היום בתפוז
אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

בשעה 17:00 הסופרת שלומית כהן אסיף תתארח בפורום ספרות ילדים ונוער במסגרת אירוחי שבוע הספר.
בשעה 20:50 שרון מלכי שמש, הלא היא טליה מ"טלנובלה בע"מ" מגיעה להתארח live ב- blogtv של האתר הרשמי של הסדרה. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור.
עוד הערב הרצאה ללא תשלום בת.ל.מ: שינויים בתפקוד המשפחתי בעקבות ארוע טראומתי http://www.telem.org.il/lectures_270605.html אקזיט מחפשת אתכם!
תמיד אמרו לכם שאתם מזכירים מפורסם כלשהו?
אתם מגדירים את עצמכם כמעריצים שרופים?
פרטים נוספים בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=55662575

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

עוד יומיים זה מתחיל... פרטים בקרוב
חגיגות הספר העברי נמשכות! והיום בשעה 18:00 יתארח הסופר סמי מיכאל בפורום ספרים וספרות. הוסיפו שאלותיכם עכשיו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=55786213
זאב כהן, מרכז התכנית להתמחות באמנויות לחימה ומניעת אלימות במסלול להכשרת מורים לחינוך גופני בסמינר הקיבוצים, יענה הערב בשעה 19:00 לשאלותיכם בפורום אמנויות לחימה קלאסיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1262&msgid=55515494
באותה השעה, מיד בסיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקלודיאון ותענה לשאלות גולשים. נושא התוכנית היום: משפחות מיוחדות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1080&msgid=55737773
מזכירים גם לכם את חשיבות תרומת איברים להצלת חיים. הצטרפו למאגר התורמים היום והצילו חיים

SnoopyElf

New member
../images/Emo41.gif בלומי מדובב../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיסני עובדים כרגע על המשך לסרט "ממלכת הלב". הרעיון הוא שדמויות דיסני מצויירות מצילות איזה מקום מידם של מרושעים חסרי-לב. ונחשו מי נמצא בין דמויות דיסני
ב ל ו מ י
או ליתר דיוק, וויל טרנר. בלומי ידבב את דמותו המצויירת של וויל בסרט
ויש עוד סרט שנמצא כרגע בעבודה בשם "פריז אהובתי" :)-*WTF?), שבו ישתתף בלומי. אבל אל תצפו לזמן מסך ענקי - הסרט הוא אוסף של 20 סרטוני אהבה באורך של חמש דקות כל אחד, בבימויים של עשרים יוצרים שונים. המשותף לכל הסרטונים הוא, כמה דבילי, שכולם מתרחשים בפריז - עיר האהבה. אניוואי, בלומי משחק בסרטון הרביעי שצולם, אבל לאו דוקא יופיע רביעי בסרט. לדמות שלו קוראים אלי (Eli, בחיי. אולי הוא ישראלי
). עוד משתתפים בסרט המוזר והמיוחד הזה זולייט ביינוש, וויליאם דפו, סטיב בושמי, נטלי פורטמן, טים רובינס ו...אוה גרין
. יש עוד המון שמות שלא נשמעו לי מוכרים. את הסרטון של בלומי מביים גאס ואן-סנט. בין הבמאים האחרים יש מישהואים בשם איתן וג'ואל כהן. אולי הם ישראלים... בסרטון עם בלומי משחק גספרד אוליאל (לדמות שלו קוראים גספר), והוא גדול ממני בשנתיים ושלושה ימים!!! חצוף... שני הסרטים מיועדים לצאת ב2005, איכשהו אני לא רואה את זה קורה...

../images/Emo32.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

כוכב נולד
ילא ילא מה זה?~! כפיר בגלגל הצלה?! מהמהמהההה מה נסגר? ניצן היה מעולה. למרות שאני ממש -ממש- לא אוהבת אותו, הוא היה טוב. נעמה אמנם איכזבה אותי אבל סבבה מה, היא שרה יפה בד"כ
אבל כפיר!! אבוי
חחחח ואוהד אלישע ששר "יו-יה"
חחחחחח מתתי
איזה זיופים אלוהים ישמור
[ד"א - מי האידיוט שנתן לריקי גל מיקרופון?!
] איןאין. היה גדול. אבל נראהלי שאני מתחילה להחרים את התוכנית. במיוחד כששבוע הבא הולכים להעיף את רועיחייםזינר

../images/Emo45.gif

התוכנית הזאת מתדרדרת מרגע לרגע.. התחרות בגלגל הצלה יותר מעניינת מהתחרות בחצי גמר
כפיר אדרי - מי יתן ותצמיח לעצמך מצח. אוהד אלישע - זה "ליד" [ממש ליד, אולי אלפי שנות אור ממך] חמוד, לך הביתה.

