היום בתפוז

היום בתפוז../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 נארח את חברת הכנסת מלי פולישוק בפורום מפלגת שינוי, שתענה לשאלותיכם. ניתן להכין שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-20:00 נארח LIVE בבלוג TV את ראש העיר אילת מר מאיר יצחק הלוי, שיענה לשאלותיכם היישר מלשכתו. הכינו שאלות מראש.
שבוע חדש, מצעד חדש: אתם קבעתם שבריטני ספירס ולהיטה החדש Toxic הוא השיר האהוב ביותר על גולשי תפוז אנשים. מה יהיה בשבוע הבא? דרגו והשפיעו!

justin love

New member
חדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למי שעדיין לא ראה לג'יי סי יצא סינגל חדש עם קליפ באמ טי וי שם השיר הוא: plag it in שיר נורא נחמד .. עוד חדש זה שמחר יום שני בערוץ סטאר וורלד ג'סטין ינחה את המופע של סלין דיון חובה לראותתתת!!! ולמי שעדיין לא החזיר תשובה האם אתם באים למפגש פורום בעזריאלי אז בקשה לכתוב..

RJlake

New member
תודה על החדשות אבל תיקון קטן...

המופע של סלין דיון זה ביום רביעי בסטאר וורלד בשעות: 16:00 ו 19:30 ומי שלא הספיק לראות את זה בימים האלה יש עוד שידור ביום חמישי בשעה 8:00(בבוקר)! בכלל כול יום רביעי(כמעט)יש איזה הופעה או משהו מיוחד כזה בסטאר וורלד לפני כמה זמן הייתה גם הופעה של ג'סטין זה היה פשוט מדהים(כמו כול דבר שהוא עושה) מישהו ראה את זה?

Lara145

New member
ראיתי!....../images/Emo8.gif

ראיתי את הקליפ של ג'יי סי זה קליפ נחמד!!!

justin love

New member
עוד חדשות...!!!!!!!!

אתמול בערב הייתה הופעה באמ טי וי של ג'סטין אחד ששר את השיר where is the love פראל ועוד זמרים ורק גברים .. היו שירים מדהימים אחד מהם זה lapdance מזה אהבתי עם ג'סטיןןןן!!! ואחרי זה היה עוד הופעה של בלאק איז פיס עם ג'סטין מה שהיה בטקס המוסיקה 2003! זה היה פשוט מדהיםםםם!!!

alonra1

New member
מישהו ראה את ההופעה של ג'סטין..

שהיה בלונדון..ששידרו את זה באמ.טי.וי בל"ג בעומר..כי אני שכחתי להקליט..ןולא שידרו אותה שוב...

justin love

New member
אני ראיתי היה מדהיםםםם

מזה יפה ויש לי גם את הדיוידי של ג'סטין ויש שם הופעה שלו בלונדון או אנגליה מזה יפפפפההההההה...

RJlake

New member
מה על איזו הופעה אתם מדברות

מה הוא שר שם? איזה עיתוים יש לmtv דווקא את הדברים היפים הם שמים בזמנים הכי לא נוחים!!!!!

justin love

New member
דיברנו על 3 הופעות חח איזה מהם?

1.דיברנו על ההופעה שהייתה אתמול באמ טי וי עם עוד כמה זמרים ביניהם ג'סטין 2.הופעה של ג'סטין בלבד בלונדון שהראו לפני חצי שנה ככה והיה הרבה שידורים חוזרים של זה. 3.ההופעה בדיוידי של ג'סטין חחח...

RJlake

New member
על ההופעה ששידרו בל"ג בעומר

איזה שירים הוא שר שם?

alonra1

New member
אז זהו!! אם היה את זה שוב!

תגידי לי..כי לא ראיתי את זה ...

Lopezit

New member
זה לא זה

זה בכלל לא היו שירים שלו אתמול... ואם את כל כך רוצה את יכולה להוריד