היום בתפוז
14.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif14.12.04

הערב ב-17:30 תגיע ספיר דרמון, הכוכבת הצעירה שמשחקת את יעל בסדרה הפופולארית "ראש גדול". אתם יכולים להשאיר שאלות בפורום הרשמי של הסדרה.
ב-19:00 יגיע הפיזיולוג דרור שגיא לפורום דיאטות ואורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות בפורום.
ניסים אמון,שהנחה את "סוד האושר הפנימי" בערוץ 8 ואת "התחדשות" בערוץ החיים הטובים, יתארח הערב ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה ויענה לשאלותיכם.
ו... החלק היומי של הפאזל שלנו נחשף כבר היום, במסגרת המשחק "חפש את המטמון". חבילה של מתנות מפנקת אולי מחכה רק לכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27730

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|אהההההההה../images/Emo187.gif

ראיתי עכשיו את הפרומו לעונה החמישית הצילוווווווווווווווווו!!!! זאת הולכת להיות עונה .. אני כולי בשוק!

yaelelele

New member
מורי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את חייבת
לשים לנו את הספויילר!! אני לא מסוגלת להתאפק!!!!

../images/Emo58.gif אוקיייייייי../images/Emo187.gif

אז ככה - ניק וטס רבים כאסח והוא עוזב
צפוי לנו עוד מוות בתאונת דרכים (לא נמאס להם למחזר
) אלכס הולך להיות עם מישל והם יהיו זוג חמוד ממש אבל .. יהיו מלא דמיות חדשות לסטיבי יהיה מישהו שווה בטירוף!!!

TvFrik

New member
שמועות ../images/Emo58.gif

יש שמועות שמסתובבות בפורומים באוסטרליה שאומרות שקלייר חוזרת.

פגית

New member
קראתי כרגע את הדיונים בפורום

האוסטרלי וחלקם ממש בטוחים שהיא תחזור הם אמרו שהם קראו בעיתון שהמפיקים ביקשו מליסה לחזור כי התוכנית דיי הידרדה והיא היסכימה.. אני אישית לא מאמינה שהיא תחזור..

למעלה