היום בתפוז
14.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif14.12.04

הערב ב-17:30 תגיע ספיר דרמון, הכוכבת הצעירה שמשחקת את יעל בסדרה הפופולארית "ראש גדול". אתם יכולים להשאיר שאלות בפורום הרשמי של הסדרה.
ב-19:00 יגיע הפיזיולוג דרור שגיא לפורום דיאטות ואורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות בפורום.
ניסים אמון,שהנחה את "סוד האושר הפנימי" בערוץ 8 ואת "התחדשות" בערוץ החיים הטובים, יתארח הערב ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה ויענה לשאלותיכם.
ו... החלק היומי של הפאזל שלנו נחשף כבר היום, במסגרת המשחק "חפש את המטמון". חבילה של מתנות מפנקת אולי מחכה רק לכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27730

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

משעמם פה... וגם לי משעמם... אז שוטו חחח מי את\ה?: אני ליה מהו תאריך השרצתך לעולם?: לא יודעת מה זה השרצתך..
מה הסוג שלך?: *פרצוף לא מבין של המסן* מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?: ווזלין זה טוב חחח אין לי מושג מה שימושו אני שמה ווזלין כשיש לי יובש בשפתיים מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?: צוחקת עליו מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?: להרוג מישו מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?: לשים את האדם למאסר עולם לכלא יש גן עדן?: לא יש גהנום?: לא אם כן, מה הם?: אמרתי לא, אבל בכל זאת כמו שכולם אומרים גן עדן זה משו עם מלאכים והכי לבן ויפה וה' נמצא שם וגהנום זה משו עם אש, שדים וכל מיני כאלו... אבל לדעתי הכל סתם בול
מהו המאכל האהוב עלייך?: כל מה שקשור לתפוח אדמה, גלידה, המבורגר, סלטים ..... מהו המאכל השנוא עלייך?: כל מה שבא מהים, כל סוגי הבשירים חוץ מעוף, אורז,בצל,שום,ורוטב איטלקי חחח מהו המתתק הטוב ביותר?: שוקולדדדד מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?: לא יודעת לא אוכלת.. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?: שוקולד חלב מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה.?: יכול ליהיות מגניב(באמת יש דבר כזה?!!?!?
) האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?: לאאאאא בעעע איכסססס הם אוכלים גברים מגעילים... רגלי צפרדע וכל מיני דברים מהים... הדבר הכי טוב אצלהם זה בגט חחח האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?: אולי חחח איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?: אותי אוכלת בננה אחרי זה את חברה שלי אוכלת אוכל בפה פתוח ויש כזה קול כמו שלועסים בננה ואז משו עם זין חחח מה דעתך על סקס וירטואלי?: בעע מה דעתך על ויאגרה לנשים?: למה שיעמוד לנו? איך באים ילדים לעולם?: כשאמא ואבא מזדיינים לֵמַה באים ילדים לעולם?: כדי להקים דורות חדשים חיות עושות לך את זה? וירקות?: לא ולא חחחחח את אוהבת חיות? יש לך כאלו?: מתה על חיות ויש לי גורה חח מה דעתך על סוסים?: חיה יפה מאודדד מה דעתך על דוברמנים?,:
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?: (כותבים הומואים) לא יודעת אולי חח מה החיה הכי סקסית בענייך?:כולם מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?: ג'סטין מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?: אני חחחח סתם מממ יש הרבה יפות מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?: אפרקסת והכי מכוערת?: בולבול והכי צהובה?: בננה כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.: אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.: אני,ציקלופ(זה יצור כזה עם עין אחת באמצע הראש),די, פולקה(ריקוד כזה חח) אין לי כוח להמשיך נכון שאלה מעצבנת?: לא מה דעתך על תרבות הבלוגים?: נייס יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?: היה לי פעם בלוג.. חשבתי שזה כמו יומן ושאני אכתוב שם כל יום אבל לא היהלי זמן אז הוא ניסגר איפה עדיף - תפוז או ישרא?:
מנהל\ת בתפוז? של מה?: של כלום שחור- צבע או דרך חיים?: צבע צהוב- צבע מרושע?: לא כתום- רק תפוז?: לא גם כדור כדורסל מה הצבע הכי משמעותי בחייך?:לא יודעת יש לי הרבה מהי המצאת המאה מבחינתך?: מחשב מהי המצאת המאה מבחינת העולם?: מטוסים, מכוניות,טלפון סלולארי,מחשב, TV וכ'ד אם היית חיה, איזה חייה היית?: לוויה (האישה של האריה ככה כותבים?) אם היית טעם, איזה טעם היית?: מתוק אם היית חפץ, איזה חפץ היית?: בובת פרווה אם היית צבע, איזה צבע היית? : משו עם ורוד או תכלת איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?: נולדתי.... על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?: אם מישו יהרוג מישו מהמשפחה שלי וככה אני סולחת מבחוץ אבל בפים אני זוכרת הכל... למשל שקרים, צבועות וכ"ו על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? על הזרת הרגל ימין
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?: כןן למי את\ה נותנת כבוד?: לילדה אחת שקוראים לה יאנה והיא זונה אמיתית ואני שונאת אותה אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?: שאני ילדה חמודה ולא עושה רע לאנשים, מאוהבת בג'סטין וחולה בדם על ידיד שלי אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?: מתנגדת לענות מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם): לא מאמינה לזה.. וגם אם כן אז משו כמו ברוכ הבאה..? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם.:יש רק 4 שורות חחח זה סוף פרק... אני אכתוב שורה 4: "כמה כאלו בסביב? אוף, אני אהרוג את מנדנגוס פלצ'ר! מתי פעם אחרונה.... צחקת?: היום בכית?:לפני כמצה ימים קראת?: עכשיו כשהעתקתי את שורה 4 ראית סרט ממש טוב?: כשיצא הסרט יו שכחתי איך קוראים לו!!! זה עם הגל שמציף את ניו יורק והעולם קופא התנשקת?: מזמןןןןןןןןן שכבת (כןכן, סקס.)?: NEVER יצאת מהבית?: היום אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר?: עיר ולחופשים כפר ארץ ישראל\חו"ל?: חו"ל דייט בבית\דייט בחוץ?: בבית חוף ים- בלילה\ביום?: בלילה בליינד דייט?:נג רוקי-\?: מה זה? סירטי אימה: מתה על זהההה חדר מסודר\מבולגן?: מסודר גלידה\קרחון?: גלידה צפון\דרום?: צפון שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו?: בטלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?: לא

