היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

edlessme

New member
אני לא מוותר...

נו.. אנשים.. מה עם איזה מפגש פורום (כמו שכבר אמרנו... אפשר אצלי ב11\12)... אני אומר לכם! יהיה בסט!!

הכי טוב

לעשות את כל העבודות/שיעורי בית ביום הראשון של החופש, ואז יש שבועיים פנויים. בעצם, עכשיו כשאני חושבת על זה, במשך כל התיכון לא הכנתי כמעט בכלל שעורי בית, או שהכנתי רק באופן שטחי, אז על מה אני מדברת בכלל.... ולהצעתו של עדן: תכין תכנית אמנותית הולמת, ואבוא.

אם תראי את הכמויות שאנחנו מקבלים,

תביני למה אי אפשר לגמור את הכל ביום. אבל בכל זאת, אני משתדל לגמור את כל השיעורים השבוע
.

משתדלים... ../images/Emo66.gif

כמה תרגילים במתמטיקה אפשר לדחוף בשבוע אחד
וד"א, אני בת...

edlessme

New member
חכמה גדולה...

מה עם בגרויות? מגנים? שעורי השלמה באזרחות? ומעבדות בפיזיקה? ופסיכומטרי? (טוב... אני האמת סיימתי היום עם האחרון שבהם... אבל עדיין!!)

עד היום יש לי לפעמים סיוטים בלילה

שאני צריכה לעשות שוב את הבגרות - בדרך כלל בתנ"ך. ואני, כמובן, לא הייתי כל השנה בכיתה, כי אני אשה עסוקה, ורק עכשיו גמרתי לכתוב את עבודת המאסטר. אני מנסה להסביר למורות/בוחנות שאין טעם להגיש אותי לבחינה, כי אני לא זוכרת את החומר, אבל הן לא ממש מקבלות את זה. וכך אני יושבת בכיתה עם שאר חבריי, שנראים בדיוק כמו שנראו אז, ומנסה "לדחוס" את כל החומר במסגרת המרתונים האלו שלפני הבחינות, וכמובן לא מצליחה. ואז אני מתעוררת, עם זיעה קרה.

edlessme

New member
תנסי למכור את הסיפור להוליווד...

בליינד מישהוא יעשה ממך סרט אימה...

תאמין לי...

גם המציאות של חיי - לא רק הסיוטים - נראית לפעמים כמו סרט אימה.

היום בתפוז ../images/Emo156.gif../images/Emo158.gif

היום ב-17:00 פורום אומנות מארח את טל דנאי, אוצר התערוכה המהפכנית Ar2Go, המאפשרת רכישת יצירות אמנות במחירים עממיים- (מתנה מצויינת לחג הפסח!). לכל המתעניינים באמנות- זה המקום בשבילכם! ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. ב-18:00 פורום סטודנטים מארח את המזכירה האקדמית של קמפוס אילת באוניברסיטת בן גוריון, שתענה לשאלותיכם בנושא מסלולים אקדמיים, תנאי קבלה וכדומה. הערב בשידורי הניסיון של בלוג TV: ב-20:30 תוכלו לפגוש שוב את "המטרטלים"- תוכנית סאטירה בכיכובן של הבובות המוטרפות, וב-21:00 שלומי והמצריה שלו ילמדו אותכם עוד דבר על ריקודי בטן. כדאיי לראות!

נימרודל

New member
הנה ההצעות שלי:

בקשר לתאריך: ה12 יותר טוב. שתנוחו מהבוםבמלה... תכנית אומנותית: כנראה שהצעת ה"פרצופים אחד לשני" שלי לא עלתה. אני מציעה גלריה/ הצגה של שירים/ סיפורים... והנה לכם. יש לנו הכל (כמעט) חוץ משעה ומקום. אני מעבירה את מקל הדיבור לידיים של עדן.

edlessme

New member
ואני מאיים להרביץ לכל מי שלא מתפקד!

עם המקל הזה... אז... טוב... התאריך: 12 תוכנית אומנותית: לעשות לנימרודל פרצופים ואח"כ מרתון האחים בלוז.. (כן כן... כלללללל שני הסרטים!!.. בהנחה שנירצה להרוס את הראשון עם השני..ואם לא סתם נשב ונדבר..) שעה: ממליץ על ארבע ככה.. מונית שרות אחרונה יוצאת מפה בשמונה-תשע ככה... אם תהיו מספיק אולי יעשו ג'סטה ויהיו מוכנים לעשות גם יותר מאוחר... דרך להגיע: או אוטובוסים של סופרבוס (לא מומלץ) או מונית שרות מהתחנה המרכזית.. יש כל שעה עגולה... תנאי לקיום: אני רוצה לראות שנהיה יותר מארבעה חמישה ככה... (ויש לנו כבר שלושה לא כולל ציף ציף...אני, נימרודל ולורה אל אף)

weird dust

New member
אז מה קורה בסוף אם המפגש הזה?

זה לא הכי מובן מהמשפט האחרון

edlessme

New member
אני רוצה שעוד שלושה אנשים ככה

יכתבו פה שהם באים.. אחרת.. זה יהיה מוזר כזה.. כי אנחנו נהיה..המממ.. שלושה-ארבעה...

למעלה