היום בתפוז
29.11.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif29.11.04

בדקות אלה ממש עלה לאויר חידון אמינם שאולי יוכל לזכות אתכם בדיסק הכפול החדש. לא הצלחתם? לא נורא! תוכלו עדיין להתחרות על חולצות, פוסטרים וסינגלים של אמינם. הכנסו לפורום!
חדש בתפוז הכרויות - וידאו דייטינג. מצטלמים (ומוסיפים סרטון קצר לכרטיס שלכם) ואולי לוקחים טלויזיה 29 אינץ'... או שסתם צופים בסרטונים של אנשים אחרים...

מוצארט

New member
ואני כבר לא מתפלא...

אחרי כל העונשים המגוחכים שאוהדים אחרים מקבלים, למה לא לזרוק אבנים על אוטובוס, ולפצוע שחקנים אחרים? ד"א, לא היה רשום בכתבה מי זרק את האבנים, אם אוהדי ב"ש או בני-יהודה. בעוד יומיים או שלוש, אני ארשום סיכום משלי לסיבוב הראשון של העונה.

RED OR DEAD BS

New member
בושה !!!

אני מ-ת-ב-י-י-ש !!! למה הפכנו? כולה משחק כדורגל, מה אשמים השחקנים? הפכנו לאלה שאנחנו מגנים אותם, זה לא יגממר פה, מחפשים עכשיואיזשהו שעיר לעזאזל, להרתיע את כל הליגה, ואני בטוח שיבחרו בנו, צפו לקבל קנס כבד, או עונש כמו הפחת נק' או משחקי רדיוס, דווקא בזמן הכי גרוע שהקבוצה נלחמת על חייה, אני יודע בוודאות שאלה היו אוהדי ב"ש, רק לא יודע מי הם, אני קורא לכל מי שיודע, לשים לזה סוף, ולא להפוך לאלה מירושלים או לאלה מתל אביב, עד שהצלחנו לנקות את שמינו בתקשורת שוב מופיעים החוליגנים האלה שרק מזיקים להפועל. מתבייש

X יו יו S

New member
אני מאוד מקווה שלא אנחנו נהיה

השעיר לעזאזל אחרי איך שאוהדים של בי"תר מתנהגים

zuli4

New member
תשמעו אני לא מאמינה

שהאלימות הזאת הגיעה לב"ש.. ב"ש במקום הלפני אחרון בנושא האלימות..אחרי התקרית הזאת..אני לא חושבת שזה יישאר ככה..כי אם זה התחיל, זה לא יכול להיגמר כ"כ מהר..

עכשיו אני רואה מה כתבת...

אתה צודק ב100% ואין לי מה להוסיף, בכלל שיהיה לכם בהצלחה בליגה, ואני מקוה שדבר כזה לא יקרה עוד בב"ש, ובארץ בכלל שיהיה בהצלחה...ווווווווווווווווווווווווווו די לאלימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה