היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-17:00 מתקיים בפורום רפורמה כלכלית רב שיח בנושא דו"ח הביניים של כוח המשימה הלאומי לקידום החינוך בישראל ("ועדת דברת"). אתם מוזמנים להשתתף בדיון. בפורום לקראת הריון יתארח ב-19:00 ד"ר ש. דסקלו ויענה על שאלות הגולשים בנושא הביוץ והכניסה להריון בכלל, ועל בחירת מין היילוד באמצעים טבעיים בפרט. ד"ר דסקלו הנו מומחה למיילדות וגינקולוגיה, ורופא בכיר במחלקת נשים ויולדות בבי"ח מעיני הישועה. ו... הערב ב-21:00 תוכלו לפגוש live את חני נחמיאס, הלא היא יסמין אקריש מ"מיכאלה", שתענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה. הערב ב-22:00 תוכלו לצפות בשידור מיוחד ב-blogtv של דני חזן ממכללת הפיל הכחול, שיעביר שיעור ראשון ב-HTML למתחילים. אם אי פעם רציתם להבין את האינטרנט על בוריו- זה הזמן והמקום!

cobainos

New member
נ"ש(ניצול שואה?)!!

מישהו יכול להסביר לי מה יהיה בפסטיבל הזה שלירון ענת ודנה(צדקתי?) נוסעות אליו?

Anat L

New member
../images/Emo2.gif

אני בכלל אומרת נצל"ש חח ואין לי ממש מה להוסיף בקשר לפסטיבל
האתר ממצה את הכל

cobainos

New member
תשתמשי..זה רק אני והמח החולני שלי

כל דבר אצלי מתקשר לשואה.

אוייי הזכרת לי ....

עכשיו אני קולטת שאני טסה בעוד פחות מחודש לפולין. שיט!

cobainos

New member
אל תיהי אורקית!זאת החוויה של החיים!

שלי בכל אופן..אחת מהחוויות שאני בחיים בחיים לא אשכח כל הקטע של השואה..להיות שם מקרוב וחוץ מהקטעים המרגשים והמזעזעים(שבשבילם הטיול) ממש נהנתי

חברה שלי חזרה וסיפרה לי דברים...

שממש אבל ממש החזירו לי את הפחד. ואני עוד אחראית על הטקס במיידאניק אז בכלל. פחד!

cobainos

New member
טוב...תהני עם הפחדים שלך

פשוט מזדעזעים מכל השואה וזה...בשביל זה נוסעים,לראות ולהבין מקרוב מה היה. מתי את נוסעת?

אממממ אני ממש מקווה להתמודד...

חח עדיין לא הבנת מתי אני נוסעת? אני נוסעת ב17 לאוגוסט. הטיסה שלי יוצאת איזה שעתיים לפני לירון, דנה וענת.

Anat L

New member
ביום שאנחנו טסות../images/Emo3.gif

הלוואי שידחו לך את הטיסה בכמה שעות
זה יהיה נחמד...

למעלה