היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif ../images/Emo39.gif

הערב ב-18:00 מגיעה הסופרת והמתרגמת ורד טוכטרמן לפורום מדע בדיוני על מנת לענות לשאלותיכם. הכינו שאלותיכם מראש.
תמר גרנות, שכתבה שני ספרים בנושא אובדן, תתארח הערב ב-19:00 בפורום שכול ואובדן ותענה לשאלותיכם. הכניסו כבר עכשיו שאלתכם בפורום.
התאומות אולסן חוגגות היום יום הולדת 18
ופורום המעריצים מאפשר לכם לזכות ב-DVD של הסרט החדש שלהן. פרטים נוספים.
 

rutka

New member
ארניגאלושקה

למה אני לא מצליחה להגיע למתכון הזה ב"לוח המתכונים"?
 

טומי*

New member
כנראה שקרה משהו לקישור..../images/Emo26.gif

ARANYGALUSKA 500 גר´ קמח 100גר´ מרגרינה ללא מלח 50גר´ אבקת סוכר 20גר´ שמרים קורט מלח 2 חלמונים למילוי 200 גר´ אגוזים 100 גר´ אבקת סוכר צימוקים ריבת משמש עושים בצק שמרים לאחר התפיחה לחתוך עם סכין חדה את הבצק לעיגולים עיגולים לשים בתבנית רצוי עגולה שכבה מהבצק,למרוח ריבה לפזר אגוזים עם הצימוקים עוד שכבה של בצק הכוונה לעיגולים ושוב ריבה, ואגוזים.האגוזים כמובן טחון דק.בסיום לתת לעוגה לתפוח לאפות ב 200 מעלות כחצי שעה
 

rutka

New member
מה זאת אומרת עיגולים עיגולים?

לרדד קודם את הבצק? איזה עובי? איזה קוטר? אני בכלל זוכרת את סבתא שלי שהיתה "צובטת" חתיכות קטנות מן הבצק...
 

טומי*

New member
לו היה צורך לרדד, הייתי כותב../images/Emo26.gif

הכי טוב כפי שסבתא שלך עשתה, אפשר לצבוט ואפשר לחתוך עם סכין, ואפשר גם עם כוס שתיה רגיל לחתוך עיגולים מהבצק. אין חוקים בעניין
 
למעלה