../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif
משעמם פה... וגם לי משעמם... אז שוטו חחח מי את\ה?: אני ליה מהו תאריך השרצתך לעולם?: לא יודעת מה זה השרצתך..
מה הסוג שלך?: *פרצוף לא מבין של המסן* מה דעתך על ווזלין טהור, והאם את\ה יודע\ת מה שימושיו?: ווזלין זה טוב חחח אין לי מושג מה שימושו אני שמה ווזלין כשיש לי יובש בשפתיים מה היית עושה אם היית פוגש\ת אדם עם חדק?: צוחקת עליו מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך?: להרוג מישו מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה?: לשים את האדם למאסר עולם לכלא יש גן עדן?: לא יש גהנום?: לא אם כן, מה הם?: אמרתי לא, אבל בכל זאת כמו שכולם אומרים גן עדן זה משו עם מלאכים והכי לבן ויפה וה' נמצא שם וגהנום זה משו עם אש, שדים וכל מיני כאלו... אבל לדעתי הכל סתם בול
מהו המאכל האהוב עלייך?: כל מה שקשור לתפוח אדמה, גלידה, המבורגר, סלטים ..... מהו המאכל השנוא עלייך?: כל מה שבא מהים, כל סוגי הבשירים חוץ מעוף, אורז,בצל,שום,ורוטב איטלקי חחח מהו המתתק הטוב ביותר?: שוקולדדדד מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר?: לא יודעת לא אוכלת.. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר?: שוקולד חלב מה דעתך על ההמצאה החדשה- שוקולד שגורם לאורגזמה.?: יכול ליהיות מגניב(באמת יש דבר כזה?!!?!?
) האם אכלת פעם משהו שצרפתים יקראו לו "דליקטס"?: לאאאאא בעעע איכסססס הם אוכלים גברים מגעילים... רגלי צפרדע וכל מיני דברים מהים... הדבר הכי טוב אצלהם זה בגט חחח האם אכלת פעם משהו שבני המזרח הרחוק יקראו לו "דליקטס"?: אולי חחח איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה?: אותי אוכלת בננה אחרי זה את חברה שלי אוכלת אוכל בפה פתוח ויש כזה קול כמו שלועסים בננה ואז משו עם זין חחח מה דעתך על סקס וירטואלי?: בעע מה דעתך על ויאגרה לנשים?: למה שיעמוד לנו? איך באים ילדים לעולם?: כשאמא ואבא מזדיינים לֵמַה באים ילדים לעולם?: כדי להקים דורות חדשים חיות עושות לך את זה? וירקות?: לא ולא חחחחח את אוהבת חיות? יש לך כאלו?: מתה על חיות ויש לי גורה חח מה דעתך על סוסים?: חיה יפה מאודדד מה דעתך על דוברמנים?,:
נכון פודל ננסי לבן זה כלב של עומואים?: (כותבים הומואים) לא יודעת אולי חח מה החיה הכי סקסית בענייך?:כולם מיהו הגבר הכי סקסי\ מדהים\ יפייפה עליי אדמות?: ג'סטין מיהי האישה הכי סקסית\ מדהימה\ יפייפיה עליי אדמות?: אני חחחח סתם מממ יש הרבה יפות מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית?: אפרקסת והכי מכוערת?: בולבול והכי צהובה?: בננה כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה.: אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.: אני,ציקלופ(זה יצור כזה עם עין אחת באמצע הראש),די, פולקה(ריקוד כזה חח) אין לי כוח להמשיך נכון שאלה מעצבנת?: לא מה דעתך על תרבות הבלוגים?: נייס יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?: היה לי פעם בלוג.. חשבתי שזה כמו יומן ושאני אכתוב שם כל יום אבל לא היהלי זמן אז הוא ניסגר איפה עדיף - תפוז או ישרא?:
מנהל\ת בתפוז? של מה?: של כלום שחור- צבע או דרך חיים?: צבע צהוב- צבע מרושע?: לא כתום- רק תפוז?: לא גם כדור כדורסל מה הצבע הכי משמעותי בחייך?:לא יודעת יש לי הרבה מהי המצאת המאה מבחינתך?: מחשב מהי המצאת המאה מבחינת העולם?: מטוסים, מכוניות,טלפון סלולארי,מחשב, TV וכ'ד אם היית חיה, איזה חייה היית?: לוויה (האישה של האריה ככה כותבים?) אם היית טעם, איזה טעם היית?: מתוק אם היית חפץ, איזה חפץ היית?: בובת פרווה אם היית צבע, איזה צבע היית? : משו עם ורוד או תכלת איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת?: נולדתי.... על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח?: אם מישו יהרוג מישו מהמשפחה שלי וככה אני סולחת מבחוץ אבל בפים אני זוכרת הכל... למשל שקרים, צבועות וכ"ו על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? על הזרת הרגל ימין
אם הייתה לך את הבחירה להילחם עם מי שאת\ה רוצה, עם היית נלחמ\ת?: כןן למי את\ה נותנת כבוד?: לילדה אחת שקוראים לה יאנה והיא זונה אמיתית ואני שונאת אותה אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך?: שאני ילדה חמודה ולא עושה רע לאנשים, מאוהבת בג'סטין וחולה בדם על ידיד שלי אם אלוהים היה מגיע לעולם, באיזה גוף הוא היה עושה זאת?: מתנגדת לענות מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם): לא מאמינה לזה.. וגם אם כן אז משו כמו ברוכ הבאה..? תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם.:יש רק 4 שורות חחח זה סוף פרק... אני אכתוב שורה 4: "כמה כאלו בסביב? אוף, אני אהרוג את מנדנגוס פלצ'ר! מתי פעם אחרונה.... צחקת?: היום בכית?:לפני כמצה ימים קראת?: עכשיו כשהעתקתי את שורה 4 ראית סרט ממש טוב?: כשיצא הסרט יו שכחתי איך קוראים לו!!! זה עם הגל שמציף את ניו יורק והעולם קופא התנשקת?: מזמןןןןןןןןן שכבת (כןכן, סקס.)?: NEVER יצאת מהבית?: היום אני מעדיפ\ה.... עיר\כפר?: עיר ולחופשים כפר ארץ ישראל\חו"ל?: חו"ל דייט בבית\דייט בחוץ?: בבית חוף ים- בלילה\ביום?: בלילה בליינד דייט?:נג רוקי-\?: מה זה? סירטי אימה: מתה על זהההה חדר מסודר\מבולגן?: מסודר גלידה\קרחון?: גלידה צפון\דרום?: צפון שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו?: בטלפון אחת חביבה לסיום- בוריס, שם טוב לעץ?: לא