היום בתפוז
27.12.04

מה למדתן אחרי עונה וחצי של טופ מודל

יש כאלה שאפילו ראו כבר את כל שלושת העונות!!! אתן חושבות שעכשיו שיש מצלמה אתן יודעות <יודעים> לדפוק פוזה?? אם יתנו לכם להיצטלם לאיזה פרסומת אתן תעשו את זה כמו גדולות? אתן חושבות שבאמת למדתן משהו מהטופ מודל ואם כן מה?? יאללה שיהיה קצת יותר מעניין מתמונות שחוזרות על עצמם!!!

swirrrly

New member
אני חושבת שיותר למדתי ../images/Emo118.gif

כמה "קשה" ו"מגוונת" עבודת הדוגמנות, מאשר את העבודה עצמה... אני חושבת שזה משהו שצריך ללמוד עם מורה ממש, שתוכל להדגים לו מה אתה יכול לעשות, והוא יסביר מה טוב ולא טוב.. הדרכה פיסית. וגם די קשה להבין איזו תמונה תחשב טובה ואיזו לא... וזה גם משתנה מאדם לאדם ומזמן לזמן. העקרונות הם לא לגרום לגוף שלך להראות מוזר... על אנושי זה טוב עד מידה מסוימתD: לדעת איך להסתיר פגמים ולהבליט יתרונות. להוציא משהו מהעיניים:| ולעשות לפחות עבודת דוקטורט מעמיקה לפני כל צילום כדי להעביר את מה שרוצים ממך בצורה הטובה ביותר. להיות מקורי. לא להיות נערת פלייבוי:| בלע

:)

אני חושבת שלמדתי שהעבודה של דוגמנית לא כזאת קלה!! מלבד זה שמקבלים הרבה דחיות <כמו בכל השואו ביזנס> ומלבד השמירה האובססיבית על הגוף <כי הוא בעצם מקור הפרנסה שלך> לא באים סתם דופקים פוזה מליון תמונות וצלם מוכשר וזהו ! הדוגמנית באמת צריכה לעבוד ולעשות הבעות מעניינות להוציא רגש דרך העיינים וכמו שראינו בתוכנית גם מישהי ממש ממש ממש יפה וצלם מוביל לא תמיד יוצאת תמונה מדהימה פעם לא חשבתי ככה!!! *חבל שלא עוד בנות ענות...

אני למדתי...

אני למדת שהדוגמנות זה לא סתם לבוא לעשות פוזה למצלמה וזהו או לבו ללכת על מסלול הלוך חזור וזהו צריך ללמוד איך ללכת איך להצתלם איך לתת רגש בעיינים איך להיות מושכת אבל לא נערת פלייבוי פעם חשבת שזה סתם עבודה קלה אבל עכשיו אני רואה שצריך לזה הרבה עבודה ותירגול ולא כל אחת יכולה ללכת כי זו עבודה עם ביקורת וצריכים להיות חזקים בשביל המקצוע הזה(חזקים נפשית)

היום בתפוז../images/Emo43.gif 27.12.04

היום ב-17:00 נארח בפורום החברה להגנת הטבע בת"א, את ניר פפאי, רכז החופים של החברה להגנת הטבע בת"א. השאירו שאלות בפורום.
היום ב-19:30 נחום היימן יתארח בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה ויענה לשאלותיכם.
עמרי אפק, הוא שחקן הכדורגל שיתארח הערב ב-20:15 ברצועת הספורט השבועית של blogtv ואתר "ספורט 5". שרשור שאלות בפורום כדורגל.

למעלה