אני יכול להגיד: אני משתמש בשם אופלר גם כך וגם כ ophler. אני חובב נלהב של שוקולד מריר (100 גרם בלי לפרק את החבילה בימים הטובים). וקראתי באנגלית רק שלוש מהנובלת המצויירות, את השאר בעברית. צום קל\יעיל\מהנה\מענה או משלא-תרצו... offler

ויימס

New member
ידידי היקר והסרבן טקסים...

עד כה, כווווולם ענו על הטקס. כולל תפוז אנשים. הייתי מביאה קישורים להוכיח את צדקתי, אבל... אזל כוחי!

מ א ג ר ט

New member
כוחך אזל?

אז מי יאיים על חדשים? לא, סתם. אני עניתי. כמה מהאנשים החדשים יחסית (חודש חודשים) ענו כמו שצריך. כולל מבחנים. אפילו התחלתי להוכיח את המשפט הארוך הזה עם ה 24. אבל התעיפתי. לבית ספר (עם 12) זה היה יותר קל...

למעלה