היום בתפוז
7.12.04

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 7.12.04

היום ב-16:00 יתארח מומו מהדב, מנהל סניף החברה להגנת הטבע בת"א בפורום החברה. אתם מוזמנים לכתוב לו שאלות
ב-20:00 יתארח פרופ' עוזי אורנן בפורום תרבות עברית ויענה לשאלותיכם. שרשור השאלות נפתח.
ולקינוח, הערב ב-22:00 תגיע שירי מימון ל-blogtv כדי לענות live לשאלותיכם, לרגל צאת הסינגל הראשון שלה: "עד שתבין אותי". שאלות לשירי מימון

ה אורחת

New member
נצל"ש שאלה חשובה!!!!!...

מישהו ראה TRL היום בMTV???????..... אם כן יש לי שאלה ממש חשובה, לקראת סוף התוכנית ראו כזה מלאאא.. אורחים בצד והיה כתוב משהו mega week ____ ? ובין האורחים היה את בראד, בראד פיט!!!.., אז השאלה היא, למה הראו אותם למה למה למה? באיזה הקשר, זה ממש חשוב אם מישהו יודע, פשוט לא הספקתי לראות כי רק שמעתי ועד שרצתי לטלוויזיה זה כבר נגמר, אז מישהו יודע? יכול להיות שמדובר באורחים לשבוע הקרוב או הבא?!

אם כן אז

טוסי לניו יורק לכי לאולפנם של trl ותראי אותו.. חברה שלי ראתה שם פרדי פריס ג'וניור

ה אורחת

New member
I Wish!!!!!!!../images/Emo3.gif

דווקא שהייתי בניו יורק לפני כמעט שנה שאקירה הייתה שם (ייש! -_-) אבל תגידי, חברה שלך הייתה בתוך האולפן ממש?!..

גםםם אני ראייתייי../images/Emo2.gif

וכןןןן כנראה הם התארחו במשך השבועעע..וביניהם בראדדדדדד אני מקווה שזה נכון ושזה יקרה :|!!! תראו השבוע טי אר אל!

ה אורחת

New member
כן נכון היה טטריילר של "מר וגברת.."

בTRL הקלטתי
איזה חמווווש בראד עאאאללללללללקקקקק :"come to daddy" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טווווווב......................

ה אורחת

New member
למען האמת זה אפילו לא היה הטריילר..

המלא, הטריילר המלא ארוך יותר, ושווה יותר!

ה אורחת

New member
נצל"ש שאלה חשובה!!!!!...

מישהו ראה TRL היום בMTV???????..... אם כן יש לי שאלה ממש חשובה, לקראת סוף התוכנית ראו כזה מלאאא.. אורחים בצד והיה כתוב משהו mega week ____ ? ובין האורחים היה את בראד, בראד פיט!!!.., אז השאלה היא, למה הראו אותם למה למה למה? באיזה הקשר, זה ממש חשוב אם מישהו יודע, פשוט לא הספקתי לראות כי רק שמעתי ועד שרצתי לטלוויזיה זה כבר נגמר, אז מישהו יודע? יכול להיות שמדובר באורחים לשבוע הקרוב או הבא?!

למעלה