איזה חכמה אני הא?

שכחתי לשים את השאלון בלי התשובות שלי חחחח הינה
מי את\ה? מהו תאריך השרצתך לעולם? מה הסוג שלך? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו? מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? יש גן עדן? יש גהנום? אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? מהו המאכל השנוא עלייך? מהו המתתק הטוב ביותר? מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"? האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מה דעתך על סקס וירטואלי? מה דעתך על ויאגרה לנשים? איך באים ילדים לעולם? לֵמַה באים ילדים לעולם? חיות עושות לך את זה? וירקות? את אוהבת חיות? יש לך כאלו? מה דעתך על סוסים? מה דעתך על דוברמנים? נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים? מה החיה הכי סקסית בענייך? מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות? מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? והכי מכוערת? והכי צהובה? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. נכון שאלה מעצבנת? מה דעתך על תרבות הבלוגים? יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? איפה עדיף - תפוז או ישרא? מנהל\ת בתפוז? של מה? שחור- צבע או דרך חיים? צהוב- צבע מרושע? כתום- רק תפוז? מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מהי המצאת המאה מבחינתך? מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אם היית חיה, איזה חייה היית? אם היית טעם, איזה טעם היית? אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אם היית צבע, איזה צבע היית? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת? למי את\ה נותנת כבוד? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה.... צחקת? בכית? קראת? ראית סרט ממש טוב? התנשקת? שכבת (כןכן, סקס.)? יצאת מהבית? אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר? ארץ ישראל\חו"ל? דייט בבית\דייט בחוץ? חוף ים- בלילה\ביום? בליינד דייט -\ ? רוקי-\? סרטי אימה-\? חדר מסודר\מבולגן? גלידה\קרחון? צפון\דרום? שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?