../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

"מי יתן ותצמיח לעצמך מצח" חחחחחחחחחחח ענק
ואוהד אלישע הזה... פשוט זוועה. הכלבה של השכנים שלי יכלה לשיר את זה יותר טוב ממנו... ונעמה

ראסמי.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

הקטע עם המצח
גם צדי עיצבן אותי אתמול!! >< מה זה "לא יודע"? אתה צריך לדעת, מטומטם! זה המקצוע שלך ><

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifאהא, i agree. ../images/Emo11.gif

*עושה כאילו היא מבינה כדי להיות מאאאגניבה* :X

קמימונת

New member
אפשר להגיד את דעתי על התכנית?

אני חושבת שהעונה הראשונה היתה מצויינת, העונה השנייה היתה מעניינת והעונה השלישית ממש ממש לא משו
. יש פחות זמרים טובים, הבחירות לא כל כך מוצלחות ובכלל, לפי דעתי העונה הזאת לא טובה. אני הפסקתי לעקוב כבר אחרי האודישנים.

ווהוווו ווהוווו!!../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

העונה הראשונה היתה.. בסדר. כאילו. זאת היתה תוכנית חדשה וזה.. והיתה את ההתרגשות של משהו חדש [
] העונה ה-2 לדעתי היתה הפסגה. זאת היתה התוכנית היחידה שאי פעם באמת התמרכתי אליה, בלי להפסיד שום פרק [חוץ מזהות בדויה ומשמר המפרץ
]. היא היתה מעולה, הזמרים היו מעולים, ריקי גל אמנם היתה פטתית, אבל לפחות נתנו לה לשיר רק בגמר, וחסכו מאיתנו את צביקה פיק [><] האמת היא שהעונה הזאת באמת מאכזבת. לאו דווקא בקטע של המתמודדים, כן? היה לנו את אסף, מיכאל [עינב
], שיר ביטון, נעמה, שלומי סבן ורועיחיים זינר. כל השאר אולי קצת נפילה מבחינתי [ואולי אני סתם לא יכולה לסבול אותם (ע"ע הדר עוזרי
)]. הקטע המבאס פה הוא ההצבעות והתוצאות, זה הכל. אבל אני מאמינה שמי שבאמת טוב יוכל להראות את זה בדרכים אחרות

הולי שיט.../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

כתבתי פטתית :X גאש. זה פתטית, נו. איך התדרדרתי
וזה גם "התמכרתי" ולא "התמרכתי"

קמימונת

New member
מסכימה. ../images/Emo45.gif

למרות שאני אישית העדפתי את העונה הראשונה, זה כאילו הלך לפי דרגות צפייה אצלי- את העונה הראשונה לא פספסתי פעם אחת, העונה השנייה פחות ראיתי וכמו שכבר כתבתי את העונה הזאת אני בכלל לא רואה. האמת היא שאין לי אפילו שמץ של מושג מי אלה כל השמות שכתבת
מעניין איך תהיה העונה הרביעית
?

חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אורלנדו בדיבוב.. פחות טוב מאורלנדו ויזואלית, אבל נו טוב

VIVIAN3

New member
אאאאאאאעעעעע../images/Emo99.gif

איזה חמוד הוא
הוא מדובבבבבב
וואו תודה
איזה חמוד

VIVIAN3

New member
אהה ובדקתי. זה לא ממש סרט

זה מן משחק מחשב כזה של דיסני, וגם ג'וני דפ מדובב שם את ג'ק ספארו... חחחח אבל בכל זאת זה יהיה חמוד

חחחח מגניב לגמרי!!!

וויל מצויר..חפחפחפחפחפח...COOL! ואממ שמעתי על הסרט הזה...טוב לא ממש סרט אבל...שיהיה...חחח מעניין אם זה ממש יגיע לבתי קולנוע...אופפפ למה כל סרטון רק חמש דקות??אני רוצה עוד זמן מסך לאורלנדו..

קמימונת

New member
הממ בלהבלהבלה ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

השם שלך לא מוכר לי.... את חדשה במקרה??

למעלה