היום בתפוז
13.12.2004

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 13.12.2004

הערב ב-19:00 תוכלו לצפות בחלקו השני של הסרט "מאחורי הקלעים של הפסטיגל", שישודר ב- blogtv ובפורום הפסטיגל. מי שפספס את החלק הראשון יכול לראות אותו כבר עכשיו בארכיון האירוחים של תפוז. בחלק השני תוכלו לשמוע בהשמעת בכורה עולמית את השיר החדש של הראל מויאל - "סימנים", לראות את נינט מדברת על הדיסק החדש, אגם רודברג מספרת על העונה השלישית של "אהבה מעבר לפינה" ואת כוכבי הפסטיגל מדליקים נרות חנוכה.
בשעה 20:00 יתארח אלון מזרחי, ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר ספורט 5. שרשור השאלות לאלון מזרחי כבר נפתח בפורום כדורגל.
ב-21:00 הסופרת דורית אורגד תתארח בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לתפוס מקומכם בדיון שכבר נפתח בפורום.
ולסיום... במהלך כל היום מתקיים משחק טריוייה סיכום שנה בפורום WWE . הצטרפו גם אתם ואולי תוכלו לזכות במשחק פלייסטיישן מהמם מתנת "אולגיימס". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27173

מנצל"ש הסרט "PRO"

טוב זה ניצול שרשור די עלוב, אבל סתם לא בא לי לפתוח שרשור חדש. מישהו מכיר, שמע ובעיקר רכש עותק של הסרט "PRO"? "PRO" הוא סרט דוקומנטרי על עולם מירוצי אופני הכביש, שיצא בימים אלו ב-DVD. אם מישהו ראה את הסרט, אני מחפש תגובות, לפני שאני מזמין את הסרט. בעיקר האם זה שווה את ההוצאה?

למעלה