היום בתפוז
7.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 7.12.04

היום ב-16:00 יתארח מומו מהדב, מנהל סניף החברה להגנת הטבע בת"א בפורום החברה. אתם מוזמנים לכתוב לו שאלות
ב-20:00 יתארח פרופ' עוזי אורנן בפורום תרבות עברית ויענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.
ולקינוח, הערב ב-22:00 תגיע שירי מימון ל-blogtv כדי לענות live לשאלותיכם, לרגל צאת הסינגל הראשון שלה: "עד שתבין אותי". שאלות לשירי מימון

greeneye

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

אבא קנה לי עכשיו (מתאילנד. אני לא כזאת טחונה שאני קונה תוכנות מקוריות...
) פיינטר משו...אקס משו...לומשנה, תוכנה אדירה לציור! אז...אם אני אצליח ללמד את עצמי לצייר בתוכנה ההיא- צפו לציורים. (יש בה יותר מידי פונקציות משאני רגילה...גאד דאמט, יש שם כל כלי ציור אפשרי...עפרונות, גירים, צבעי מים, פחם, איירבראש, אקריליק, צבעי שמן, טושים, עטים, קליגרפי ועוד יותר מידי דברים. ולכל כלי יש מליוני סוגים של משיכות מכחול. זה יקח לי שעה רק לבחור באיזה חומר ובאיזו צורת עבודה לעבוד איתו..)

../images/Emo32.gif!!!

גל- הציורים מקסימים! חוצמזה, קיציס התארח היום ב"הרצועה" עם טל ברמן בביפ, היום ב- 23:20 שידור חוזר!!!

greeneye

New member
איזה חאמווווווד!!!!!

דייי....."יש לך בטלפון 666, זה אומר שאתה בכת השטן?"
כן, זכור לי משהו, קיציס שטן, החטא ועונשו, ספיישל מפורסמים... (צולם ביום הצילומים האחרון לפני התוכנית ששודרה לפניו... ביום שכאבה לי הבטן ונשארתי לשני הצילומים ושכבתי כמו מתה על המדרכה ואיזו אישה מוזרה עברה מעלי. ואולי כל זה בעצם מסביר למה הפסקתי לגדול מאז). בכל אופן- תודה לך ראוית! הוא היה סופר חמוד!

greeneye

New member
הצילווווווווו

אני צריכה אישפוווווווז! שוב חלמתי עליהםםםםם. די... וגם שלי הייתה שם, דיברתי איתך בטלפון. ואת דיברת עם איל בטלפון! אני נתתי לך לדבר איתו! כי הוא היה לידי! חלמתי שאני בטיול שנתי ויש אכסניה מוזרה כזאת, עם חצר ענקית. קיצר, נשענתי על מעקה בחוץ, ודיברתי עם שלי בטלפון. ואז ראיתי בטווית העין בצד השני של המעקה את איל, ואז משו..אמרתי לשלי "יו יש פה מישהו שממש דומה לאיל" ואז הוא התקרב והיה בחלק יותר קרוב של המעקה. ואז שלי אמרה לי (כמו בכל שיחת טלפון אמיתית שלנו):"אוףף בא לי צילומים" אז אמרתי לה- "גם לי בא!" ואז משום מה הוא היה מאחורי ואמר "גם לי בא" (
בלי שהוא ידע על מה אני מדברת) ואז נתתי לשלי לדבר איתו, ואז הוא לא היה נחמד אלי והוא הלך או משו. אני כבר לא זוכרת. הלכתי אחריו באיזה שביל כי רציתי לשאול אותו על החטא ועונשו או משו והוא ברח.

kfm

New member
../images/Emo12.gif

ואני חלמתי שאמא מוחקת לי את התיקית קיציס ופרידמן מהמחשב ואני הולכת לחפש אותה בחוץ

kfm

New member
יוווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif

מתגעגעת לצילומיםםם

למעלה