פרק 56 - 28.11.2004
מסכן פארינה, דונה פרנצ'סקה לא רצתה שישאר לדבר איתה
שמתם לב איך מרטינו התחיל עם פרנצ'סקה בלי בושה?! חוצפן! החבר שלך פארינה רוצה אותה - לא גונבים את האהובות של חברים!
השיחה של קתרינה ומאוריסיו על הברון ופרנצ'סקה גרמה לי להרהר בעניינה. מענין באמת איך פרנצ'סקה היתה לפני שבעלה מת, ואיך היא היתה כשהיתה ילדה? ונערה? מה עיצב אותה להיות האישה שאנחנו מכירים היום? דונה פרנצ'סקה היא דמות מרתקת, הייתי שמחה לדעת עליה יותר.
נפתרה תעלומת ה"איך זה שז'אנרו לא יודע מה הכתובת של טוני, הוא הרי שלח לו מכתב" - הוא שכח את המכתב בבית, באיטליה! טיפשי ביותר, לא? איזה מין אבא שוכח את הכתובת של הבן שלו, כשהוא נוסע בספינה לארץ זרה רק כדי למצוא אותו?
ז'וסטין נראתה יפה היום. מרקוס צדק - בבגדי הניקיון שלה היא נראית יותר יפה, מאשר בבגדי הזנות. אהבתי את איך שהחולצה ישבה עליה.
מריאוזה וז'אנרו. איך היא שאלה אם הבית באיטליה שלו - מה קורה מריאוזה? רוצה לבדוק שיש לבחור נכסים לפני שעושים את זה רציני?
שלא לדבר על איך שהיא שיחקה עם המחשוף כשהיא דיברה איתו, ועל איך שהיא נכנסה להיסטריה שאחד הסטודנטים אמר שהיא מקנאה לז'אנרו
עוד פעם כמעט פגישה - אוף! נמאס!
מנולו אידיוט!!!!
קתרינה מקבלת את הציון לשבח היומי - היא נכנסה לבלגן גדול עם בעלה ששמע את השיחה שלה עם ז'וליה ויצאה מכל העניין בכבוד! "עניני נשים" חחח
- התחמקות מרשימה הרביצה הגברת!
לקתרינה! ולגבי הספוילרים על הפרק הבא שהיו בסוף:
אני שנאת "כמעט פגישות"!!!!
איזו מותק מריה, איך היא התלהבה שהיא ראתה את ז'אנרו!