היום בתפוז
24.11.04

mrsharonbo

New member
ארועי דצמבר....

שלום שפי, הנה אנחנו עומדים כבר בסוף דצמבר והשבוע,עוד יומיים, יוקרן הפרק האחרון שסיפרת עליו בתקצירים. אז מה הלאה? אנחנו כבר "מתים" לדעת מה קורה בחודש דצמבר....אז מאד נשמח לקוא הלאה את התקצירים, בתקווה שיועלו לאתר כבר היום.... יום טוב. שרון (אני מר ולא גב' ו"מכור" לסידרה.... לא מפספס אף פרק.

המגרה

New member
צהריים טובים

קראתי את עיתון "פנאי פלוס" וכתוב שם שבסדרה המשודרת בהולמרק בשעת צהריים מופיע השחקן שמשחק את ראול החנון בצ"חמ,הסדרה נקראת "הרקיע השביעי".

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

liatha

New member
היי כולם!

תראו, אני פה במשתמש של אחותי ואין לי מושג איך אני יוצאת ממנו ורושמת את עצמי!!! מישהו יכול להסביר לי בבקשה??

Dawn12

New member
אהלן שרון

אתה מוזמן להצטרף אלינו באופן קבוע ולא רק בשביל לקרוא תקצירים, נשמח לראות כאן עוד הרבה מכורים.
לשאלתך, (ושפי עוד לא ענתה אז אני אקדים אותה) - התקצירים של דצמבר לא יעלו לאתר היום, ולא מחר ולצערי גם לא בסוף השבוע היות ומישהו הולך לעשות את השבת הגשומה והמגעילה הזאת בשמירה בבסיס.
אני בספק אם הם יעלו גם ביום ראשון אבל מתישהו בשבוע הבא בטח תמצא אותם באתר. תאלץ להתאזר בסבלנות

למעלה