היום בתפוז
- 23.11.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

שחר- יש לי רעיון נחמד ביותר...../images/Emo45.gif

למה שלא נקיים צ'ט חד פעמי עם כל חברי הפורום ב-7:00 pm, בדיוק איך שיתחיל פרק של צח"מ.?! זה יכול להיות מעניין ומהנה ביותר !!! במיוחד אם כולם יוכלו לצפות ולרשום בצ'ט בו זמנית... (אצלי זה קצת יהיה בעייתי, אבל נראה מה אוכל לעשות בעניין...) מה אתה אומר? ________________ .

Dawn12

New member
בהחלט רעיון נחמד

הבעיה היא שאני לא ממש יכול להתחייב לשעה שבה אני חוזר הביתה מהצבא, ובזמן האחרון אני לא מגיע ב-19:00 אלא אחרי... אבל אם כולם ירצו וייכנסו יש סיכוי שאני אצליח לעשות מאמץ להגיע בזמן.
בכל מקרה - בחמישי זה בלתי אפשרית בשבילי, יום ראשון יכול להיות אחלה. !Up to you guys

python 4

New member
רעיון אדיר!../images/Emo45.gif

למעשה אני אפילו לא צריך לסובב את הראש הרבה מהמסך המחשב למסך טלוויזיה, ככה שבקטעי דרו משמימים אפשר לכתוב בצ'אט!

כולם לקרוא- בפקודה! כנסו עכשיו !!!

לא את ההודעה הזאת, את זאת שלמעלה ..." הרעיון הנחמד"...

ים כחול

New member
אהבתי את הרעיון../images/Emo23.gif אך אל תשכחו

לרשום גם פה סיכומים ושנינות ועוד.... כי לא תמיד יהיה לי אפשרות להיכנס לצ"אט ויהיה לי עצוב אם תשוחחו שם על הכל ובסוף לא תכתבו לי פה

ימוש- dont worry סמי הורי... ../images/Emo8.gif

בכלל גם לי יש את בעית המחשב לא ליד ה-טי.וי, כמו עכשיו לדוגמא שאני "רצה" בין המחשב ובין יאירי שלי בערוץ 2. ובכלל הצ'ט (אם יצא לפועל) יהיה בזמן מוגדר שיתאים לרוב החברים כאן והנוכחות של פייתון וצהובון תהיה חובה... זה יהיה כמו שפייתון הקורע צופה וכותב לנו הודעות שאנחנו רואים אחרי הפרק, רק שהפעם זה יהיה בלייייב !!!

אפשר מתישהו לנסות אבל לדעתי

עדיף סיכום בסוף כל פרק, ככה לא נחמיץ עקיצה פה ושם תוך כדי כתיבה
את הפרק של מחר אני לא אראה בכל מקרה. אבל בעצם אולי בחמישי בבוקר, כי אני מבריז מהשיעור הראשון

למעלה