../images/Emo41.gifעוד שאלון../images/Emo41.gif

כבר אמרתי שמשעמם לי נכון? האם היתה לך אהבה נכזבת? האם שברת למישהו את הלב? מה אתה הכי אוהב לאכול? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? מה אתה הכי שונא בעצמך? כמה זמן אתה מול המחשב ביום? איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מה הכי מרגיע אותך? איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת? על מה אתה הכי אוהב לדבר? אתה אוהב שיחות נפש? אתה מאמין בפסיכולוגיה? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? האם לדעתך יש גיל למיניות? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? אתה בריב עם מישהו כרגע? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן?

ME ../images/Emo9.gif נו תענו למשו כבר!!!!!!!!!!!!

האם היתה לך אהבה נכזבת?: כן האם שברת למישהו את הלב?: אולי..........כנראה שכן.......כן מה אתה הכי אוהב לאכול?: כל מה שקשור בתפוחי אדמה,גלידה,שוקולד חלב,סלטים וכ'ד איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?: טובה? חחחח איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?: לא מגדיר אישיות, אבל אני אוהבת ללבוש ספוטיבי איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?: כמה אנשים מהמשפחה שלי שעשו דברים גדולים ואת הידיד הכי טוב שלי... הוא פשוט דורש הערכה מי החבר הכי טוב שלך?: יבגני , הידיד הכי טוב שלי (צ'וצ'ו) מה אתה הכי שונא בעצמך?: שאני זוכרתלאשים את כל מה שהם עשו לי, שלפעמים אני יותר מידי ישירה ושאני יותר מידי סקרנית לגבי דברים כאילו עד שאני לא מגלה את הנושא עד הסוף אני לא יורדת מזה וזה לפעמים יכול לפגוע באנשים שקרובים אלי.. כמה זמן אתה מול המחשב ביום?: בצהריים כמה שעות, ובערב מ6,7 ככה עד 11 איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?: משפחה גדולה,עבודה טובה,עושר ואושר איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?: אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?: אין לי חברים שאני שונאת ואם היו לי אז הם לא היו חברים שלי מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?: הכללל מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?משפחה-->אמון-->חברות את מי בא לך לחבק עכשיו?: ת'כלבה החדשה שלי ואת צ'וצ'וווו למי בא לך להביא מכות כרגע?: ליאנה! ילדה שאני שונאת בדם זונהההה למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?: אני לא
עכשיו ואני לא
עכשיו אני
עכשיו כי .... סתם ממה אתה הכי אוהב לצחוק?: מצ'וצ'ו מה הכי מרגיע אותך?: צ'וצ'ו איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?:
לא יודעת.. אני לא קוראת ספרים כאלו איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?: משו על השואה האם התנשקת?: כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?: בנים, בגדים,מוסיקה,חלל לטעון שאין דבר כזה ה' וזהו בערך חחח אתה אוהב שיחות נפש?: לפעמים כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?: כן וזו גם תיהיה המגמה שלי בתיכון איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?: חורף כי אני מתה על קור, גשמים וכל מה שיש בחורף מה החלום הכי מפחיד שחלמת?: לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?: לא העליבו אותי מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?:................ למי עזרת בפעם האחרונה?: לדודה שלי חחח עשיתי ביביסיטר לכלבה חחח אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?: כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?: ממש ממש ממש ממש לא במיוחד לא ארץ ישראל מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?: כשמוכנים לזה.. האם לדעתך יש גיל למיניות?: לדעתי עד שאתה עדין מתפקד זה בסדר מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?: הוווו המוןןן אני אכתוב חלק : שהם לא מתורבתים, צועקים,נידחפים,חוצפנים חושבים שהעולם שייך להם אין לי כוח להמשיך... מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?: לא יודעת איך לקרא לזה נגיד מישו מתעלף ברחוב אז אפילו שהם לא מכירים אותו הם יעזרו לו... לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?:אני אף פעם לא יחזור לרוסיה ואני אף פעם לא אבקר בארצות ערב איפה היית מת להיות? למה?: במקום קררר כמו קנדה, אלסקה ואם אני כבר ממש נואשת אז חרמון! למה? כי קר שם מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?: ליד צ'וצ'ו ובבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?: ממש לא חחחחח אצל חברים שלי זה כמעט מחזה יומי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?: היו לי המווןן לא זוכרת בדיוק מה דעתך על סטיגמות?: סתם חרא אתה בריב עם מישהו כרגע?: כן עם יאנה עוד משנה שעברה מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?: צ'וצ'ו מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?: מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות?: לא יש זמן מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?: בת אדם טובה.. אני מקווה חחחח למי אתה מתגעגע עכשיו?: לדוד שלי שנסע לרוסיה לחיות שם ועוד כמה אנשים שאני לא אכתוב אותם פה אתה כותב שירים?: לא מה התחביבים שלך?: הרבה אין לי כוח לפרט מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף): מישו שאין לו בית או בגדים נורמאליים מיהו בנאדם עשיר בעינך?: אחד שיש לו וילה או בית באזור טחון, המון בגדים והמון כסף מה אתה הכי שונא בבני המין השני?: שאי אפשר להבין את ההיגיון שלהם ושכל הבנים חוץ מצ'וצ'ו שעד עכשיו הכרתי היו חראאאאאאאאאאא מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?: אני מדברת על האקס שלי וכל זה שהוא היה מתחשב ואף פעם לא עשה דברים לא מנומסים לידי ותמיד היה נחמד אלי מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?: האקס שלי וצ'וצ'ו חחח מאמין במסתורין?: לא הכי מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?: ממשיכה לישון מי הזמן האהוב עליך?: מי הזמן?? חחחח מוזר.... שיהיה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?: הכירו לי את צ'וצ'ו איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?: כל מה שבא מה
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?|כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?: ערפד האם לדעתך יש מושלמות בעולם?: ממש ממש לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?: לא.... אתה מאמין באהבה?: כן אתה אדם נאמן?: מאודדדד

שלייייי

לא הייתה לי אהבה נכזבת לא יודעת אם שברתי למישו תלב אני הכי אוהבת לאכול פיצה וציפס האישיות שלי במילה אחת : אין לי מושג יש לי כל מיני מצבים באישיות בגד שחור וכחול הבן אדם שאני הכי מעריכה הוא: כל החברים והמשפחה אני מעריכה.. כי אני אוהבת אותם.. חברים/ת טובים/ת: שירן חופית הדס זיוה שריתה סבטה ילטה רמקו ואחרון/ה אחרון/ה חביב/ה: .א. (בקיצור) אני הכי שונאת בעצמי: שאני ביישנית ילדה סגורה ומדברת ליפעמים שטויות השעות שאני ביום על המחשב: גג 8 שעות (לא רצופות) אני רוצה שהעתיד שלי יראה : שחקנית מצליחה בהוליווד נושאת פרס אוסקר ומפורסמת אני מיסתכלת על העבר שלי: עבר ילדותי וקצת משעמם כרגיל נימה:אופטימי ולפעמים פסימי הדבר שאני הכי שונאת בחברות שלי : שהן עובדות עליי לפעמים ושהן לא מספרות הכל צריך להוציא את הכל מהם בעצבים והבטחות. מה אני הכי אוהבת בחברות שלי: שהן עוזרות לי ושן חברות.. וקיימות!!!. ערך עליון : אמון. בא לי לחבק עכשיו :שריתה. למי בא לי להביא מכות עכשיו: לשלום בן דוד שלי ולאחותי למה אני מחייכת/בוכה עכשיו: אני מחייכת כי שריתה מצחיקה אותי.. ממה אני הכי אוהבת לצחוק : משטויות ובדיחות לא קשורות ומהשקט. מה הכי מרגיע אותי : הים והאש. ספר מומלץ במצב חברתי קשה : "מסטול" למרות שהוא לא שייך לקשר חברתי ספר מומלץ לאנשים עם אף גבוה: משפחה וחצי. בחיים שלי לא קראתי תספר אבל זה נראה לי ספר משעמם האם היתנשקתי : לא על מה אתה הכי אוהב לדבר: על הכל חוץ מהמוות ומאהבה שכל פעם מיתחלפת בשבוע שיחות נפש: תלוי על מה. מאמינה בפסיכולוגיה: לא יודעת. עונה הכי אהובה עליי: חורף. כי זה העונה הכי מרגיעה. החלום הכי מפחיד: שאני ואחים שלי אוכלים ואמא שלי במטבח לידינו ומישהו מטפס על המרפסת ומושך את אמא שלי ואני ואמא שלי נופלות למטה (4 קומות גובה) ובידיוק שבאתי להיתנגש בריצפה היתעוררתי. זה החלום הכי מפחיד שאני זוכרת. הבן אדם האחרון שהעליב אותי: לא זוכרת. הבן אדם האחרון שנתן לי להרגיש מיוחד: .א. ושירן. למי עזרתת בפעם האחרונה: לאורה. מגדירה את עצמי בתור מישהו טוב: כן. מאמינה בעולם מושלם: כן. מתי אפשר להתחיל לקיים יחסים: אין בידיוק זמן נכון. גיל למיניות: לא יודעת. הכי לא אוהב בחברה הישראלית: צעקות אנטישמיות סמים(למרות שיש אותו בכל חברה) בקיצור אני לא אוהבת כמעט הכל. הכי אוהב בחברה הישראלית: תקווה. מקום שאני בחיים לא ילך בעולם: פלסטין. כי הערבים שם. איפה הייתי מתה ליהיות: בכל מקום. בימיוחד בהוואי המקום הכי בטוח: הבית שלי. מיתביישת לבכות ליד אנשים: לא. הפאדיחה הכי גדולה: שנפלתי בכיתה ליד כולם. דעתי על סטיגמה: שטויות. בריב עם מישו כרגע: לא לפי מה שזכור לי. הבן אדם האחרון שאמרתי לו מילה טובה: הדס. יותר טוב: למות מאושר בגיל 60. מוות: חושבת עליו. לא מפחיד אותי . אני חושבת שאני ימות יזכרו אותי בתור מישהי מצחיקה,מלאת חיים,עצלנית,טובה. למי אני מיתגעגעת: לסבטה החברה הכי טובה שלי שעכשיו גרה בקווקז. כותבת שירים: השיר האחרום שכתבתי היה שיר דפוק שכתבתי מרוב שיעמום בהפסקה בביצפר. תחביבים: טלויזיה,מוזיקה,קולנוע,אירועים.. . בן אדם עני בעיני: בן אדם שאין לו מה לעשות בחיים אז הוא מקלל גונב ופוגי. בן אדם עשיר בעיני: בן אדם מלא חום רגש ואהבה כלפי אנשים וכלפי עצמו. הכי שונאת בבני המין השני:שהם מזיעים. הכי אוהבת בבני המין השני:ששהם לא סובלים את הווסת שהבנות סובלות. הטיפוס הכי מושך מבחינת אופי: אף אחד. מאמינה במיסתורין: כן. מי הזמן האהוב עלי: לא הבנתי תשאלה. הדבר הכי יפה שעשו למעני: רצו לעשות לי מסיבה הפתעה בל"ג בעומר . מתנת יומולדת הכי אהובה שקיבלתי: את הבובות שלי הכלב והחתול. דבר ראשון שאני עושה בבוקר: קמה מהמיטה ,עונה לטלפון. חפצים יקרי ערך: הכסף שלי, התמונות שלי של המפורסמים שאני מעריצה,האלבום תמונות שלי. תחפושת הכי אהובה שהיתחפשתי: ליצן. יש מושלמות בעולם: כן וצריך לשים לב אליה..... אני פרפקטציוניסטית: לא. מאמינה באהבה: ברור ,מי לא? אני אדם נאמן:כן.

