היום בתפוז
12.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 12.12.04

היום ב-17:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי של הסדרה "ראש גדול" תתארח כאן הכוכבת הצעירה של הסדרה- מיכאלה אלקין. אתם יכולים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
החידה השניה בסדרת "חפש את המטמון" שלנו כבר עכשיו באויר. נראה אם תצליחו לגלות היכן מסתתר חלק הפאזל. הרמז נמצא כאן
למי שפספס את ספיישל מאחורי הקלעים של הפסטיגל (חלק א') יכול עכשיו להכנס ולראות אותו מתי שרק ירצה בארכיון האירוחים שלנו. (חלק ב' ישודר מחר בשעה 19:00) חג שמח!

greeneye

New member
בדיוק רציתי לכתוב!

עד כה התוכנית ממש טובה! החיקוי של ציפי שביט היה פשוט מעולה! עלמה ממש טובה! פרוייקט מוסקונה היה חמוד, וכמעט הזלתי דמעה על דב. או איריס. או איך שלא קוראים לה. כן. חמוד. והקטע עם עוזי כהן היה אדיר!!! "עפו נגד! עופו נגד!"
ושוב, אני רוצה צילומים
מי תורם לי כרטיסים?

כן, היא הייתה מעולה!../images/Emo80.gif

וגם ה"אטרף" ת'ינגי היה מצחיק, ובטוח היו עוד דברים טובים שאני לא זוכרת כרגע. זה לא היה פרק מדהים, וקשה לי להגיד איך הוא בהשוואה לקודמים כי עד עכשיו לא הייתי ממש סגורה על באיזה יום זה משדר ולא הייתי אינטיליגנטית מספיק בשביל לשאול, אבל הוא היה ממש נחמד בסך הכל.

Yuvalenko

New member
אוף אני יודע, ופספסתי להקליט אותו!!

איזה מבאס, שכחתי לגמרי מזה... ואגב, הצחיק אותי נורא שצחקו על בלבן מאטרף (דב נבון) כי זה בעלה של אחותי..

greeneye

New member
רגע, אנלא מאופסת.

ואט איז בלבן מאטרף? איזה קטע עשו על זה?!

Yuvalenko

New member
היה קטע על להקת אטרף, בתור הלהקה

מהפינה בסוף התוכנית שמזמינים להקת עבר לשיר, ושכאילו לא רוצים שהיא תחזור ("תתאחד") או משו כזה... לא מכירה את אטרף? מנגו בננה ומלון?..

Yuvalenko

New member
זה בסדר. בקטע הזה- אין על מתן. ../images/Emo13.gif

אורן בלבן, זה שמו של בעלה של אחותי, שנגן בלהקה.. סתם, ידע כללי כזה.. (רק שלא יעשו שבוע הבא אותו דבר על מנגו, אז יצחקו על אחותי!)

greeneye

New member
מה זה המשפחת סלב שלך<?

עכשיו הבנתי מאיפה הפרוטקציות האלה. אתה יודע ש-"ניגן" זה פיעל בזמן עבר בגוף נסתר והשורש הוא נ.ג.נ??? (מתלהבת שאני יודעת לשון. מה שיעור פרטי אחד עושה לבנאדם. אני יודעת לשוןןןן)

Yuvalenko

New member
את יודעת שאני חולה על לשון, והיה לי

97 בבגרות ובסופי בלשון?.. את יודעת שאני חולה נפש עד כדי כך שאני בפורום השפה העברית?... אגב, ה"סלביות" במשפחה שלי די נרחבת, זה נכון, אבל זה לא קשור ל"פרוטקציות" שיש לי.

Yuvalenko

New member
ואת יודעת משו??? עליתי על סטראט-אפ!

"סלביות", בשיכול אותיות, זה כמעט כמו "לסביות"!! מגניב,לא?

mati88

New member
נכון!

היא עשתה אתה ממש ממש טוב! בכלל, הייתה תוכנית די טובה יחסית לשתיים הקודמות... הזה על עוזי כהן היה מצוין... השופל היה די מצחיק אבל אודטה לעומת זאת לא היה משהו בכלל...וגם הקטעים של קיציס היו די חלשים..

למעלה