היום בתפוז
15.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 15.12.04

היום התפרסמה החידה החמישית במסגרת משחק "חפש את המטמון" של חג החכנוכה. היכן מסתתר החלק היומי?
הערב ב-20:00 יתארח live אוהד אשכנזי, עורך "ביפ"- ערוץ הצחוק, שיענה לשאלותיכם לגבי תוכניות הערוץ ויספר על התוכניות הצפויות לעלות בקרוב. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות בפורום
ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ד"ר יוסי גובצ'נסקי, פסיכיאטר המטפל בגישה הקוגניטיבית התנהגותית, שיענה לשאלות ובעיות הגולשים.
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש בנושאים האקטואליים הכי חמים.

michaelblum

New member
THE RED HOT CHILI PEPPERS

הטראקים שהוסיפו בסוף הדיסק כשהלל מנגן איתם הם פשוט אדירים!!! GET UP AND JUMP, OUT IN L.A, פשוט מצויינים... מה אתם מעדיפים? את המקוריים שבדיסק או את הDEMO עם הלל?

michaelblum

New member
אני שונא את ההתחלה

של הדמו של גרין האבן, קורע לי את האזניים אני תמיד מעביר 20 שניות קדימה...........

Eloola

New member
שונאת דמו...

איככססס... למרות שאני מעריצה כל גרעפס שהלל סלובאק עושה. [נו נסחפתי... הגזמתי, אבל ברור מה הכוונה..]

Eloola

New member
../images/Emo4.gif

צודקת, אבל לא החתימה היא זו שלא מדוייקת, אלא המשפט שבהודעה... החתימה שלי נכונה בעיני, כי הלל סלובאק חי עדין בתוך כל מעריץ. אם הוא היה מת בעבורי, זה אומר שאני לא מעריכה את המוסיקה שלו יותר וכו'. בשבילי הוא חי עדין [אני מקווה שגם בשבילכם..] אז מה שלא היה נכון זה ההודעה... נכון היה אם הייתי רושמת 'עשה' במקום 'עושה'... התנצלתי, מקבלת..?

michaelblum

New member
את לא מאמינה

איזו משמעות יש לדמו מהדיסק הזה. אולי המשמעות האמיתית של כל הלהקה הזאת. הדמו הזה זה הRED HOT CHILI PEPPERS של ההתחלה. פשוט ככה.

dafnaleh

New member
אוֹף

ורצון עז להשוויץ באחיינית המופלאה שלי. קבלוהה!

lollapalooza

New member
יה

איזה מותק. (מה עם תמונה אמיתית
) הנה האחיינית שלי. בת חודשיים.

backstreet girl

New member
|בוג'י בוג'י...איזה לחיים מדהימות..

חמודה לאללה. יאללה...בואו נעשה שישור תינוקות.. יש לי חולשה לתינוקות.

dafnaleh

New member
ובכן, זאת התמונה המקורית.

פשוט ראיתי בזה גם אפשרות לפרסם ציור שלי. אני הולכת לצייר את אנת'וני, או מישהו. אגב, היום היא כבר בת 3, אין לי תמונה עדכנית כאן.

backstreet girl

New member
2 דברים.

1)האחיינית שלך מדהימה. פשוט סופר בונבונה. 2) בהצלחה עם הציור של קידיס.

למעלה