היום בתפוז
29.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 29.12.04

פורום מתכונים ממשיך בסדרת אירוחי "על השולחן". הערב ב-20:00 יגיע אייל כץ מכצ'לה לפורום ויענה על שאלות הקשורות בבשר וקצבות. שרשור השאלות נפתח.
הערב ב-21:40 יתארח עופר נחשון, אחד משדרני הרדיו הפופולארים ביותר בישראל ואולי המזוהה ביותר עם מצעדי הפזמונים. במסגרת האירוח נחשוף את תוצאות בחירת גולשי תפוז ב"קופסא השנתית". שאלות לעופר נחשון. רגע לפני המצעד ולאור בקשת הקהל, בשעה 21:00 תשודר בשידור חוזר ב- blogtv הופעתה של שירי מימון שצולמה במפגש המעריצים שלה ביום ראשון האחרון.
בשעה 21:00 תתארח בפורום לקויות למידה ADHD ד"ר ענת ברנע, ד"ר לנוירופיזיקה ומומחית ללקויות למידה. אתם מוזמנים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ב-17:30 תתארח live בפורום ראש גדול וב-blogtv שרון דטנר, אחת מהכוכבות הצעירות של הסדרה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1140&msgid=44831005

נצל"ש../images/Emo26.gif

נ-מ-א-ס ל-י שתפוז המעצבנים האלה שואלים אותי אם אני רוצה ללמוד רפואה
(
) ועוד מפנים אותים לאתר של "קידום" אז מה אם אני הוציא 600 בפסיכומטרי
זה אומר שאני לא מספיק רוצה
מעצבן
למה לזרוע מלח על הפצעים
יוּני- שמאוד רוצה ללמוד רפואה
ולא יהיה לה כל כך קל

טלטל 18

New member
למה לא יהיה לך כ"כ קל../images/Emo35.gif

אוף בא לי להרביץ למישהו, פתאום גיליתי שנמרחה עליי ריבה. מאיפה זה בא בכלל?!? נחזור אליך- שום דבר טוב לא בא בקלות, בדר"כ בשביל להגשים משהו, צריך הרבה סבלנות והתמדה, בדיוק כמו ההתנדבות לצבא- אחרי חצי שנה בערך מהועדה שהחליטו שאני לא מתאימה להם, קיבלתי פטור, שנה וחודשיים אח"כ אני מתגייסת, והמצב שלך (ושל הרבה אחרים) דומה לזה. אבל כמו שאת אומרת- "אין דבר העומד בפני הרצון". ואם את צריכה עידוד- אני פה

כי כמו שהתעודת בגרות שלי נראת כרגע

זה לא הולך להיות קל... אבל מישהו חכם פעם אמר ש: " לא כל דבר בחיים צריך להיות קל".. הוא צודק
(בטח לא בחיים שלי.. את זה כבר מזמן הבנתי
) בכל מקרה, מה שהולך להניע אותי גם בעניין הזה, זה שהמנטרה הקבועה שלי:אין דבר העמוד בפני הרצון"
בקשר לעידוד, סביר שאני אצטרך, אבל כפי שזה נראה כרגע יש לי עוד שנתיים
תודה בובה

TRANSFER

New member
נצל"ש 2:../images/Emo7.gif

אין לכם רחחחחחחמממממממממממים . לא נכנסתי לאינטרנט כמה ימים וכבר התמלאו 3 דפים!!!! כבר שעתיים שאני רק קורא את ההודעות בימים האחרונים. תתביישו לכם

עכשיו אתה מבין מה עובר עלי כל שבוע?

וכשאני סוגר 21
? (אגב, זו ההזדמנות להגיד ששבוע הבא אני סוגר, מה שאומר שאנחנו נפרדים מחר (ז"א - היום) לשבועיים.

למעלה