Justin RuLeZ

New member
עונה..

האם היתה לך אהבה נכזבת? אממ לא בדר"כ משיגה את מי שאני רוצה האם שברת למישהו את הלב?כן לאחרונה מה אתה הכי אוהב לאכול? המון שוקולד איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?חחח לא יודעתתת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?כלומר? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה?אמא שלי היא מדהימהה.. מי החבר הכי טוב שלך?יולה כפרה עליה מה אתה הכי שונא בעצמך?לא סבלנית כמה זמן אתה מול המחשב ביום?שעה שעתיים לא יותר איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?ורוד חח איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?עקשנים מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?דואגים לי כשצריך.. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?משפחה תמידדד.. את מי בא לך לחבק עכשיו?אותך חחח סתם אמממ לא יודעת.. למי בא לך להביא מכות כרגע?אף אחד אין לי טינה לאף אחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?כי אני תמיד מחייכת קשה להוריד ממני את החיוך ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מהשטויות הכי קטנות מה הכי מרגיע אותך?מוסיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?אמממ לא קוראת הרבה ספרים איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?לא קוראת ספרים אין זמן האם התנשקת?בטח על מה אתה הכי אוהב לדבר?כל דבר.. אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן למה לא איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ מה למה ??זה ברור שמש ים חופש מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שפורצים לי לבית ואני צריכה להתמודד איתם והם מאיימים עליי מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?קשה להעליב אותי לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?יואב חבר לשעבר למי עזרת בפעם האחרונה?עכשיו לחברה שהיית צריכה עזרה בלהתכונן למבחן אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?אין גיל מסויים כשאתה\את מרגיש\ה נוח עם הזוג שלך ומוכן\ה לזה תעשה\י את זה אך ורק בזמן שלך האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?לא יודעת מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?את העקשנות והחוצפה??חחח לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?עירק מלחמה חחח איפה היית מת להיות? למה?עכשיו ברגע זה בפראג חחח הייתי אמורה לנסוע מאתמול עם כל הכיתה שלי לפראג מהמגמה שלי בתיירות אבל בגלל משרד החינוך החרא שיש לנו אז לא נסענו אולי במרץ מקווה מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?אין לי הרבה כי אני אומרת כל מה שבראש שלי מה דעתך על סטיגמות?דבר רע ביותר...תכיר את הבנאדם אח"כ תשפוט אותו אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?אחותי מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?לא חושבת על העתיד חיה בהווה בלבד אתה חושב על מוות?לא מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?לא יודעת כל אחד עם המחשבות שלו למי אתה מתגעגע עכשיו?לדודה שלי במיאמי אתה כותב שירים?לפעמים מה התחביבים שלך?לרקוד חברים לצאת לא חסר מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)אחד בלי מי שאוהב אותו אחד שמריר כלפי כולם אחד ששומר טינה מיהו בנאדם עשיר בעינך?אחד עם משפחה שמחייך כל הזמן סולח כשצריך אופטימי מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שהם מניאקים בדר"כ(בדר"כ אני נמשכת רק למיניאקים) מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?אמממ שהם כוסונים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?אמממ אני יגיד מי שאני רוצה שימשוך אותי כי את האמת אני נמשכת למניאקים בלי שאני רוצה פשוט ככה זה אז מי שאני רוצה שימשוך אותי זה אחד ששווה מחבק אוהב נחמד לא חושב רק על דבר אחד שהוא סקס אחד שרוצה שאני תמיד יהיה לידו ויגיד לי כמה הוא אוהב אותי ולא יודעת מה עוד.. מאמין במסתורין?בטחח מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים מתי הזמן האהוב עליך?לילה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?וואי לא זוכרת כבר.. איזה מתנת יומולדת הכי אהבת לקבל?הכלל האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?אמממ כל מה שיש לי יקר לי מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?חחחחחח חתולה האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא שאלת את השאלה הזאת כבר אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן? מאוד

RJlake

New member
עונה...

מי את\ה?נועם מהו תאריך השרצתך לעולם?11.6.1989 מה הסוג שלך?שזה אומר? מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?אין תגובה מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?הייתי צוחקת ומצטלמת איתו מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? להתעלל או לרצוח ילדים מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?מוותתתתתתתתת יש גן עדן?כן יש גהנום?כן אם כן, מה הם?אתם שואלים שאלות קשות... מהו המאכל האהוב עלייך?פיצה... מהו המאכל השנוא עלייך?ירקות מכול סוג!!!!!! מהו המתתק הטוב ביותר?שוקולד!!!!!!!!!!!!!! מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?שום ממרח איכס ממרחים!!! מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?קינד בואנו!!!!! מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה? אמממ טוב... האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?לא האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?לא איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?חחח קוף מה דעתך על סקס וירטואלי?דפוק!!! מה דעתך על ויאגרה לנשים?אין צורך בזה!! איך באים ילדים לעולם?אתם רוצים תאור? לֵמַה באים ילדים לעולם? כי בא להם מה זה השאלות האלה? חיות עושות לך את זה? וירקות?לא ולא את אוהבת חיות? יש לך כאלו?לא מה דעתך על סוסים?יפים מה דעתך על דוברמנים?אין לי דעה נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?לא מה החיה הכי סקסית בענייך?דולפין מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?ג'סטין!!!!!!!!! מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות? אממ סלסטה סיד!! מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?ינענע והכי מכוערת?יש הרבה והכי צהובה?שזה אומר? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.אין לי כוח!!!!!!!! נכון שאלה מעצבנת?כןןןןןןןןןןן מה דעתך על תרבות הבלוגים?אין לי דעה יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?לא איפה עדיף - תפוז או ישרא?תפוז מנהל\ת בתפוז? של מה?לא מנהלת שחור- צבע או דרך חיים?צבע צהוב- צבע מרושע?צבע מגעיל כתום- רק תפוז?בעיקר מה הצבע הכי משמעותי בחייך?כחול מהי המצאת המאה מבחינתך?לא יודעת מהי המצאת המאה מבחינת העולם?לא יודעת אם היית חיה, איזה חייה היית?דולפין או פינגוין אם היית טעם, איזה טעם היית?מלוח אם היית חפץ, איזה חפץ היית?מיטה אם היית צבע, איזה צבע היית?כחול איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?דיברתי וזזתי על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?על בגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר?כליה אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?לא יודעת למי את\ה נותנת כבוד? להורים שלי אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? לא יודעת אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?אישה מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם)ברוכים הבאים את בגן עדן! תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם.אין לי כוח מתי פעם אחרונה.... צחקת? לפני כמה דקות בכית?לפני הרבה זמן קראת?לפני שעה ראית סרט ממש טוב?ביום שני אפקט הפרפר!! התנשקת?די הרבה זמןלפני דקה.. שכבת (כןכן, סקס.)?לפני דקה... סתם סתם אף פעם יצאת מהבית?ךפני כמה שעות אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר?עיר ארץ ישראל\חו"ל? ארץ ישראל דייט בבית\דייט בחוץ?בבית חוף ים- בלילה\ביום?בלילה בליינד דייט -\ ? לא רוקי-\?מה? סרטי אימה-\?כןןןןןןןןןן חדר מסודר\מבולגן?מסודר גלידה\קרחון?קרחון צפון\דרום?צפון שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו?יש אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?חחחחחח מעולה!!!!!!!!!

למעלה